nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2019. november 16. – Szerelmes szombat

Napi horoszkóp 2019. november 16. – Szerelmes szombat

Csodaszép fényszögeket alkotnak szombaton a bolygók. Ma szinte mindenki szentimentális, érzelmes hangulatba kerülhet. A mély érzelmek, a szerelem a te lelkedet is megérintik. Mi mindent jelez a napi horoszkóp? Íme, minden részlet.

Kos

Nagyszerűen alakul a szombatod. Leginkább akkor érzed jól magadat, ha a családdal közös programot tervezel mára. Most kifejezetten vágysz a társaságukra, de ők is ugyanígy a tiédre. Valódi harmóniában, szeretetben tölthetitek közösen ezt a csoda szép szombatot.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Visszatér a béke a lelkedbe szombaton. Több olyan telefonhívást is kaphatsz, ami visszaadja az emberekbe vetett hitedet. Pontosan tudhatod, kiben bízhatsz meg, kire számíthatsz a nehezebb időszakokban, és akik azok, akik inkább csak kihasználják a jóhiszeműségedet. Igazán jó emberek között töltheted a mai napot.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Talán hosszú ideje nem érezted magadat ilyen jól, mint ma. Úgy érzed, ismét minden a lehető legnagyobb rendben van az életedben. Érezd tudatosan a bőséget, meríts ma a szeretetből. A párod támogatni fog benne. Minél gazdagabbnak érzed magadat lelkileg, a külvilágban is annál több pénz áramlik hozzád.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

A te napod a szombat. Ragyogsz, boldog vagy és optimista. Nagyon harmonikus fényszögeket vetnek rád a bolygók, ezért tényleg nincs okod most az aggodalomra. A párod támogat, a családod melletted áll, minden együtt van, hogy szeretettel, békével tölthesd fel a lelkedet. Tarts meg ezt a kiegyensúlyozott állapotot.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Különleges meglepetést kaphatsz szombaton. Annyira meglep ez a szép gesztus, hogy most a könnyeidet sem tudod visszatartani. Hidd el, nincs okod szégyellni az örömkönnyeket, a meghatódottságot. Ráadásul a másik fél is látni fogja, mekkora örömet és boldogságot szerzett neked.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Nagyon sok minden történt veled ezen a héten. A szombat ugyanakkor tökéletes lehetőség, hogy kipihenhesd magadat. Engedd meg a lazítást, most tényleg megérdemled. Töltekezz fel a környezeted pozitív energiájából. Fontos vagy nekik, jó lenne, ha végre tényleg el is hinnéd, mennyire szeretnek téged.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Érzelmes hangulatba kerülnek szombaton a csillagjegyek (iStock)

Mérleg

Az egész hetes feszültségnek végre vége. Ha ügyesen bántál a pénzzel, szombaton örömmel tölt el a tudat, hogy sokkal jobbak az anyagi lehetőségeid, mint eddig gondoltad. Persze, ez még nem lehet ok, hogy esztelen költekezésbe kezdj, de érdemes átgondolnod, mi mindent vennél most magadnak, és majd karácsonyra a szeretteidnek.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Nagyszerű hangulatban ébredsz szombaton. Az előérzeted bevált, ma tényleg igazán csodás fényszögek jeleznek csodás lehetőségeket. Bármilyen programot is tervezel mára, energiával, örömmel tölt majd fel. Rád is fér a pozitív életérzés, mert mostanában hajlamosabb voltál a búskomorságra. Talán az egyre rövidülő nappalok, a kevesebb fény teszi…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Családod nagyon vágyik a társaságodra szombaton. Tegyél eleget a kívánságaiknak, nem fogod megbánni az együtt töltött időt. Ők is nagyon kedvesek és szeretetteljesek veled, és most neked is nagyon jól esik az önzetlenségük. Ugye, mennyire jó néha egy kicsit a szeretteid körében lazítani?

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Könnyen lehet, hogy Ámor nyila a szívedbe fúródik ma. Persze, csak akkor kellene engedni az elsöprő érzelmeknek, ha még keresed a párodat. Amennyiben párkapcsolatban élsz, a párod lephet meg szombaton valamivel. Nem igazán szereted a váratlan meglepetéseket, de most fogadd el, élvezd ki, és örülj együtt a kedveseddel.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Szombaton, ha teheted, szaunázhatnál, fürdőzhetnél egyet. Nagyon jót tenne most neked a víz. Persze a vízparti sétálgatás is nagyon okos ötlet mára, önmagában a víz látványa is megnyugtatja a lelkedet, és felébreszti az érzéseidet is. A párod vágyik az ölelésedre, és arra, hogy legalább egy picit kimutasd, amit iránta érzel.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Veled is sok minden történt ezen a héten. De minden jó, ha a vége jó. És ez a mondás most különösen aktuális. A szombatod olyan érzelmes és szép lesz, amilyenről talán csak álmodozni szoktál. Ma minden sikerülhet, ma minden a lehető legjobban alakulhat a párkapcsolatodban vagy a szerelmi életedben…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top