Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 10. 24. – Különleges felismeréseket hoz a szombat

A Vénusz és a Szaturnusz bolygó közötti fényszög-kapcsolat szerint fontos felismeréseket hoz a szombat. Főleg a párkapcsolatban... Napi horoszkóp következik!

Kos

Meglepően nyugodt és kiegyensúlyozott leszel szombaton egész nap. Látod, a pihenést, a teljes kikapcsolódást mindig meghálálja a tested. S mivel most nagyon gyakorlatiasan és logikusan is gondolkozol, ha teheted és jut rá időd, érdemes picit előre is tekinteni. Milyen terveid vannak még erre az alig több mint két hónapra?

Még több horoszkóp Kosoknak:

Napi horoszkóp 2020 10 24

Változásokra várva (fotó: Unsplash)

Bika

Számodra a szombat valódi ajándékkal ér fel. Olyan béke és nyugalom lakozik a lelkedben, amit talán elég régen éreztél már utoljára. Bármit is terveztél mára, egészen biztosan nagyszerűen alakul a programod. Főleg, ha a számodra igazán fontos emberekkel töltheted az időt.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Talán magad is meglepődsz, mennyire tisztán látod a többieket. Szombaton olyasmit is felfedezhetsz bennük, amiről eddig nem is sejtetted, hogy létezhet. Szombaton megtapasztalhatod a valódi családi összetartozást, s ez igazán melegséggel tölti el a szívedet. Ha gondolod, köszönd meg nekik, hogy vannak…

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A szombat akkor alakul tökéletesen, ha a szeretteiddel együtt töltheted az időt. Most nagy kedved lesz sütni, főzni. Az önzetlenségedet a többiek is értékelni fogják, s ettől még jobban érezheted magad. Szóval, most tényleg nem lehet okod panaszra. De nincs is, nem igaz?

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Olyan tisztán láthatsz a pénzügyekkel kapcsolatosan szombaton, mint már nagyon régen. Hasonló lehet ez az érzés a megvilágosodáshoz. És most tényleg nagyon fontos felismeréseket tehetsz. Rájössz, hogy sokkal több olyan dolog van az életedben, ami semmibe sem kerül ugyan, de mégis felbecsülhetetlen az értéke…

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Nagyon nyugodt és békés lesz a hangulatod egész nap. Szombaton érezheted a párod, a családod támogatását, s ezért nagyon hálás leszel. Megkapod azt az érzelmi stabilitást tőlük, amire mindennél jobban vágysz. S ez megerősít abban is, hogy a lehető legjobb helyen vagy.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Szombaton már sokkal jobb a kedved, mint amilyen pénteken volt. A családod támogat, szeret téged, s erre most különösen nagy szükséged is van. Töltsétek közösen az időt. Az is nagyszerű ötlet, ha édesanyádat meglátogatod, vagy felhívod telefonon. Alig várja, hogy hallhasson felőled.

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

A szombatot érdemes a legjobb barátokkal együtt tölteni. De legalábbis olyan emberekkel, akiknek pozitív a kisugárzása, akik önzetlenül fogadnak el téged. Ha a születésnapodat ünnepled ma, nagyon sok boldogságot kívánunk neked ezúton is. Csodás meglepetésekre számíthatsz.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Szombaton boldogító felismerést tehetsz. Rájössz, hogy sokkal jobban állsz anyagilag, mint sejtetted. De ezt csakis saját magadnak köszönheted. Tudatosan, megfontoltan költekeztél, és nagyon megdolgoztál a pluszbevételekért is. Szóval nyugodtan veregesd magad vállon, és valami apró jutalmat is megérdemelsz ma…

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Szombaton rájössz, mennyire fontos az adok-kapok egyensúlya. S ez nemcsak a pénzre vonatkozik, hanem minden más életterületre is. Például minél több szeretetet adsz, annál többet kapsz vissza a környezetedtől. De vajon el is tudod fogadni? Nem jössz zavarba a szeretet kifejezésétől? Nyisd meg a szívedet ma!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Csendes és nyugodt szombatra számíthatsz. Igazából most azt tehetsz, amihez valóban kedvet érzel. Ha a tévézés kapcsol ki, nézheted a kedvenc sorozataidat, ha pedig olvasgatnál, az is ideális időtöltés lehet. Persze, nem baj, ha erről egyeztetsz a pároddal, a család többi tagjával is – a félreértések elkerülése végett.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Szombaton a szerelem témája foglalkoztat. Ha még keresed a párodat, könnyen lehet, egy nálad idősebb partner dobogtatja meg a szíved. Ha pedig párkapcsolatban élsz, a társaddal kapcsolatosan jutsz nagyon fontos felismerésekre. Rájössz, hogy sokkal fontosabb a számodra, mint eddig gondoltad.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top