nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp: Puskaporos hónapkezdés

Napi horoszkóp 2024. 03. 01.: Puskaporos hónapkezdés

Március első napja nem lesz vitáktól mentes.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma durva vitába keveredhetsz. Picit vigyázz, mi az, amit kimondasz, és mi az, amit teszel. Ma válogasd meg a szavaid, mert a benned lévő feszültség csak rosszat tesz. Valakit ma nagyon megbánthatsz.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma nagyon is hajlamos lehetsz a jövőn merengeni. Természetesen okos gondolat a jövőbeli céljaid kitűzése, de nem a mai napon. Ma csak sodródj az árral, örülj neki, hogy hamarosan itt a tavasz.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma te lehetsz a békebíró, ehhez azonban nagyon tudatosnak és diplomatikusnak kell lenned. Maradj pártatlan a konfliktusokban vagy szemléld minél távolabbról az eseményeket.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Mindig is lesznek körülötted olyanok, akik nem értenek veled egyet, akik csak kritizálnak, akiknek valójában soha nem is tudnál megfelelni. Ne adj a véleményükre, de ne is kommentáld azokat.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A legjobb, ha mosolyogva megköszönöd az építő kritikát. A mai nap engedj el mindent, nem menj bele felesleges vitákba. Itt a hétvége, koncentrálj inkább arra.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Nagyon nehéz heted volt, iszonyat stresszes vagy, alig várod, hogy végre hétvége legyen. Mielőtt azonban hazamennél, lehet, hogy az egyik munkatársaddal összetűzésed lesz egy projekt miatt.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Pénteken résen kell lenned, ellenkező esetben ugyanis egy konfliktus közepén találhatod magad. A legjobb, ha ma nem bonyolódsz vitába, de sajnos semmi sem garantálja, hogy ne ugranál bele.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp: Puskaporos hónapkezdés

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Ma nagyon nem érzed magad jól lelkileg, és könnyen lehet, hogy aki segíteni akar, még azt is megbántod. Picit gondold végig, mit mondasz! Senki sem akar bántani, csak segíteni.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma nem igazán találod a helyedet. Valójában bármilyen apróságon képes vagy megsértődni, mindent hajlamos lehetsz félreérteni és félremagyarázni. Ez a nap nem a te napod!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma picit haragszol a világra. Fáradt vagy és kimerült, a felgyülemlett stresszt pedig pont a családodon vezeted le. Itt a hétvége, inkább pihenj, ne veszekedj!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Párodnak ma nagy szüksége lehet rád, így ne okozz neki csalódást. Támogasd, ne kritizáld! Ha nincs párod, ma az egyik legjobb barátoddal lehet egy kis összezörrenésed! Engedj most te, semmi értelme a vitának.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ha még keresed a társadat, akkor olyasmi történhet ma veled, amire még csak nem is számítottál. A munkahelyen viszont nagyon puskaporos a levegő, lehet egy vita is, amiből te sem fogsz kimaradni.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top