nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 03. 09. – Vidám kedd

Ezen a napon nehéz lesz téged kihozni a sodrodból. Közérzeted remek lesz a napi horoszkóp szerint.

Kos

Legszívesebben megállítanád az időt. Jól érzed magad, és fontos területeken, így például tanulmányokban, új ismeretek megszerzésben sikeres leszel. Tanulj szorgalmasan, hiszen meglesz az eredménye.

Napi horoszkóp

Vidám kedd (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A napi horoszkóp szerint fitten, vidáman élsz. Igen, ez így rendben is lenne, ha nem terhelnéd túl magad. Mint általában, úgy a sportban sem ismered a mértéket. Készíts edzéstervet, és a szabadidődben foglalkozz más dolgokkal is, ne csak a futógépeket látogasd.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Munkában és magánéletben is rámenős leszel. Mindez annak a sok sikernek köszönhető, amit a szakmád területén sikerült mostanában elérned. Ha jó és inspiráló a munkahelyi közeg, otthon, a családoddal is sokkal vidámabb vagy.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Olyan vagy, mint egy erőmű, amit soha nem lehet leállítani. Feladatokat keresel magadnak, kiéled a benned lakozó versenyszellemet. Jót tesz, ha találkozol a barátaiddal. Néhány beszélgetés olyan irányt vehet fel, amitől számtalan briliáns ötleted támad.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Egészen különleges vonzerővel rendelkezel. Végre azt is belátod, hogy nem alaptalan a sok dicséret, bók, amit kapsz. Amint egy kicsit lazábban kezeled a dolgokat, az egész életed gördülékenyebben zajlik. Nagyon sokat jelent az önbecsülésednek ez az imádat, és az is, hogy végre olyasmivel is megbíznak, ahol a tehetségedre van szükség.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Olyan helyről kaphatsz segítséget, amiről nem is álmodtál. Soha nem keresed az olyan kapcsolatokat, ahol, és akikkel a karrieredet építhetnéd. Most azonban ezek a kapcsolatok keresnek meg téged. Ingyen ugyan nem adják a sikert, de megmutatják a könnyebb, egyszerűbb boldogulás útját.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Családod több terhet ró rád, mint az számodra még elfogadható lenne. Sok energiát fektetsz az otthoni dolgokba, és most kevesebb jut önmagadra. Meg kell találnod az egyensúlyt, hiszen a születési jegyed szerint csak akkor tudsz nyugalmat találni.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Fantasztikus az önbizalmad. Addig szuper, amíg ezt a plusz töltetet jó irányban hasznosítod, óvatlan azonban ne legyél. Egy felettesed megpróbál rávenni olyasmire, ami nem is a te dolgod, ráadásul a későbbiek során visszaüthet az előmeneteled rovására. Mondj bátran nemet. Közérzeted is kitűnő.

Heti horoszkóp 2021. 3. 1.

Fellélegezhetsz! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Lehetőleg ne vállalj plusz munkát. Éppen eléggé felidegesítetted magad azzal, hogy a kollégák közül sokan túl lazán teszik a dolgukat, te pedig szeretnél a pontosság mintapéldája lenni. Annyira igyekszel, hogy lassan nevetségessé teszed magad, a rengeteg feszültség pedig a gyomrodnak árt.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ezen a napon fontos szerepet kap a pénz is. Minden kiadásodat tervezd meg szigorúan, mivel képes leszel elcsábulni. Ha kell, írj listát azokról a dolgokról, amikre igazán szükséged van. Ne szórd a pénzed felesleges dolgokra!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Hihetetlenül laza vagy. Most aztán senki nem tudna kihozni a sodrodból. Ez a nyugalom és harmónia teljesen átszövi a napodat. Ma sok időd jut a relaxációra, használd ki ezt a rövid napot.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A Nap a te jegyedben jár, tehát biztos, hogy te vagy a Zodiákus kegyeltje. Ennek ellenére sok a munka és sokféle új, eddig nem tapasztalt dologgal kell szembesülnöd. Bárhogyan lesz is, abban biztos lehetsz, semmi nem történik hiába.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top