nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 03. 14. – Nyugodt vasárnap

Vasárnap pihenj sokat és koncentrálj magadra a napi horoszkóp tanácsa szerint! Ne hajszold túl magad, mert a szervezeted könnyen legyengülhet.

Kos

Egész nap nagyon jó a hangulatod, jól érzed magad a bőrödben. Feltehetően olyan baráti közegbe kerülsz, ahol a közös érdeklődésen kívül emberi megértésre is találsz. Egyre fontosabb, hogy beszélgess és a felszín alatti mélységeket is meglásd. A lassan kialakuló érzelmi biztonság segít, hogy egyéb prózai ügyeidben is előrelépj.

Napi horoszkóp

Édes a pihenés (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Jó megoldás, ha legalább picit félreteszed a terhelő gondolatokat és a barátokkal, lazább ismerősökkel keresed a kapcsolatot. Meglátod, délutánra kitisztul az ég és tele leszel friss gondolattal, energiával. Ettől az energiától pedig úgy feltöltődsz, hogy gondjaid gondolatát messzire elűzi.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A napi horoszkóp szerint az álmok egyre fontosabbak számodra. Sokszor érzed úgy, hogy bizonyos dolgokat már előre megálmodtál. Vezess álomnaplót! Izgalmas és érdekes élmény lesz a későbbiek során újra átolvasni a leírtakat. Ráadásul a jelenlegi fölös energiádat is lekötheted ezzel a rendszeresnek mondható napi tevékenységgel.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Nem meglepő, ha féltékeny vagy. Most azonban inkább nevetségessé teheted magad az alaptalan gyanakvással. Egyszerűbb lenne, ha inkább közös programra hívnád a párodat. Menjetek el kirándulni a hegyekbe vagy látogassatok megy egy tóparti vidéket. A kedveseddel eltöltött idő pedig felejtetni fogja veled az oktalan féltékenységet.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Leginkább magaddal foglalkozol. Még az is elképzelhető, hogy megajándékozod magadat egy csokor virággal. Ez utóbbi esetben sokkal szerencsésebb lenne egy szép, a tavaszt idéző, vidám színű cserepes növényt választanod. Hosszú ideig jó hangulatot tud a szobádba csempészni és sokáig gyönyörködhetsz a szépségében.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Lelkierőben és céltudatosságban nem lesz hiányod. Ezzel szemben a fizikai erőd lényegesen kevesebb, mint általában, amit lehet a tél végén szinte mindenkit próbára tévő fáradtsággal magyarázni. A legjobb lenne, ha a barátaiddal szerveznétek közös programot a szabadban. Ma nagy a társaság iránti vágyad, így könnyedén összekötheted a kellemest a hasznossal.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Vasárnap elején inkább melankolikus a hangulatod és néha nem is érted, hová lesz az energiád, hová lesz a sok erő, amit befektetsz a dolgaidba. Hamarosan azonban rendeződik a helyzet. Te annyira kitartó vagy, hogy nehéz eltéríteni a kiszabott irányból. Anyagilag olyan helyzetbe kerülsz, ami bizakodóvá tesz.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Addig üsd a vasat, amíg meleg! Most van esély rá, hogy komolyabb karrierépítésbe fogj, de ne hamarkodj el semmit. Szűrd ki az üres ígéreteket és dolgozz azon, hogy saját arcod, saját szakmai névjegyed legyen. A szorgalmad adott, mostanában pedig szinte látnoki képességekkel is rendelkezel. Ezeket a rendkívüli ötleteidet ne hagyd veszendőbe menni.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Mivel a magánéletedbe beköszönt a legteljesebb harmónia, igazán jól érzed magad. Sokat segít az otthoni párkapcsolati nyugalom. Bármilyen kreatív hobbid van, most foglalkozz vele sokat, hiszen remekül kikapcsol és önbizalmat ad. Ezt az idilli érzést pedig illatgyertyákkal fokozhatod.

Heti holdhoroszkóp

Tanácsos gyertyát gyújtani (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Néhány barátod gondjait csak te oldhatod meg. Lehet, hogy szükségük lesz pénzügyi segítségre is, de ami biztos, az a lelki, baráti, megértő támogatás. Ebben nagyon jó vagy egész vasárnap. Neked is jól esik, hogy valaki hálás tekintettel néz rád és ez tovább erősítheti a közted és a barátod között lévő köteléket.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Számodra mindig is sokat jelentett a pénz. Nem azért, hogy villogj vele, hanem hogy megfelelő hátteret, életszínvonalat biztosíts magadnak. Ezen a napon olyan gondolatok foglalkoztatnak, amik segítségével családod, szeretteid számára dolgozol ki kedvező anyagi megoldásokat. Az ötleteidet óvatosan vesd fel a családodnak, mert lehet, hogy őket érzékenyen érinti majd a téma.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A Nap a te születési jegyedben jár, így élvezheted ennek a helyzetnek a jótékony hatását. Nagyon sok terved és számtalan elképzelésed van a jövőddel kapcsolatban. Ha éppen erre a hétre esett a születésnapod, számíthatsz rá, hogy ma a barátaiddal megünneplitek. Sok meglepetésre és örömteli pillanatokra számíthatsz, ezért készíts ma rengeteg képet, hogy megörökíthesd őket!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top