Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. október 21. – Vigyázz, mit mondasz hétfőn!

Hétfőn fogalmazz a lehető legdiplomatikusabban. Gondold át nagyon, hogy kinek és mit mondasz el. A horoszkóp szerint a hírek ma gyorsan terjednek, és meglehetősen gyorsan változnak is. Amit eredetileg kimondtál, délutánra egészen más színben tüntethet fel téged.

Kos

Hétfőn könnyen eluralkodhatnak rajtad az érzelmek, ami azért okozhat problémát, mert hol túl lelkesnek, hol pedig túlzottan visszafogottnak tűnhetsz. Nem könnyű, de az arany középútra kellene ma is törekedned. Vagyis ne legyél sem túl hűvös, sem túl forró…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Szép és kiegyensúlyozott napnak tűnik a hétfő. Ma valahogy mindenkit sokkal kedvesebbnek, segítőkészebbnek látsz. Ne csak lásd őket, hanem kérd is a segítségüket. Senki sem fog visszautasítani. Tényleg? Szoktál egyáltalán segítséget kérni? Ma mindenképpen tehetnél egy próbát…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Hétfőn igencsak hullámzik a hangulatod. Ma pontosan megtapasztalhatod az Ikrek jegy kettősségét, mert az egyik pillanatban még lelkesen támogatsz egy javaslatot, a következőben a legszívesebben leszavaznád. Mielőtt bármire is rábólintanál, vagy elutasítanád, vegyél néhány mély levegőt, és gondold át picit alaposabban a lehetőségeket.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Hétfőn is nagyon érzékenyen reagálsz mindenre és mindenkire. Ha teheted, dolgozz ma inkább otthonról, mert akkor semmilyen provokáció nem érhet téged. Ha a munkahelyeden töltöd a napot, mantrázd egész nap: jó emberekkel dolgozom. Tényleg így van, senki sem akar bántani téged.

Még több horoszkóp Rákjegyűeknek

Oroszlán

Hétfőn nagyon könnyen megy neked a csapatmunka. Mindenkivel könnyedén megtalálod a hangot, a közös együttműködés kifejezetten jól esik a lelkednek. Meg tudod hallgatni a többieket, és ők is elfogadják a te javaslataidat. Ugye, milyen egyszerű közös nevezőre jutni?

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Talán már vártad is egy kicsit a hétfőt, hogy újra belevethesd magadat a munkába. Ha pénteken nem jutottál a feladatok végére, reggel mindenképpen a pótlással kezdd. Így biztosan nem kéri rajtad számon a főnököd az elmaradt feladatokat. Mindig pontos és precíz vagy, ez ma is tökéletesen működik.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Hétfőn nem mindegy, mit és hogyan mondasz ki (Fotó: iStock)

Mérleg

Romantikus, érzelmes hangulatban leszel hétfőn, ami nem igazán kedvez a hatékony munkának. Ma hajlamos lehetsz álmodozni, és kevésbé is tudsz a feladatokra koncentrálni. Mindez addig biztosan nem probléma, amíg a főnököd nem kérdezi meg, hogy mégis mit csináltál egész nap?

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Szuper hangulatban kezded a hetet. Ma mindent és mindenkit szépnek látsz, és feltűnően kedves vagy mindenkivel. Azért feltűnően, mert nem szoktál ennyire közvetlen lenni. Pedig ez is te vagy, a pozitív életszemlélet ugyanúgy megvan benned. Tegyél félre a jókedvből holnapra is.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Nincs okod panaszra, hétfőn a kedved szerint alakulnak a dolgok. Talán még dicséretet, elismerést is kapsz ma. Egyre jobb a helyzeted, és egyre inkább beválnak a javaslataid. Ha a főnököd elégedetten beszél rólad, némi humorral fűszerezve megjegyezhetnéd neki, milyen régen kaptál fizetésemelést. Venni fogja a lapot.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Nem igazán kedveled a hétfőket. Annak ellenére sem, hogy szereted a munkádat, és neked egyáltalán nem okoz gondot a kemény és kitartó munka. Ez a mai nap ugyanakkor egészen más. Most nem bánod, hogy hétfő van, mosolyogsz és nagyon jó a kedved. A többieknek is feltűnik, valami izgalmas esemény történt veled a hétvégén…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Attól, hogy jók az ötletek, még nem biztos, hogy a gyakorlatban is működnek és megvalósíthatók. Ragaszkodhatsz az elképzelésedhez, de azzal még egyetlen lépést sem tettél előre. Okosabban tennéd, ha leülnél, és alaposan végiggondolnád az összes lehetőséget. Fontos összefüggésekre jössz rá magadtól is.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Hétfőn sokan megtalálnak téged a problémáikkal. Az nagyon jó, hogy meghallgatod őket, de megoldani nem oldhatsz meg helyettük semmit. Ez már nem a te dolgod. Persze, az sem feltétlenül, hogy mindenkinek te legyél a lelki szemetesládája. Nyugodtan mondhatsz nemet is, ugye, tudod?

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top