nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2024. 01. 25.: Erős csütörtök

Napi horoszkóp 2024. 01. 25.: Erős csütörtök

Erős energiák uralkodnak ma, talán telihold miatt.

Kos

A napi horoszkóp szerint a szabályokkal kerülhetsz ma kapcsolatba. Vagy téged rendszabályoznak meg, például megbüntet a rendőr, vagy beszól a főnököd, vagy te szabályozol másokat. Esetleg mindkettőt is átélheted a mai napon.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A mai napod a barátság körül foroghat majd. Vagy régi barátokkal találkozol, vagy olyan valakiről derül ki, hogy nagyon jó barátod, akiről nem is hitted. Vagy a barátság lényegéről, mibenlétéről jössz rá fontos dolgokra!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Igazán könnyed leszel ma, csak úgy szárnyalsz, egyszerűen libegve oldasz meg, minden feladatot, még a nehezeket is. Ezt nem mindenki nézi jó szemmel körülötted, de ne foglalkozz velük, csak irigyek rád!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Érzékeny lélek vagy és mindig félsz, hogy átgázolnak rajtad, ezért is véded magad páncéllal. Ma viszont lehet, hogy fordul a kocka és te bántasz mag valakit, a szélsőséges gondolkodásod vagy reakcióid miatt. Légy óvatos!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma annyi energiád van, mint egy egész jégkorongcsapatnak. Érdemes kihasználnod ezt az állapotot, ha van olyan feladatod, ami fizikai munka, ez az alkalmas nap rá! Ha nincs, érdemes lehet ma sportolnod valamit!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma türelmetlen leszel. Mindent megtettél a siker érdekében, de most várnod kell, hogy meg is érkezzen. Ez persze nem könnyű. Gondolj arra, hogy a fáknak is idő kell, amíg megnőnek. Megéri kivárni!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma meggyűlhet a bajod a digitális világgal. Például elmegy az internet, amikor szükséged lenne rá, vagy nem tudsz belépni az email postafiókodba. Készülj fél a nehézségekre, amennyire lehet, legyen B terved. Mást nem tehetsz!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2024. 01. 25.: Erős csütörtök

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Ma valami erősen munkálkodik benned. Lehet ez romboló, például félelem és kétség, vagy építő jellegű, kíváncsiság, lendület. Rajtad áll, hogy melyikre koncentrálsz, az fog felülkerekedni, tehát szuper napod is lehet!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Az Oroszlánhoz hasonlóan te is kirobbanó formában érzed ma magad. Neked nem a fizikai erőd lesz nagy, inkább a motivációd és az inspirációd, ha mered ezt használni, ma tényleg bármit elérhetsz, amit csak szeretnél!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Bár földjegyű vagy, így racionálisan gondolkodsz és két lábbal állsz a földön. Ma mégis felülkerekedhetnek rajtad az illúziók, jó, ha felfelé nézel és mersz nagyon álmodni, de vigyázz, hogy ne építs légvárakat!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma erős lesz benned a versenyszellem, ami alapesetben nem jellemző rád, de most valahogy még is. Lehet, hogy másokkal kezdesz rivalizálni, de az sem kizárt, hogy saját magaddal kezdesz el versenyezni.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma a szélsőségek lesznek jellemzőek rád, vagy nagyon belemész egy témába, vagy teljesen elhatárolod magad tőle. Egyik sem jó megoldás, a középút lenne a célravezető, törekedj arra, megéri!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top