Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 10. 07.: Szerdán robbanhat a bomba

Szerdán nagyon könnyen eluralkodhatnak az indulatok. A napi horoszkóp javaslata szerint ma mindennél fontosabb, hogy megőrizd a türelmedet... Nem könnyű feladat.
napi horoszkóp

Kos

Úgy tűnik, szerdán meglehetősen kellemetlen hírt kapsz. Bármiről szól ez, próbáld megőrizni a higgadtságodat. Nem segítesz magadon, ha felrobbansz a méregtől. Sőt! Semmi sem ér annyit, hogy idegeskedj, szorongj miatta. Néhány nap múlva egyébként is más színben látod az egészet.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A kiváló hangulatodat sokkolhatja szerdán egy olyan félreértés, amely a legváratlanabb pillanatban ér, és teljesen értetlenül állsz előtte. Semmiképpen sem kellene fölvenned a bokszkesztyűt, mert csak tetéznéd vele magadnak a bajt. Lehet, hogy tudni akarok az egész helyzet okát, de ma nem tudod ezt kideríteni. Ne is próbáld…

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Szerdán is jeleznek a bolygók olyan helyzeteket, amelyekben okod lehet megértődni. Mégse tedd! Próbáld elengedni a füled mellett az egészet. Ha meg tudod őrizni a vidámságodat, a másik fél érzi magát majd kellemetlenül, mert beszólt neked. Szóval, a legjobb, ha egész nap mosolyogsz.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Bármit jelez számodra a horoszkóp, bármilyen negatív előérzeted van, semmiképp se ess pánikba. Egyrészt ezzel egyáltalán nem segítesz magadnak, másrészt az asztrológia épp azért jelzi a feszültséget, hogy felkészülj rá, és elkerülhesd. Szerdán sincs más dolgod, mint kimaradni a vitás helyzetekből.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Lehet, hogy nem a legjobb híreket kapod a munkáddal, a jövőddel kapcsolatosan szerdán, de ettől még ne veszítsd el a pozitív gondolkodásodat. Ha borús képet festesz magadnak, azzal önbeteljesítő jóslatokat is gyártasz. S épp ez az, amit mindenképpen kerülj ma. Bármi is történik, maradj derűs és optimista!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Munkahelyi konfliktusokra, ellentétekre szerdán is számítanod kell. Még mindig az a legokosabb döntés, ha kimaradsz a feszültségekből. Akkor is, ha pontosan látod a megoldást. Egyszerűen csak hagyd, hadd intézzék el egymás között a többiek a problémáikat.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ha valaki igazán szerencsésnek érezheti magát ezen a feszültségekkel teli napon, az te vagy. Neked ugyanis okod sem lehet a panaszra, mert a bolygók káprázatos lehetőségeket jeleznek. Hihetetlen, de mindenkivel megtalálod könnyedén a közös hangot. Még azokkal is, akikkel korábban sosem…

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

A feszültségbomba nálad robbanhat szerdán. Szóval minden erődre szükséged lesz, ha el akarod kerülni a konfliktust. Csendben kéne maradnod, de most nagyon nem lesz könnyű, mégis ez az egyetlen esélyed… Hidd el, később nagyon megbánod, ha rázúdítod a másik emberre a dühödet.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Van valaki a környezetedben, aki teljesen elvarázsol a vidámságával, az optimizmusával. Azonnal jobb kedved lesz csupán attól is, hogy láthatod, hallgathatod őt. Érdemes a társaságát keresned, és inspirálódnod a pozitív energiájából. Te is pontosan olyan nyitott és optimista vagy, mint ő. Könnyen közös hangra találtok.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Szerencsésnek érezheted magad, mert kimaradsz a nagyobb nézeteltérésekből szerdán. Jól teszed, ha a többiek problémái helyett a saját feladataidra figyelsz. Az sem baj, ha nem veszíted el a jó hangulatodat. Sőt, tudatosan keresd azokat a pozitív lehetőségeket, amelyekből inspirációt gyűjthetsz.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Kimerítő nap lesz a szerda. Annak ellenére, hogy kedveled az újdonságokat, a változásokat, a mostani kifejezetten szokatlan helyzettel nem igazán tudsz mit kezdeni. Nos, ez egy embert próbáló feladat lesz. Viszont te nagyon intelligens vagy, a problémamegoldó képességed is elsőrangú. Használd!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ne bosszankodj azon, hogy tele vagy feladatokkal, mert ettől biztosan nem jutsz előbb a végére. Nyugodj meg, s inkább állíts fel fontossági sorrendet, majd haladj a szerint. Nem baj, ha nem végzel mindennel egyetlen nap alatt. Van még a munkahétből két napod. Csak erre gondolj…

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top