nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2024. 03. 03.: Unalmas vasárnap

Napi horoszkóp 2024. 03. 03.: Unalmas vasárnap

Ez a vasárnap nyugodt lesz a csillagjegyek számára.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma dugd ki az orrod a lakásból, töltsd a napot a szabadban. Lepd meg magad valamivel, engedj meg magadnak egy kis kényeztetést.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A vasárnap a te napod, így az időjárás sem szegheti kedved. A mozgás jót fog tenni ma. Ha nincs kedved, akkor hívd el a barátodat vagy barátaidat és csináljatok valamit együtt.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma megjár neked a pihenés és az, hogy a szeretteiddel töltsd a napot. Holnap vidám és energikus lehetsz, de csak akkor, ha ma sikerül feltöltődnöd. Pihenj, ma ne foglalkozz semmivel.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Nagyon nehéz hetek vannak mögötted. Fáradnak és szomorúnak érzed magad. Próbálj beszélgetni valakivel a problémáidról.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Vasárnap csak akkor dolgozz, ha halaszthatatlan dolgod van. Ellenkező esetben lazíts, pihenj. Ne hajszold túl magad, gondolj az egészségedre is. A végén meg fogsz betegedni, ennek semmit értelme.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Bármilyen programot is terveztél mára, nagyon jól fogod érezni magad. Csak az időjárás függvénye, hogy kimozdulsz vagy otthon maradsz. Bárhogy is döntesz, ma nincs egyáltalán rossz döntés. Ez a te napod.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Vasárnap érdemes időt szakítanod magadra. Merengj el egy kicsit, ráébredhetsz olyan dolgokra is, amikre eddig nem. Tervezd meg a tavaszt, mit szeretnél, milyen vágyaid vannak.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

(Fotó: Getty Images)

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

A vasárnap a párkapcsolatodé. Mostanában nagyon elhanyagoljátok egymást. Töltsetek egy kis időt. Ha nincs párod, akkor a barátaidra fókuszálj.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Pihenj, tévézz, olvass, ma véletlenül se csinálj semmit. Így újult erővel kezdheted meg a következő hetet. Rád fér a pihenés, mert nagyon erős volt a február.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma hajlamos lehetsz elgondolkodni a jövőn, terveket szövögetni, új célokat találni. Csak akkor tervezz, ha a folyamatban lévő dolgaidnak már végére értél. Ellenkező esetben még nagyobb lesz a káosz a fejedben.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ne ragaszkodj a terveidhez, ma csak sodródj az árral. Akkor se önostorozd magad, ha szeretnél pihenni. A mai nap a te napod! Kapcsolódj ki!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A vasárnap ideális lehet egy családi vagy egy baráti találkozóra. Találjatok ki valamilyen közös programot. Ha nincs kedved hozzá, akkor otthon nézzetek meg egy filmet.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top