Napi horoszkóp 2020. 12. 13. – Luca-napi advent vasárnap

nlc | 2020. December 13.
Igazán különlegesnek ígérkezik advent harmadik vasárnapja a bolygók szerint.

Kos

A hangulatod vasárnap talán még pompásabb, mint amilyen tegnap volt. Minden okod megvan rá, hiszen egyre jobban alakulnak a dolgaid. A jövő is erősen foglalkoztat. Érdemes is most átgondolnod az elkövetkező heteket, hónapokat. Hol látnád magadat magad például egy év múlva?

Különleges adventi vasárnap (Fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Érdemes picit befelé tekintened vasárnap. Az advent időszaka számodra egyfajta önvizsgálatot is jelenthet. Most különösen átérezheted a várakozás különleges élményét. Gyújtsd meg a harmadik gyertyát is a koszorún, és imát is elmondhatsz magadban. Miért érzel hálát?

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Érezheted már vasárnap is a levegőben, hogy valami készülődik. Nem véletlenül vagy egyre türelmetlenebb. Pedig most sem siettetheted az időt és az eseményeket. A titkolózást különösen rosszul viseled. De a meglepetés csak akkor lesz az, ha nem kutakodsz és nem kíváncsiskodsz, hanem kivárod…

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Nagyon meghitt lehet ez a Luca-napi adventi vasárnap. Te is és a környezeted is különösen figyelmes, ami igazán jól esik neked. Ha még nem tetted, érdemes mézeskalácsot sütnöd, amibe a gyerekeket, a párodat is bevonhatod. A karácsony előtti készülődés nem is lehetne meghittebb és vidámabb…

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Nagyon vidám a hangulatod vasárnap. Nemcsak érzed, hanem tudod, hogy egyre jobban alakul minden az életedben. A bolygók támogatását élvezed, energikus és vidám vagy. A kisugárzásoddal, a lelkesedéseddel a környezetedre is pozitívan hatsz. Mindenkinek jobb a kedve, ha veled lehet.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A családod körül forognak a gondolataid. Ha még nem vettél meg minden karácsonyi ajándékot, ideje mindent beszerezni. Persze, te sosem hagyod ezt az utolsó pillanatra. Sütöttél már mézeskalácsot? Luca-napján nagy kedved lesz hozzá. Jól tennéd, ha dupla adagot csinálnál, hogy kitartson karácsonyig.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Advent harmadik vasárnapján is nagyon pozitív lehetőségeket jeleznek a bolygók. A pároddal valódi összhang van köztetek, s ez most igazán boldoggá tesz téged. Harmóniát, békét, elégedettséget érzel, s így van miért hálát és köszönetet mondanod. Beszélgessetek minél többet.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Már vasárnap érezheted a közelgő változásokat. S mivel a megérzéseid mindenkor tűpontosak, biztos lehetsz benne, hogy jó dolgok történnek veled. Érdemes elgondolkodnod, hogy mit tennél másként a jövőben. Az egészségedre is figyelj, mindenképpen sétálj, mozogj a friss levegőn.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Fülig ér a szád egész nap. Érzed, hogy valami igazán jó történik veled. Mindenképpen gyújtsd meg az adventi koszorún a harmadik gyertyát is. Ha kedvet érzel, mondhatsz imát, köszönetet magadban. Mi mindenért lehetsz hálás? Mit értél el ebben az évben? Érdemes összegezned…

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Advent harmadik vasárnapján pozitív megerősítéseket kapsz. Jó helyen vagy, megfelelően teszed a dolgodat. Ez egy olyan nap, amikor picit érdemes megállnod és meditálnod. Mit érzel legbelül? Mit gondolsz magadról? Hogyan látod a jövődet? Ezek most a legfontosabb kérdések.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Advent a várakozás időszaka. Érzed a változásokat, de nem siettetheted azokat. Minden a maga idejében történik, akkor is, ha a könyöködön jön ki ez a közhelyes mondat. Nézz körül, és rájöhetsz, milyen sokan támogatnak téged. Meglepően sok barátot gyűjtöttél az elmúlt időszakban.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Advent harmadik vasárnapján érdemes picit előre is tekinteni. Lehet, hogy kiszámíthatatlannak, nehéznek látod a jövődet. Most valóban minden bizonytalannak tűnhet. Mégis érdemes valamilyen konkrét irányt szabnod. Az is nagyon jó, ha meggyújtod a harmadik adventi gyertyát, és csak nézed a lángot…

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version