Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. június 16.: Ne hozz párkapcsolati döntést kedden!

Bármilyen fontos döntés előtt állsz, főként a párkapcsolatot illetően, arról semmiképp se ma határozz. A napi horoszkóp szerint várj vele legalább egy napot, és sokkal tisztábban láthatsz...

Kos – napi horoszkóp

Kedden ne dönts a pénzről! Sőt, jobban tennéd, ha egyáltalán nem is gondolnál a pénzre. Nem lesz könnyű, mert folyamatosan a pénzen jár az eszed. Próbáld jegelni a témát, néhány nap múlva sokkal józanabbul és tisztábban látsz. A saját helyzetedet könnyíted meg, ha most semmire sem költesz.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Érzékenyebb lehetsz ma a szokottnál. S főleg a párod megnyilvánulásaira reagálsz érzékenyen. A legjobb lenne, ha az időd nagyobb részét egyedül töltenéd. Holnap már minden sokkal könnyebb lesz. Szóval, mindenképpen örömteli hír, hogy gyorsan túl leszel az egészen. Ezért sem érdemes megbántódni…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Amolyan vihar előtti csendet érezhetsz. Mintha semmi sem történne veled és körülötted, egyhangúnak, átlagosnak mondható ez a keddi nap. Örülj a nyugalomnak, a békének, néha tényleg nagy szükséged van a lazulásra. Hamarabb érkeznek a változások, az események, mint most még sejted…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Fogalmazz kedden minél megfontoltabban! Kicsúszhat ugyanis olyasmi a szádon, amit nehéz lesz megmagyarázni, s lelkiismeret furdalást érezhetsz miatta. Vannak, akik most könnyen megsértődnek a környezetedben, még akkor is, ha a színtiszta igazságot mondod. Holnap mindenkivel könnyebben szót értesz.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Többen is lehetnek most körülötted, akik rád zúdítják a problémájukat. Főleg a családtagok között. Nem véletlenül érzed, hogy szíved szerint világgá szaladnál, ők pedig oldják meg maguk a problémájukat, ahogy akarják. Végül is, miért ne tehetnéd? Minek folynál bele, ha semmi kedved hozzá?

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Figyelj rá, ne legyél senkivel sem kioktató ma. Lehet, hogy tökéletesen igazad van, s jól látod a problémák gyökerét, de nem mindegy, hogyan adod elő a véleményedet. Legyél egyértelmű, de építően fogalmazd meg a kritikádat. Így biztosan célba is találsz, nem mellesleg senki sem orrol meg rád.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A kedd nem alkalmas a párkapcsolati döntésekhez

A kedd nem alkalmas a párkapcsolati döntésekhez (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Kicsit lassabbnak érezheted magad kedden. Kevésbé vagy energikus, és a munkával sem úgy haladsz, mint tervezted. Nem baj, sehová sem kell sietned. Sőt, ma sokkal könnyebb elmélyülni a feladatokban, mint máskor. Így valójában sokkal hasznosabban és praktikusabban is dolgozol.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Kedden tilos párkapcsolati témában döntened. Teljesen mindegy, hogy aprónak, vagy jelentősnek tűnik a döntés, halaszd holnapra. Kérj gondolkodás időt a párodtól, s ne hagyd, hogy nyaggasson, sürgessen a kérdéssel. Törékeny ma a harmónia, nem kéne kockáztatni azt, ami alapból nagyon jól működik.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Kedden ugyan jóval lassabbnak érzed magad, mint amilyen tegnap voltál, de ezt használhatod a munkád javára. Most le tudsz ülni, és el tudsz mélyedni a súlyosabb feladatokban is. Nem mellesleg gyakorlatiasabban is látható a megoldásokat. Ugye, nem is olyan rossz néha két lábbal a földön állni?

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

A kedd tökéletes nap a tervezéshez, az ötletekhez, főleg a gyakorlatiasságot igénylő feladatokban. S te pontosan ezeket szereted a legjobban. Ebből pedig az következik, hogy szuper napra számíthatsz. Szóval, csak tedd azt, amiben a legjobb vagy. Az eredmények pedig magukért beszélnek.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Kedden hajlamos lehetsz keményebben szólni a környezetedhez, amit ők nehezményeznek. Észre kellene venned, hogy picit szigorúbban bánsz velük a kelleténél. Lehet, ők is érzékenyebbek, mint máskor, de ettől még ne veszítsd el a türelmedet. Könnyen kimondhatsz olyasmit, amit később nagyon megbánnál…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Merj nagyon álmodni! Kezdj el már kedden tervezgetni. Nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók, amelyre érdemes felkészülni. Minden, amit most eltervezel, hamarosan elindulhat a megvalósítás útján. Vedd elő a fantáziádat, a kreativitásodat, s álmodd meg a jövődet akár már ma…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top