Napi horoszkóp 2020. 12. 16. – Szerdán semmit sem lehet siettetni

nlc | 2020. December 16.
Ez a szerda olyan lehet, mintha egy helyben topognál, vagy mint a vihar előtti csendhez hasonlító hangulat...

Kos

A legfontosabb szerdán, hogy próbáld megőrizni a higgadtságodat. Annyira szeretnéd már, hogy látványosan is történjen valami konkrétum az életedben, hogy képtelen vagy visszafogni magadat. Pedig attól semmi sem következik be előbb, hogy vitázol a többiekkel.

Légy türelmes (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Szerdán közlekedj nagyon figyelmesen. Minden szabályt következetesen tarts be, mert bizony a figyelmetlenség most sokba kerülhet. Ha tudatos és szabálykövető vagy, valahogy minden sokkal egyszerűbbnek tűnik majd. Ne feledd, most téged tesztelnek a bolygók…

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Lehet, hogy régóta vágysz valamire, melyről úgy gondoltad, szerdán már meg kellene történnie. Ha nem így lesz, ne legyél csalódott. A bolygók szerint ennek a valaminek még nincs itt az ideje. Engedd el a görcsös akarást, s inkább a párkapcsolatra fordítsd a figyelmedet. Annak most van itt az ideje!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A szerda a hét egyik legkeményebb napja. De szerencsére ez is csak 24 óra, ezért ugyanúgy túléled, mint az előző napokat. Fontos, hogy megőrizd a belső békédet, a nyugalmadat, és kerülj minden feszültséget. A pozitív kisugárzású, mosolygós emberek ma is jó hatással lesznek rád.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Amikor túl sok energia van benned, sokkal könnyebben kapod fel a vizet. Szerdán ezt a túlpörgető energiát mindenképpen érdemes lenne mozgással levezetni magadból. Nagyon hisztis leszel, ha nem teszed. S te is tudod, ilyenkor finoman szólva sem a legszebb arcodat mutatod a többieknek.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Talán úgy érezheted szerdán, hogy ami eddig hihetetlenül könnyen ment, most csak akadozik. Nem úgy jön az inspiráció, az ötletek, mint korábban. Bárkivel előfordulhat, hogy „alkotói válságba” kerül, szóval adj időt magadnak, hamarosan minden a helyére kerül.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Párod paprikásabb hangulatban lehet szerdán, mint általában. Fontos, hogy ne csitítgasd, ne nyugtasd, mert attól csak még zabosabb lehet. Ilyen napja van, és igazság szerint nem tehet róla. A legtöbb, amit tehetsz, hogy figyelmes és kedves leszel vele. Próbáld meg!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Munkahelyeden összecsaphatnak a fejed fölött a hullámok. Lehet, épp szerdán döbbensz rá, hogy alig néhány munkanap van már csak a karácsonyi ünnepekig. Ha túlzottan ráparázol, az egészséged bánhatja. Akkor pedig biztos, hogy még kevesebb feladattal végzel.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Lehet, hogy valaki a képességedet, a hozzáértésedet kérdőjelezi meg szerdán. Bármit mond, nehogy fölkapd a vizet. A higgadtsággal, a nyugalmaddal semmit sem tud kezdeni, nem mellesleg éppen ezzel a magatartással bizonyíthatod szavak nélkül is a tehetségedet.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Kétségtelenül a hét egyik legnehezebb napja a mai. Ma biztosan össze kell szorítanod a fogadat, hogy megőrizd a higgadtságodat. Ne menj bele fölöslegesen semmilyen vitába, a feletteseiddel főleg ne! Nem kéne lerombolni mindazt, amit az elmúlt időszakban kemény munkával felépítettél.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Nagyon okos döntés lenne a részedről, ha minden helyzetben mély lélegzetet vennél, és csak azt követően válaszolnál a hozzád intézett kérdésekre. Ellenkező esetben könnyen kimondasz olyasmit, amit jobb lenne magadban tartani. Ne legyél pletykás, és ne is beszélj többet, mint amennyit szükséges.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ha valaki, te biztosan napok óta érzed az egyre közelítő változásokat. Ezt most közvetlenül a saját bőrödön alig érzed majd, de a külvilág rezdüléseit nem tudod figyelmen kívül hagyni. Nincs okod félni és aggódni. Bízz a legjobbakban, s akkor tényleg minden rendben is lesz.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version