nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2024. 02. 01.: Szemfelnyitó csütörtök

Napi horoszkóp 2024. 02. 01.: Szemfelnyitó csütörtök

Fontos felismerések várhatnak ma a csillagjegyek nagy részére.

Kos

A napi horoszkóp szerint vigyázz, mert könnyen konkurenciaharcba keveredhetsz ma. Ráadásul könnyen lehet, hogy nincs is veszély vagy versenyhelyzet, csak te látod annak, csak te érzed úgy, hogy védekezned, konkurálnod kell. Mérlegelj, mielőtt cselekszel!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma hirtelen nagyon fontossá válhat számodra a siker és az elismerés. Monitorozni kezded, hogy eddig mit értél el, és, ami esetleg sikertelen volt az életedben, annak mi volt az oka. Jó hatással lesz rád ez a fejtegetés, és valóban meghozhatja a sikert!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma úgy érezheted magad, mint, akit kilőttek az űrbe, ami most a jó értelemben értendő. A dolgaid a vártnál gyorsabban haladnak, mindent sikerre viszel, amit csak szeretnél!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma a gyűjtési szenvedélyednek hódolhatsz, mert olyan dolgokra lelsz, amik remekül beleillenek a gyűjteményedbe, vagy ha esetleg még nem gyűjtetsz semmit, ma késztetést érezhetsz, hogy elkezd. Azért arra vigyázz, hogy ne halmozz fel felesleges dolgokat!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma vonzani kezdhetnek a művészetek. Lehet, hogy színházba, múzeumba kívánkozol, vagy verseket olvasnál. De az is lehet, hogy te magad kezdesz például festeni vagy verseket költeni. Engedj teret ezeknek!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma rájössz, hogy nem irányíthatsz mindent és mindenkit. Ez először fájó felismerés lehet, de aztán rájössz, hogy neked is jót tesz, ha néha te csatlakozol mások üteméhez, vagy, ha vannak bizonyos keretek az életedben.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma egy nagy és fontos dolog előhírnökei érkeznek hozzád. Lehetnek ezek gondolatok, amikből majd építkezni kezdesz, emberek, akikkel erős barátságok, szerelmek alakulhatnak a jövőben, vagy más olyan dolgok, amik szintlépést hoznak számodra. Figyelj rájuk, fogadd őket!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2024. 02. 01.: Szemfelnyitó csütörtök

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Komoly leckék várnak ma rád, ráadásul olyan tanulási közegben, amit nem kedvelsz. Lehet, hogy ügyeket kell intézned egy hivatalban, vagy kioktatást kapsz valakitől, aki kevésbé okos, mint te és el kell viselned. Egy a fontos, ne gyere ki a sodrodból.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma a szokásosnál is szemtelenebb, beszólogatósabb hangulatba kerülhetsz. Tény, hogy, ami a szíveden az a szádon, és ez egy jó tulajdonság, de azért vigyázz, ne bánts meg nagyon másokat!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Különleges kapcsolatot ápolsz a földdel és ez ma még erősebben megnyilvánul. Lehet, hogy vágyat érzel a kertészkedéshez, vagy egy sétálj a természetben. Engedd meg magadnak ezeket, jót fog tenni.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma megtapasztalhatod, hogy mi az a szinkronicitás. Lehetséges, hogy gondolsz valakire, aki egy pillanattal később felhív, vagy kiderül, hogy ugyanazt a tervet szövögettétek a barátaiddal, csaj még nem beszéltétek meg. Tanulságos és jó élmény lesz.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma háborús övezetben érezheted magad, mintha mindenhonnan támadnának és lőnének rád. Neked az lenne a komfortos, ha elbújhatnál és megvárhatnád a harc végét, de most az a feladat, hogy kiállj magadért és megvédd magad!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top