nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2024. 03. 04.: Feszült hétfő

Napi horoszkóp 2024. 03. 04.: Feszült hétfő

A mai napon nem lesz hiány a vitákból.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma nagyon szeretnél elmondani valakinek valamit, de hiába beszélsz, ő nem hajlandó megérteni, amit mondasz. Hétfőn sajnos se megértésre, sem egyetértésre nem számíthatsz.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma a lehető legtöbb, amit megtehetsz, hogy csendben maradsz. Ne köss bele senkibe, csak nyugalomban végezd a dolgod. Ne üsd az orrod mások dolgába.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Tegyél lakatot a szádra, így minden a lehető legjobban alakul majd. Sok a munka, inkább arra koncentrálj, mint bármi másra. Ha hazaérsz, inkább pihenj!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Hétfőn egy kicsit magányosnak érezheted magad. Nem vagy túl jó hangulatban, egyszerűen nem úgy sikerült a hétvége, ahogy azt szeretted volna.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Már ma érdemes felkészülnöd az egész hétre. Tervezd meg előre, mert így sokkal hatékonyabb tudsz majd dolgozni és haladni. Felkészülten és megfontoltan sokkal többet kihozhatsz a dolgokból.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Hétfőn tegyél lakatot a szádra, ne avatkozz bele olyan dolgokba, amikhez semmi közöd. Semmi értelme, hogy vitába keveredj, inkább kerüld el ezt nagy ívben.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Már jó ideje azon gondolkodsz, hogy mit kellene még tanulnod. Ma jó lehetőségekkel találhatod szembe magad. Jót fog tenni egy kis kihívás, majd meglátod!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2024. 03. 04.: Feszült hétfő

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Nyugtalan vagy, mert valami újat érzel a levegőben. Aggódnod azonban nem kell, engedd el a félelmeidet. A héten minden a lehető legjobban alakul majd.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma nagyon sok dolgod lesz a munkahelyeden, későn is érsz haza. Egy ideje sem a barátokkal, sem pedig a szüleiddel nem találkoztál! Ez így nincs rendjén!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A nyugodt hétvégét követően ismét egy vitás hétfő következik. Legjobb, ha te csak kívülről szemléled a dolgokat, ne akarj belefolyni semmibe. A mai nap inkább maradj ki a vitás helyzetekből.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Hétfőn nem érzed túl jól magad. Ha annyira romlik a nap folyamán az állapotod, akkor menj haza. Pihenj, mielőtt nem keveredsz bele jobban a betegségbe.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma valaki mindenképpen beléd szeretne kötni, de te légy okosabb, és ne engedd meg neki. Mosolyogj, és légy nagyon türelmes, ellenkező esetben nagyon elronthatja ez az illető a napod.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top