nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2019. november 5. – Jóból is megárt a sok

Napi horoszkóp 2019. november 5. – Jóból is megárt a sok

Nehéz hinni a mondásnak, de kedden meg is tapasztalhatod. Néhány csillagjegy hajlamos lehet ma túlzásokba esni, ami egyrészről jó, másrészről nagyon sok lehet. Finoman próbálj ma határt szabni. Nem kellene senkit sem megbántani.

Kos

Pontosan tudod, mennyire fölösleges vitatkozni a pároddal. Kedden mégis hajlamos lehetsz minden apróságon is bosszankodni. Vagy a párod idegesít, vagy pedig valamilyen őt érintő helyzet. Be kell látnod, ez az ő problémája, neki kell megoldania. Ha megteszed helyette, később nagyobb feladatot hoz neki az élet.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Legszívesebben mindenkit a kebledre ölelnél kedden. Hajlamos lehetsz a túlzásokra, mert ma valahogy nem érzed sem a saját határaidat, sem a másokét. A szeretet nagyon fontos, és nagyon jól teszed, ha szeretettel közelítesz a többiek felé. De figyelj rá, jóból is megárthat a sok…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Te biztosan túlzásokkal találkozol ma, de szíved szerint csöppnyit sem kérnél belőle. Kedden is csupa ingerült ember vehet körül téged, akik belőled is ingerültséget váltanak ki. A legkisebb megjegyzésekre is ugranak, de neked nem kellene ugyanezt tenned. Inkább lépj egy nagyot hátra.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Kedden haladj inkább sokkal lassabban a feladatokkal, mintsem hogy hibázás legyen a kapkodás vége. Ha hibázol, kezdheted elölről a munkát, amitől pedig csak még idegesebb és kapkodóbb leszel. Amint sürgetést érzel, vegyél mély levegőket, lassítsd le a pulzusodat, és csak mantrázd: lassan jársz, tovább érsz.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Magad is meglepődsz, hogy akaratod ellenére is folyton viták kellős közepén találod magadat. Kedden sokkal jobban teszed, ha külső szemlélőként figyeled a körülötted zajló eseményeket. Fogd vissza a késztetést, hogy okos tanácsokat adj. Tartsd magadban ma a véleményedet, és semmilyen támadás sem érhet.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Semmire sem vágysz jobban kedden, mint nyugalomra, békére. A környezeted ugyanakkor tesz róla, hogy ma biztosan nem teljesülhessen a kívánságod. Ha elveszíted a türelmedet, és szóvá teszed a viselkedésüket, csak még inkább olajat öntesz a tűzre. Senkinek sem lenne jó, ha robbanna ma a bomba.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Jóból is megárt a sok? Kedden kiderül (iStock)

Mérleg

Úgy érzed, meg kell magadat védeni kedden. Hajlamos lehetsz túlzásokba esni, és túl nagy jelentőséget tulajdonítani az egész helyzetnek. Hidd el, a problémát egyedül te fújod fel. Nincs akkor baj, mint ahogyan érzékeled. Te sokkal intelligensebb vagy, semhogy kígyót-békát kiálts a többiekre.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Kedden úgy érezheted, mindenki téged támad, és mindenki tőled várja a csodát. Könnyen lehet, hogy igazad van, de ez még nem ok, hogy magadból kikelve utasítsd rendre a többieket. Bíznak benned, ezért várják tőled a megoldást. Valójában ez sokkal édesebb teher, mint ahogy most még gondolod.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Mindenkihez kedvesen közelítesz ma, ezért is meghökkenve tapasztalod a többiek reakcióját. Senki sem azt a választ adja, amit várnál, vagy amit máskor szokott. Mindenki hajlamos lehet körülötted kedden a túlzásokra. Valójában te is, ha szívedre veszed a megjegyzéseiket.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Talán te vagy az egyetlen a környezetedben, akit nem feszít szét az ideg. Meglepő nyugalom árad belőled kedden, egyszerűen tudod, hogy nincs okod a kapkodásra, és semmivel sem kell sietned. A többiekkel is csak te találod meg a közös hangot. Ma te lehetsz az egyetlen, aki nyugalmat, békét teremt. Nem is rossz feladat, ugye?

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Nem mindenkivel kerülsz kedden összhangba, de valójában nem is kell mindenkivel jól kijönnöd. A lényeg, hogy önmagadat add, és fogadd el, a többiek is ugyanezt teszik. Ha nem akarnak elfogadni, nem kell barátkoznod velük. Ilyen az élet, nem tudsz mindenkinek megfelelni, és igazából nem is kell.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Nincs miért aggódnod. Persze, nem könnyű elengedi a félelmeidet, pedig nagyon jól tennéd, ha kedden kifejezetten erre törekednél. Tudatosítsd magadban, hogy minden mulandó, jó és rossz egyaránt. Minden változik körülötted, benned. Ami most kilátástalannak tűnik, holnapra kitisztul és megoldódik.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top