Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 10. 25. – Vasárnap ne felejtsd el az órákat átállítani!

Nemcsak az óraátállítás okán fontos dátum a mai. A napi horoszkóp szerint vasárnap nagyon sok mindent kimondhatsz, amit eddig talán nem mertél, tudtál...

Kos

Vasárnap fájó veszteség érhet, ha nem figyelsz kellően. Ha utazol, a hosszú hétvégéről érkezel haza, mindenképpen a lehető legkörültekintőbben közlekedj. Az is lehetséges, hogy valamilyen tartozást muszáj lesz megfizetned. Nem odázhatod tovább, nem kerülheted el. Fogd fel mindezt tanulópénzként.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A pároddal fontos beszélgetésre kerülhet sor vasárnap. Legyél minél higgadtabb, s próbáld megérteni őt. Érdemes elgondolkodni, visszakérdezni, hogy a múltból előhozott téma miért olyan fontos még mindig neki. Ha lehet, te is legyél minél engedékenyebb, és semmi esetre se kösd az ebet a karóhoz.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Napi horoszkóp 2020 10 25

Ne felejtsd el átállítani az órádat (Fotó: Pexels)

Ikrek

Vasárnap szembesíthet a múlt valamilyen fontos témával, eseménnyel. Talán megfeledkeztél egy ígéretről, amit mindenképpen teljesítened kéne, ha korábban igent mondtál rá. Bármit hoz ma az élet, fontos, hogy nézz vele szembe, s ne próbáld a könnyebb utat választani. Nem oldasz meg semmit, ha kikerülöd…

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Kifejezetten cserfes leszel vasárnap. Tele vagy ötletekkel, tervekkel, amit mindenképpen meg akarsz osztani a szeretteiddel. Boldogok lesznek, mert boldognak látnak téged. Azért arra mindenképpen figyelj, hogy ne csak te beszélj, hanem őket is képes legyél végighallgatni. Nekik is lesz mondanivalójuk feléd.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A vasárnap alkalmas lehet a régmúlt lezáratlan témáit megbeszélni a családdal. Viszont az nagyon fontos, hogy ez ne szemrehányások közepette történjen meg. Elmondhatod, amit fájlalsz, amit korábban talán nem tudtál kimondani, de semmiképp se ébressz lelkiismeretfurdalást a többiekben.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ha a legjobb barátokkal töltöd a vasárnapot, biztosan vidám programra számíthatsz. Nagyon sok mesélni valód lesz, ahogy nekik is. Üljetek be a kedvenc kávézótokba, étterembe, de a mozi, a színház is tökéletes kikapcsolódást kínál. Este úgy érezheted, olyan jót beszélgettél, mint már nagyon régen.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ha problémád van a pénzzel, beszélj róla. Ha zavar a párod költekezése, mindenképpen beszéld meg vele. Persze akkor is szembe kell nézned az anyagiakra vonatkozó kérdésekkel, ha esetleg te költöttél mostanában többet a megengedhetőnél. Ez egy olyan vasárnap, amikor tiszta vizet önthetsz a pohárba.

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

Nagyon kíváncsi vagy a többiek véleményére, amivel önmagában természetesen nincs semmilyen probléma. Azzal sokkal inkább, ha függsz a többiek rólad alkotott elképzelésétől. Hogy ki és mit gondol rólad, csakis az ő saját dolga. Te meg legyél tisztában a saját képességeiddel. Nincs veled semmi probléma!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Vasárnap is inkább kicsit magadba zárkóznál. Ha teheted, csukd magadra az ajtót, és a magad csendességében tedd azt, amihez kedvet érzel. Persze, az is biztos, hogy lesznek olyan dolgok, amit mindenképpen meg kellene beszélned a többiekkel. Szellőztesd ki jól a fejed, utána sokkal könnyebb lesz.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Olyan ismerős bukkanhat fel a múltból, akiről hosszabb ideje semmit sem tudtál, hallottál. S ez a váratlan látogatás vagy levél nagyon meglep téged. Próbáld elengedni a bizalmatlanságot, az előítéleteket, s nyitott szívvel és füllel hallgasd meg, olvasd el, amit mondani, tudatni akar veled.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Vasárnap jól tennéd, ha minél több időt a szabad levegőn töltenél. Nem viseled jól a bezártságot, s nagy szükséged van arra is, hogy jól teleszívd friss levegővel a tüdődet. Sétálhatnál, biciklizhetnél egy nagyot, mert minél jobban elfáradsz, annál tisztábban tudsz majd gondolkodni.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Szokatlanul filozofikus hangulatban leszel vasárnap. Viszont ezek az elméletek nagyon izgalmasak lesznek. Mondd el a párodnak, a legjobb barátodnak a gondolataidat, s elmélkedjetek közösen a világ dolgairól. Az viszont nagyon fontos, hogy törekedjetek a jót, a pozitívumokat meglátni az egészben.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top