nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2020. június 8.: Kiszámítható, tervezhető hétfő

Napi horoszkóp 2020. június 8.: Kiszámítható, tervezhető hétfő

Végre egy olyan hétfő, amikor minden kiszámítható és nyugodt. A bolygók támogatnak a munkádban, a szervezési, rendezési feladatokban. A nyári szabadságon is érdemes gondolkodni a napi horoszkóp szerint...

Kos – napi horoszkóp

Nagyon hatékonyan indul a heted. Hétfőn nem véletlenül érzed, hogy minden a helyére került, s most valóban mindennel előre tudsz számolni. Érdemes előre megtervezned az egész hetet, s akkor biztosan minden úgy is alakul, ahogyan kitalálod. Legyél következetes, most ez is könnyen megy.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

A hétfő tökéletes nap, hogy hosszú távú terveket készíts. Amilyen egyszerűen hangzik, talán olyan nehéznek tűnik majd a tervezés, mihelyst neki fogsz. Nem biztos, hogy kiszámítható most még előre minden. Mégse add fel! Amit lehet, írj fel a naptáradba és tartsd is magad a tervekhez.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

A Nap a jeledben jár még, de ettől függetlenül érdemes hétfőn pici számvetést készítened. Most könnyedén átlátod az elmúlt időszak eseményeit, s előre is tervezhetsz. Aztán, ha mégsem úgy alakul minden, ahogy gondoltad, akkor sem lesz baj. Ettől függetlenül érdekes felismeréseket tehetsz a jövőddel kapcsolatosan.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Hétfőn olyan információ jut a tudomásodra, amit nem kéne senkinek sem tovább adni. Viszont ettől nem érzed jól magad, mert nagyon szívesen megbeszélnéd másokkal. Egyelőre próbáld magadban tartani, persze az nem cél, hogy lebetegedj, mert visszafojtod az érzéseidet…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Nyugodtan, s talán számodra kicsit lassan indul a hétfővel június második hete. Nem bánd! A hét második felében rájössz, milyen jó volt a mai napi nyugalom. Szóval, egész nap gondolj ajándékként a mai napra, amikor nyugodtan teheted a dolgodat és a legfontosabb feladatokat.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Nyugodt lehetnél, de mégsem leszel nyugodt hétfőn. Úgy érzed, valami máris kavarog a levegőben. Ha lehet, mondd el a párodnak, az egyik barátodnak, munkatársadnak az érzéseidet. Ha kimondod, ráláthatsz a problémád gyökerére is. S ettől pedig azonnal megnyugszik a lelked.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Nagyon elégedett lehetsz hétfőn a horoszkóp szerint

Nagyon elégedett lehetsz hétfőn a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Hétfőn úgy érezheted, hogy szétfeszít a munka és a család. Kapkodással, idegeskedéssel biztosan nem jutsz megoldásra. Ellenben, ha átgondolod pontosan a mai napi feladatokat, és sorrendet is készítesz magadnak, mindennel időben és a legnagyobb nyugalomban végzel. Ezzel tehetsz magadért a legtöbbet.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Hétfőn tegyél cipzárt a szádra. Hajlamos lehetsz ugyanis túl határozottan kimondani a véleményedet, amivel viszont nem nyered el a többiek szimpátiáját. Hiába van igazad, nem hallgatnak meg téged, hanem csak azért is az ellenkezőjét teszik. Ha csendben maradsz, valójában bármit elérhetsz, amit akarsz…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Kicsit lassúnak érzed magad hétfőn. Nem baj, mert szerencsére nem siettet senki és semmi, s nem is vagy elmaradva a feladatokkal. Legyél csak nehézkes és lassú. Néha ilyennek is lenni kell. Nem lehet folyton rohanni, nem igaz? Tarts “lassú napot”, amikor tudatosan csinálsz mindent jóval lassabban, mint máskor.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Nem is indulhatna ez a hét és a hétfő kedvezőbben a számodra. Minden és mindenki a kezedre játszik, s te is érzed, egyre jobban alakul minden. Ennek “örömére” hajlamos lehetsz a kapkodásra, mert mindent egyetlen napba akarsz bezsúfolni. Csak akkor jutsz előrébb, ha tervezetten és sietség nélkül teszed a dolgodat.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Hétfőn reggel nem sok kedvet érzel a munkához. A bolygók szerint meglehetősen álmatag leszel egész nap. Ha teheted, kérj mára szabadságot, s hosszabbítsd meg a hétvégédet. Holnaptól már pompás hangulatba kerülsz, s minden sokkal hatékonyabban is megy.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Kicsit nyugtalannak érezheted magad hétfőn. Érzed, hogy valami van a levegőben, de nem tudod megmagyarázni a nyugtalanságod okát. Mivel a megérzéseid mindig tökéletesek, most is igazad van. Valóban erőteljes változások érezhetők már a levegőben. De csak az olyan érzékeny emberek “veszik az adást”, amilyen te is vagy.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top