nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2020. március 28. – Szerencse és boldogság

Napi horoszkóp 2020. március 28. – Szerencse és boldogság

Bizony ezt jelzik szombatra a bolygók. A napi horoszkóp szerint nagyon szép és pozitív napra számíthatsz. Hozd ki belőle a lehető legtöbbet! Szerencse és boldogság vár.

Kos

Szombaton biztos, hogy a helyére kerül a lelki világod. Bármi is zaklatott fel az elmúlt napokban, annak mára nyoma sem lesz. Optimistán tekintesz a lehetőségekre, mert pontosan tudod, úgyis minden egyre jobb és jobb lesz. Tényleg minden okod meglehet a bizakodásra. Tölts optimizmust a többiek szívébe is!

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Soha jobb napot nem is kívánhatnál magadnak a szombatinál. Most mintha minden ismét a helyére kerülne. Boldog és elégedett vagy. Persze, ehhez hozzájárul a nyugodt és napsütéses hétvége is. De végül is teljesen mindegy, mi az oka, ha egyszer jókedvű és boldog vagy.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Egyre optimistább a hangulatod. Talán kezded megszokni a mostani helyzetet, talán meglátod mindebben is a szépet, a hasznosat, a jót. Jól is teszed, ha pozitív gondolatokkal támogatod magadat és a környezetedet is. Tényleg az a legfontosabb, hogy jól érezd magad, s találj most is célokat magadnak.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Szombaton biztosan megtapasztalod, hogy milyen sokan szeretnek téged, s milyen sokat jelentesz a többieknek. S ennél nagyobb ajándékot nem is kaphatnál, hiszen a szeretet, az összetartozás érzése számodra mindennél többet jelent. Élvezd ki ezt a különlegesen szép napot. Megérdemled!

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

A változások, amiket a munkádban tapasztaltál a héten, s amelyek eleinte félelmetesnek tűntek, lassan körvonalazódnak, s te magad jössz rá, hogy ezek most a legaktuálisabbak az életedben. Fogadd el, hogy minden a maga rendjében, idejében és érted történik. Nincs okod aggódni, néhány hét múlva kristálytisztán láthatsz mindent.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

A negatív gondolatoknál semmi sem kártékonyabb. Próbálj ezért minél optimistább lenni szombaton. Bárhogyan alakuljon most az életed, meg tudod a jót is látni benne, ha akarod. A magad érdekében törekedj erre. Ismered a mondást, minden jó, ha jó a vége. S tényleg jól alakul a vége… Majd.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Boldog napnak látszik a szombat a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Boldog napnak látszik a szombat a horoszkóp szerint (Fotó: Getty)

Mérleg

Próbáld meglátni a szépet, a jót a mostani helyzetben. Ne a negatívumokra figyelj, hanem tudatosan keresd a jót. Például nagyon sok pénzt tudsz most félretenni a jövőre, többet lehetsz együtt a szeretteiddel, nem mellesleg több időd juthat magadra. A harmónia most is ott van benned, csak vissza kell találni magadhoz…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Szombaton rájössz, hogy valójában milyen jó életed van, s mennyi szépség vesz körül. Ha teheted, sétálj egy kicsit az érintetlen természetben, s nézd, ahogyan a tavasz megjelenik a környezetben. Szívd magadba jó mélyen az illatokat, töltsd fel a tüdődet. S ez még fontosabb, ha városban élsz, ahol kevés a zöld felület.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Szombaton meglehetősen sok dolgod lehet otthon. Ne pörögj túl, inkább készíts fontossági sorrendet, s kezdd a legsürgetőbb munkával. Nem dől össze a világ, ha nem végzel mindennel. Jusson idő a párodra és a közös otthoni szórakozásra, kikapcsolódásra is. Legyél ma következetes.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Vidámnak, boldognak érezheted magadat szombaton. Végre sokkal elégedettebbnek látszol, s bizakodóbb is vagy, mint korábban. Ha teheted, töltsd a nap nagyobb részét a szabadban, például kertészkedéssel. A napfény, a friss levegő, a mozgás egyaránt tölti a lelkedet, s kifejezetten jót tesz neked.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

A szombatot a családdal tölthetnéd. Ha külön élsz a szüleidtől, mindenképpen hívd fel őket telefonon, s beszélgessetek egymással egy jót. Nekik is szükségük van a pozitív gondolatokra, támogasd őket. Saját családod is boldog lesz, hogy figyelsz rájuk, s nekik szánod az egész napot. Találjatok vidám otthoni programot.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Szerencsés fényszögek támogatnak szombaton. Ha teheted, sétálj, biciklizz legalább egy fél órát. Jót tesz neked a szabadság, a levegő, a mozgás. Pároddal és a gyerekekkel is megtalálod a közös hangot, s érezheted, hogy mennyire szeretnek téged. Ha vannak testvéreid, velük is beszélgethetnél ma. Ha máshogy nem, legalább telefonon.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top