nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2024. 04. 18.: Túlzó csütörtök

Napi horoszkóp 2024. 04. 18.: Túlzó csütörtök

Ma több csillagjegy is túl sokat vár magától vagy a környezetétől, esetleg túl nagyban kezd gondolkodni.

Kos

A napi horoszkóp bármiről is legyen szó, kielégíthetetlen vagy ma. Nem tudsz annyit enni, hogy jól lakj, nem tudnak olyan jól működni a dolgok, hogy elégedett legyél. Nem tehetsz mást, egyszerűen csak törődj bele, hogy ez most egy ilyen nap.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma mindenki hagyjon békén hangulatban vagy, legszívesebben elszigetelődnél, tölts időt egyedül, mert valószínűleg tényleg szükséged van erre. De ne légy radikális, vagy goromba másokkal, nem az a megoldás, ha elmarod őket magad mellől.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma mindent egyedül akarsz megoldani, talán azért, hogy bizonyíts saját magadnak vagy másoknak. Túlzó most ez a vágy benned, inkább meg kéne tanulnod felismerni, hogy melyik az egy- és a többszemélyes feladat.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma rengeteg impulzus ér, temérdek információt kapsz. Ez számodra talán már egy kicsit sok. De ez valójában egy feladat, hogy megtanuld kezelni az ilyen helyzeteket. Növelni a befogadóképességed, vagy visszavonulni, ha szükséges.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Fejlődni vágysz, ami jó. A gond az, hogy azonnal szeretnéd. Most azonban háttérbe kell szorítanod a türelmetlenséged, és beletörődnöd, hogy csakis lépésről lépésre tudsz haladni. Másképp nem lehetséges.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Úgy érzed, hogy korlátozni akarnak, be akarnak téged határolni túl szűk keretek közé. Érdemes átgondolnod, hogy valóban mások teszik-e ezt veled, vagy esetleg te teszed saját magaddal?

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma érzelmes állapotodban vagy, ami jót tesz neked. Arra vigyázz, hogy ilyenkor túl sebezhetővé is válsz, olyan dolgokon is megsértődsz, amik nem ellened szólnak. Emlékeztesd erre magad és próbálj mérlegelni.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2024. 04. 18.: Túlzó csütörtök

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Ma nagyon becsvágyóvá válhatsz. Olyan dolgokat szeretnél, amik túlzottak. Túlságosan drága holmikat, ékszereket, túl magas pozíciót, fizetést… Próbálj visszakerülni a valóságba, mielőtt teljesen elszállnál.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Az univerzum kérdései foglalkoztatnak ma. Mint oly sok mindent, ezt is meg szeretnéd érteni. Bár sejted, hogy lehetetlen. Érdemes utánanézned, milyen módokon tudsz elmerülni a témában, hogy csillapíts a kíváncsiságod.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Olyan helyen követelhetsz ma helyet magadnak, ahol valójában semmi keresnivalód nincsen. Nem azért, mert kevés vagy hozzá, hanem egyszerűen csak azért, mert egyáltalán nem éreznéd ott jól magad. Ne erőltesd a dolgot.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Rengeteg elméleted van, amiken sokat gondolkodsz. Most eljött az ideje, hogy megpróbáld a gyakorlatba is átültetni őket. Mert valójában csak így tudod tesztelni, hogy tényleg működőképesek-e.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Olyan helyzetbe kerülhetsz ma, ahol gyors reagálásra lenne szükség, ám te nem leszel erre képes az adott pillanatban, úgyhogy valahogyan másképpen kell majd megoldanod a helyzetet.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top