nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 12. 24. – Szeretetteljes szenteste

Finom ízeket, együttérzést, sok ölelést és szeretetet jeleznek a bolygók szentestére.

Kos

Eljött a nap, amire alig vártál. Délelőtt persze még jól teszed, ha másfelé tereled a gondolataidat. Ha minden előkészülettel megvagy, a fát is feldíszítetted, az ajándékokat is becsomagoltad, és minden egyéb feladattal is végeztél, sétálj egy nagyot a friss levegőn. Gondolkodj el picit a karácsony misztériumán.

Napi horoszkóp 2020. 12. 24.

Szenteste napja (fotó:Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Nagyon szép szentestére számíthatsz. Az is biztos, hogy minden étel különösen ízletesre sikerül. Megérdemled az elismerést, a szívből jövő öleléseket. Ünnepeljetek vidáman, meghitten, boldogan. Ez egy igazán emlékezetes és szeretettel teli karácsony lehet. Valójában csak rajtad múlik.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Látod, teljesen fölöslegesen aggódtál az elmúlt napokban. Mindennel elkészültél, amit elterveztél magadnak. Mély érzelmeket mozgathat meg benned a szenteste, és most biztosan azt fogod érezni, hogy adni jobb, mint kapni. Látni a többiek örömét és boldogságát. Élvezd ki minden pillanatát.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Próbáld elengedni a késztetést, hogy mindent egyedül akarsz megcsinálni. A családod akkor lesz a legboldogabb, ha téged is boldognak, elégedettnek láthat. Nem a sok karácsonyi étel hoz közelebb benneteket, hanem a szeretet, az összetartozás érzése. A legjobb, ha mindent közösen csináltok ma.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A jövő, az évből még hátralévő napok foglalják le a gondolataidat. Talán azon merengsz, milyen lesz majd 2021. Természetesen érdemes elmerengeni a közeli és távolabbi jövőn is, sőt, ha jut rá időd, picit előre is tervezhetsz. Szenteste mégiscsak a családról és a közös időtöltésről szóljon.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Nagyon boldog nap vár rád. Látod, a szenteste, a karácsony akkor is tökéletes lehet, ha nem törekszel a tökéletességre. A legfontosabb, hogy jól érezd magadat a szeretteid körében. Egyébként is annyira precíz vagy, hogy alapból is minden a lehető legjobban alakul. Ez a karácsony egész más érzéseket hoz fel benned.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Eressz le csütörtökön. Higgy magadban, úgy is a lehető legjobban alakul minden. Sőt, akkor lehet a szenteste a legboldogabb, ha spontán tudsz lenni. Ha véletlenül valamelyik étel nem úgy sikerül, mint szeretnéd, még az sem baj. Legyél kreatív, és csinálj valami egyszerűt, gyorsat. Senki sem fogja bánni.

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

Szeretetteljes nap a csütörtök. Egyetértésben, nyugalomban tölthetitek az ünnep első estéjét. A karácsonyfa előtt mindenképpen érdemes elmondanod egy imát, vagy hálát adni mindenért, ami jó veled történt. A családodnak is köszönetet mondhatsz, hiszen ott vannak melletted, támogatnak téged.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Próbálj visszafogott lenni a karácsonyi menüt illetően. Tényleg csak annyit egyél, amennyi jólesik, és ne engedj a késztetésnek, hogy csak még egy tányér leves, még egy szelet bejgli… Könnyen elronthatod a gyomrodat, ha mértéktelenül eszel, iszol. Figyelj és vigyázz magadra!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Készítettél forgatókönyvet? Már reggel érdemes „menetrendet” készíteni magadnak. Kövesd a felírt pontokat, így nemcsak a nyugalmadat őrzöd meg, de biztonságban is érezheted magad. Ha valami nem a lista szerint készül el/alakul, engedd el. Annak biztosan úgy kell lennie…

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A családról szól a mai napod. Ez pedig azt jelenti, hogy jól tennéd, ha aktívan közreműködnél az előkészületekben. Nagy örömet szerzel a többieknek, hogy számíthatnak rád, és nem húzod ki magad a feladatokból. Így lehettek most valódi család. Valld be: neked is szükséged volt már erre…

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A szenteste mindig érzékenyen hat rád. Átérzed az ünnep misztikumát. Ha kedved tartja, hallgathatsz egész nap karácsonyi dalokat, de nézhetsz romantikus karácsonyi filmet is. Nagyon csodás és meleg hangulatra számíthatsz. Mondj el egy imát vagy köszönetet az angyaloknak.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top