Napi horoszkóp 2020. 12. 18. – Ma legalább semmi sem változik

nlc | 2020. December 18.
Nincs vége még a változásoknak, de legalább pénteken semmi extrára nem kell számítani.

Kos

Téged nem zavarnak a változások, persze a leginkább azt szereted, ha az történik, amit te akarsz. A péntek olyan nap, amikor lelkiekben is felkészülhetsz a következő érezhető és nagyon fontos változásokra. Vegyél minél több mély lélegzetet, és nyugtasd meg az elmédet.

Ma minden nyugodt (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Érdemes átgondolnod, felidézned az év legfontosabb eseményeit. Pontosabban mindazt, ami mély nyomokat hagyott benned. Le is írhatod a jót és rosszat egyaránt. Vajon melyik oldal lesz az erősebb? Milyennek értékeled 2020-at? Válaszaid a jövődre is hatással lehetnek.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Izgatott várakozás lehet rajtad úrrá pénteken. S ezt most nem a közelgő karácsony, az adventi időszak teszi. Érzed, hogy valami igazán fontos dolog történhet veled hamarosan. A megérzéseid helyénvalóak. Gondold át, mi az, aminek a legjobban örülnél a közeli és távoli jövőben?

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Lehet, hogy a környezetedben többen is nagyon feszültek pénteken. De te ne vedd át ezt a negatív rezgést. Próbáld elhatárolni magadat mindenféle befolyásoló energiától, nehézségtől, a panaszáradatoktól. Most pozitív visszaigazolásokra és megerősítésekre van szükséged.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Nem nagyon tudsz pénteken a feladatokra koncentrálni. Valaki ugyanis megdobogtathatja a szívedet. Talán a nyitottsága, az átlagtól eltérő gondolkodása fog meg téged elsőre. Megpróbálhatsz a közelébe férkőzni, de legyél óvatos. A túlzott akarással elriaszthatod őt.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Pénteken irány a friss levegő! Lehetőleg sötétedés előtt mozogj, sétálj a szabadban. A szervezetednek nagy szüksége van a mozgás mellett a fényre is. Ha minden idődet a munkád foglalja le, és egész nap mesterséges fényben ülsz, nagyon gyorsan lemerülhetsz.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Szó szerint is érdemes kiszellőztetni a fejedet pénteken. Minél több időt töltesz a szabad levegőn, annál jobbat teszel vele magadnak. Próbálj kikapcsolódni, ha lehetséges, és ne agyalj a karácsony előtti feladatokon. Az ünnep a nyugalomtól, a harmóniától lesz szép, és nem attól, hogy kimeríted magadat.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Pénteken jó érzésekkel zárhatod az évet, főleg, ha a jövő héttől már szabadságon leszel. A család is nagyon várja, hogy végre csak rájuk figyelj, és közös programokkal töltsétek az időt. Megérdemled a lazítást. Persze ehhez az is kell, hogy ma tényleg le tudd tenni a munkát.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nagyon izgatottan várod, vajon mi mindent hoz a közeli és távolabbi jövő. Még mindig nem maradtál le, hogy új és merőben más elképzeléseket, ötleteket és célokat találj. Hamarosan nagy lépést tehetsz előre, szóval legyél nyitott minden új lehetőségre.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nem találod a helyedet pénteken. Érzed, hogy újabb érezhető változást hoz neked az élet. Nos, az a helyzet hogy még nincs vége a „megpróbáltatásoknak”. Ez egy ilyen hét, amikor több minden változik, mint máskor egy egész hónapban. Aggodalomra semmi ok, jól jössz ki belőle.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Nem lesz könnyű nyugton maradnod pénteken. Ha ez az év utolsó napja, és ünnepeltek a munkahelyeden, akkor minden a lehető legjobban alakul. Ha még ma is koncentrálnod kellene a feladatokra, akkor nem annyira rózsás a helyzeted. Valahogy próbáld megoldani.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Nem bánod, hogy közeleg az év vége. Nagyon sok minden történt veled, és tényleg rád is fér a pihenés. Ha még dolgozol pénteken, a munka után engedd meg magadnak a lazítást, a teljes kikapcsolódást. A karácsonyi bevásárlást is jobb, ha elnapolod…

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version