nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2020. február 13. – Nem a csütörtök a hét legkönnyebb napja

Napi horoszkóp 2020. február 13. – Nem a csütörtök a hét legkönnyebb napja

Finoman szólva sem. A napi horoszkóp kellemetlen fényszögeket jelez mára, ez ellentmondásra, feszültségre, vitákra utalhat. Szóval, ma is nagyon sok mély levegő, és persze kitartás...

Kos

Mindenképpen próbálj csütörtökön higgadt maradni. Ha elveszíted a türelmedet, annak garantáltan vita és veszekedés lesz a vége. Ez meg senkinek sem lenne jó. Téged is csak a lelkiismereted furdalna, mert olyasmit mondtál, tettél, amit igazából csak az indulat váltott ki belőled.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Nem lehet azt mondani, hogy csütörtökön a legjobb passzban lennél. Sőt. Könnyen lehet, bujkál benned a megfázás, a betegség. Ha teheted, maradj inkább otthon, és pihend ki magad, ha nem, legalább a munkahelyeden kerüld a feszültséget. Jól esne egy séta erdőben, parkban, a friss levegőn is. Ha belefér az idődbe, nem kellene kihagyni.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Neked nem lehet okod csütörtökön a panaszra. Nagyszerű napod lesz, igazán jól alakul minden. Könnyednek, felszabadultnak érezheted magad. Arra azért figyelj, hogy csak annyit beszélj, amennyit feltétlenül szükséges. Ma hajlamos lehetsz órákon át csacsogni a többiekkel…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Ki kellene szó szerint is szellőztetni a fejedet. Csütörtökön ugyanis hajlamos lehetsz nagyon sokat agyalni, mellyel csak teljesen lefárasztod az elmédet és a lelkedet. Hidd el, nem kell a család és a munka között választanod. Csak az idővel kell tudnod megfelelően bánni. Legyél következetes, és menni fog.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

A kíváncsiságod nagyon erős lehet csütörtökön, ezért mindenről tudni szeretnél, ami a környezetedben zajlik. Nos, el kell fogadnod, hogy nem minden tartozik rád. Ráadásul ma jobban is tennéd, ha kimaradnál a vitás helyzetekből. Magadnak is és a környezetednek is szívességet teszel, amikor árad belőled a nyugalom.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Mindig vannak és lesznek is a környezetedben, akik másként gondolkodnak, másként fogalmaznak és beszélnek, mint te. És ezen teljesen fölösleges bosszankodni. Inkább fogadd el, hiszen épp ettől annyira színes a világ. Amint megbarátkozol a gondolattal, hogy senki sincs ellened, csak mert más a véleménye, azonnal könnyebb lesz a lelked.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Nem tűnik könnyű napnak a csütörtök a horoszkóp szerint (fotó: Pixabay)

Mérleg

Csütörtökön lehetnek néhányan, akik téged okolnak, hibáztatnak bizonyos dolgokért. Fontos, hogy ne sértődj meg a megjegyzéseken. Fogd fel inkább segítő szándékú kritikának. Néhány nap múlva, amikor visszaemlékezel ezekre a konfliktusokra, megérted, mit miért mondtak neked.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Sokkal többet tudsz a többieknél, mert sokkal tájékozottabb vagy. S valójában fel sem merül benned, hogy hozzájuk azok az információk még nem jutottak el, amiről te már napok óta tudsz. Csütörtökön ezért is kell nagyon meggondoltan fogalmaznod. Ne te legyél az, aki elsőként tájékoztatja a többieket. Ez most nem a te feladatod.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Könnyedén kimaradhatsz minden konfliktusból. Persze, ehhez be kell csukni a füledet. Belső kényszert érezhetsz, hogy elmond a véleményedet. S talán még hasznosak is a meglátásaid, mégis sokkal okosabb, ha csak kívülről szemléled az eseményeket. Ha kérdezned, elmondhatod, te mit tennél, de most senkinek se adj tanácsot.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Hihetetlenül bosszant, hogy néhányan nem képesek önálló döntéseket hozni a környezetedben. Fontos, hogy senki helyett se dönts. Annyit viszont megtehetsz, hogy elmondod, te mit tennél az illető helyében. Figyelj rá, hogy ne add a szájába a megoldást, inkább csak inspiráld a döntésében.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Nagyon izgalmas és inspiráló beszélgetések és megbeszélések várnak rád csütörtökön. Nyitott vagy és befogadó, és persze olyan partnerekkel találkozhatsz, akik hozzád hasonlóan gondolkodnak. Önmagában már a találkozás is nagyon sokat dob a hangulatodon. Úgy érzed, végre ismét fontos a véleményed.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Ha tanácsra van szükséged, olyan emberek segítségét kérd, akikben valóban hiszel, és meg is bízol a véleményükben. Akik rád akarják erőltetni az akaratukat, azokat jobb, ha kerülöd csütörtökön. Inkább csak inspirációt és ötleteket szerezz a továbblépéshez. Nincs szükséged kipróbált receptekre.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top