nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2020. február 1. – Meglepő változásokat jelez a szombat

Napi horoszkóp 2020. február 1. – Meglepő változásokat jelez a szombat

Kedvező bolygóállásokkal és fényszögekkel indul a február. Vagyis az elmúlt napok nehézségei után ismét üdítőbb napokra számíthatnak a csillagjegyek. A napi horoszkóp szerint meglepő változásokra számíthat mindenki.

Kos

Sokkal nyugodtabban alakul a szombat, mint reggel még sejted. Lehet, hogy eleinte türelmetlennek érzed magad, de aztán egyre higgadtabb és békésebb leszel. Estére talán hálát is érzel valójában mindenért, ami és aki körülvesz téged. Ennél nem is indulhatna jobban a február.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Szombaton egyre inkább magadra találsz. Az elmúlt napok érzelmi hullámzását követően ma már ismét a legjobb formádat hozod. Erősnek, határozottnak érzed magad, s pontosan tudod, mivel töltsd az időt. Valójában ideális a mai nap, hogy minél többször megöleld a párod.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Csendre, nyugalomra van ma szükséged. Szíved szerint ki sem mozdulnál otthonról, hanem finom teákkal, süteményekkel kuckóznál be. Ha erre vágyik a lelked, miért is ne adhatnád meg magadnak? Igazság szerint a párod is szívesen lazítana veled szombaton. Nézzétek meg a kedvenc filmeteket. Akár többet is.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Szombaton éghet benned a vágy, hogy valami igazán fontosat tegyél. Ha kedved tartja, és az idődbe is belefér, süthetnél valami finomat, de még jobb ötlet, ha a pároddal együtt főztök ma. Nemcsak nagyon finomat ebédelhettek, vacsorázhattok, de kifejezetten szórakoztatónak ígérkezik az együttlét.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Meglehetősen rázós és megterhelő hét áll mögötted. Ne lepődj meg, ha semmi másra nem vágysz szombaton, mint a pihenésre. Pihenhetsz aktívan és passzívan is, amelyikhez igazán kedvet érzel. Persze, a pároddal is egyeztetned kéne, mert ha ő mást tervezett, biztosan sértődés lehet belőle.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

A szombat a te napod. Nyugalmat, békét, harmóniát érzel a lelkedben. Engedhetsz ma a kulináris élvezeteknek épp úgy, mint a képzőművészetnek. Előbbi esetében próbálj visszafogott és következetes lenni. Növő Bika Holdnál könnyebben felpattannak a nem kívánatos kilók.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Meglepő változásokat hoz a szombat a horoszkóp szerint (Fotó: Pixabay)

Mérleg

Szombaton megengedhetsz magadnak valamilyen jutalmat. Nagyon sok minden történt veled januárban, amiért dicséretet érdemelsz. Szóval, vegyél magadnak valamilyen ajándékot. Persze, ha lehet, ne költsd el máris a félhavi fizetésedet. A mérték fontos! Nálad talán senki sem tudja ezt jobban.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Szombaton nagyon szerelmes hangulatba kerülsz. Ha van párod, töltsétek együtt az egész napot. A programoknak csak a fantáziátok szabhat határt. Ellenben, ha keresed még a társadat, érdemes megnyitni a szívedet, a lelkedet, s megadni a lehetőséget a különleges találkozásnak…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Legyél mértéktartó szombaton. Hajlamos lehetsz ugyanis túlenni magadat. Fontos, hogy lassan egyél, és inkább többször kevesebbet, minthogy megterheld a gyomrodat. Ágynak dőlsz vasárnap, ha nem vigyázol magadra. Tényleg legyél magaddal kíméletes ma!

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Nagyon vártad már a szombatot. Ez a hét még a te szívósságodat és kitartásodat is próbára tehette. Lazíts és pihenj minél többet, most nemcsak a testednek, az elmédnek is szüksége van a csendre, a nyugalomra. Aludj szombaton minél többet, de arra mindenképpen figyelj, hogy mennyit eszel és iszol.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

A szombat a családodé. Látogasd meg a szüleidet, hiszen nagyon hiányzol már nekik. A családi programok mellett mindenképpen szakíts időt a párodra is. Neki is nagyon hiányzol már. És tedd a szívedre a kezed: te is pontosan így érzel. Ha tehetitek, töltsétek a délutánt, az estét kettesben.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Enyhe, kora tavaszias idő lesz szombaton, amit mindenképpen érdemes kihasználnod. Szervezz szabadtéri programot, sétálj erdőben, parkban, a lényeg, hogy szívd tele a tüdődet friss levegővel. A hangulatod változik meg azonnal a napsütésnek, a levegőnek köszönhetően. Szagolj a tavaszias levegőbe…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top