Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. január 18. – Érzékenyen érint a szombat

Sőt, felébred az intuíciód, az érzékiséged is az érzékenység mellett. Szombaton mindenre érzékenyebben reagálhatsz, lehet ez étel, de hangos szó is, valójában bármi. A napi horoszkóp szerint próbálj ellazulni, az most különösen jót tesz a lelkednek.

Kos

A nyugalom, a kikapcsolódás mindennél fontosabb szombaton. Ma ne rohanj sehová, inkább dőlj hátra, s csak élvezd a csendet. Kitűnő ötlet és választás, ha uszodába, fürdőbe mész, és csak áztatod magad a kellemesen meleg és lágy vízben. Erre van most a lelkednek a legnagyobb szüksége.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Szombaton inkább csak keresed a helyedet, nem találod a lelki békédet sem. Nyugtalannak érzed magadat egész nap. Próbálj minél többet lazítani, olvasni, meditálni, s persze legfőképp kikapcsolni a szüntelenül duruzsoló elmédet. Ma megteheted, hogy csak lustálkodsz.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Szombaton tudatosan kéne figyelned az étkezésedre. Lehetőség szerint minél több zöldséget, gyümölcsöt egyél. Kíméld a gyomrodat. A sok folyadék is nagyon fontos. A tiszta víz, a gyógynövény teák sokat segítenek az anyagcserében. Ideális a mai nap a méregtelenítéshez.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Amilyen nehéznek tűnt az egész hét, olyan nagyszerűen alakul a szombat. Végre igazán jó a hangulatod. Az intuíciód hihetetlenül jól működik ma, érdemes figyelned a belső hangokra. Sokat segíthetsz magadnak csupán ennyivel is. Ha már kaptad ezt a képességet, használd is.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Családodnak nagy szüksége van rád. A szombatot mindenképpen velük kéne töltened. Tegyél félre minden más feladatot, elfoglaltságot, és szenteld a teljes figyelmedet a többieknek. Az most kevés, ha testileg ugyan jelen vagy, de a gondolataid egészen másfelé járnak.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Mindenképpen szabadtéri programot kéne szervezned szombatra. Tölts minél több időt a szabad levegőn. Sétálhatsz erdőben, parkban, a természet látványa feltölti a lelkedet. Most nem kell messze sem utaznod, csak keress valamilyen nyugodt és meghitt helyet. A párodat, a barátokat is viheted magaddal.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Érzelmes és érzékeny nap ez a szombat (Fotó: Pixabay)

Mérleg

A pénz okozhat némi fejtörést számodra szombaton. Talán máris többet költöttél, mint amennyit megengedhettél volna magadnak, pedig még alig telt el január első fele. Érdemes alaposan átszámolni a pénzedet, és pontos költségvetési tervet készíteni a fizetésig hátralévő hetekre.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Nagyon érzékeny hangulatban leszel szombaton. Próbálj tudatosan figyelni a válaszreakcióidra. Senki sem akar bántani, támadni téged még akkor sem, ha neked így tűnik. Hidd el, csak te reagálod túl a dolgokat. Sértődés helyett inkább nyújtózz el egy kád forró vízben. Rögtön jobban fogod magadat érezni.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Rád fér a pihenés, hiszen kimerítő héten vagy túl. A legjobban tennéd, ha pároddal kettesben lazítanátok egész nap. Most egyébként is vágysz a meghitt, mély beszélgetésekre. Ideje lenne megnyitni a lelkedet. Párodat hihetetlenül megleped, ha elmondod, mit érzel iránta.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Nincs sok kedved kimozdulni otthonról szombaton. Pedig, ha meghívást kaptál valakitől, ráadásul el is fogadtad, akkor nem kéne cserben hagyni az illetőt. Lehet, hogy eleinte semmi kedved a vendégeskedéshez, de ahogyan evés közben jön meg az étvágy, úgy lesz egyre jobb a te hangulatod is.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Lelkes vagy szombaton. Számtalan programötlet cikázik a fejedben. Vegyél mély levegőt, és kapkodás helyett találd ki a pároddal közösen, hogy mivel töltenétek a napot a legszívesebben. Valamilyen vizes program veled is csodát tenne. Ha nincs kedved, ehhez még ki sem kell mozdulnod otthonról…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Az előző napok nyomasztó hangulatát talán már el is felejtetted. Szombaton valósággal ragyogsz, úgy érzed, végre minden sínre került az életedben. A párod boldog, ha vele töltöd az időt. Egyébként is boldoggá teszed, amikor vidámnak láthat téged.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top