nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 05. 24. – Éld meg bátran a hálát!

A napi horoszkóp szerint a hangsúly a barátságokon és azokon a segítőkön van, akiknek sokat köszönhetsz. Néha úgy érzed, nagyon sok hálával tartozol másoknak.

Kos

Kinőttél már a hiszékeny, naiv korszakodból, megvan az a fajta élettapasztalatod, mely nem enged mindenkinek mindent elhinni. Nem biztos, hogy van valóságalapja annak, amit mások mondanak, bár hihető történetben, masnival becsomagolva adják át. Mielőtt ma feleslegesen konfliktusba keveredsz, kérdezd meg az érintett felet, honnan származik az információ, hisz ha a probléma gyökerét és forrását megtalálod, kiderül az igazság is a napi horoszkóp szerint.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Régóta gondolkodsz rajta, hogyan cserkészd be az illetőt, aki régóta tetszik neked. Mindent elkövetsz annak érdekében, hogy a közelébe férkőzz és valahogy felhívd a figyelmet magadra. Ettől azonban csak nevetségessé és komolytalanná válsz számára, és az egész terv dugába dőlhet. Inkább nyiss felé, kérdezz rá őszintén, mit gondol, mit érez, derítsd ki, hogyan viszonyul hozzád és találd meg a hozzá vezető, egyenes utat! Hidd el, egyszerűbb lesz, mintsem a kacskaringós úton bukdácsolni, aztán lehajtott fejjel elkullogni.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Hiába a pünkösd és a pihenőnap, te mégsem érzed jól magad a bőrödben. Valahogy ma semmi sem stimmel. Gondolkodj, meditálj, hogy megtalálhasd, honnan jön az érzés, ha pedig megvan, akkor próbálj rajta változtatni! Nem jó, ha nem vagy kibékülve önmagaddal, hisz előbb-utóbb ez a környezetedre is hatással lesz, nem beszélve arról, hogy főként magadnak ártasz vele. Menj ki a szabadba, ha lehet, vízpart közelébe. Ez segíthet, hogy a benned háborgó tengert megnyugtasd.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Régóta várod a visszaigazolást valamivel kapcsolatban, amely ma végre megérkezhet, mi több, pozitív eredménnyel! Nem hiába dolgoztál, megérte olyan sokat fáradozni érte, az elültetett virág lassan kivirágzik. Ha eddig nem hagyott nyugodni a dolog, most kicsit lazíthatsz, hisz innentől sínen van minden. Megérdemled, hogy ma átadd magad a felhőtlen boldogságnak. Ünnepeld meg a sikert a barátaiddal!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Hiába az ünnepnap, ma valaki mégis olyasfajta feladatot bíz rád, amelyhez még túl tapasztalatlannak érzed magad. Ne vállalj hatalmas, képességeidet jóval meghaladó felelősséget, amely alatt összeroskadsz és negatívan jöhetsz ki a helyzetből, esetleg olyannyira rosszul, amely meghatározhatja a jövődet is. Ne akarj megtenni olyan dolgokat, amelyekről előre tudod, hogy képtelen vagy teljesíteni! Jobb a belső békesség!

Napi horoszkóp

Hála (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ha valamely célodat komoly verítékkel és szenvedéssel érted el és rengeteg áldozatot hoztál érte, ne hagyd, hogy mások élvezzék a hozományát! Nagyon könnyű felállni a dobogó tetejére, nem is az a nagy lépés, hanem az út, ami odáig elvezetett és amely mögött hatalmas kitartás és rengeteg fáradtság áll. Épp ezért, ha ezt a bizonyos utat te tetted meg, akkor ragaszkodj ahhoz, hogy te arasd le a babérokat és téged ismerjenek el érte!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Dőlj hátra ma kicsit, engedd el, ami zavar, ne foglalkozz most azzal, hogy mások mit gondolnak rólad, semmi más nem fontos, csakis te! Mindig azzal vagy elfoglalva, hogy megfelelj a környezetednek, a főnöködnek, a családnak, a partnerednek, barátaidnak, ebbe azonban kezdesz belefáradni, hisz az összes energiádat arra áldozod, hogy mindenki meg legyen veled elégedve. Biztos jó ez?! Biztos azt szeretnéd, hogy elfogyj a nagy erőfeszítésben?! Rázd le a láncaidat, mert túlságosan szorosak már!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Valakinek ma nagyon megtetszik a kisugárzásod, te azonban túlságosan elzárkózol. A kommunikációd, a gesztusaid igen visszautasítóak, ami elijeszti a közeledőket. Ne légy ilyen lemondó, nyiss az emberek felé! Felnőtt emberként el tudod dönteni, hogy ki, milyen szándékkal lép fel, húzz meg egy bizonyos határvonalat, amely erkölcsileg neked még belefér, azon túl már ne engedj az elveidből, azon belül viszont légy kommunikatívabb! Ne aggódj, egy beszélgetés után még úgysem kapsz házassági ajánlatot!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nem hiába dolgoztál, fáradtságos munkád eredménye eljönni látszik, megérkeznek a visszaigazoló, elismerő bólintások a többiek részéről. Hiába van pünkösdhétfő, még a főnököd is megkereshet, hogy megdicsérjen, ami különösen jól esik, hisz ez egyfajta bizonyítékul szolgál számodra, hogy megérte a sok-sok munka és a munkahelyen töltött túlóra! Most azonban pihenj egy kicsit, vegyél két-három, mélyebb lélegzetet, fújd ki magad, hisz kell az energia a következő projekthez!

Heti horoszkóp

Válaszd a harmóniát! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Látod már a célszalagot, nagyon közel vagy hozzá, emiatt egyre nehezebbnek érzed a lábaid. Ne add fel, hisz ha egy-két méterrel a finish előtt hagyod abba, később lelkiismeret-furdalás kínozhat majd azért, hogy nem volt benned elég kitartás. Senki nem mondta, hogy az út nem lesz kanyargós, illetve hogy akadályoktól mentes lesz, de minél nehezebb elérni valamit, annál nagyobb elégedettséggel és büszkeséggel tölt majd el, ha beérsz és átszakítod a célszalagot!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Jó érzéssel tölt el, hogy – mint mindig – ma is számíthatsz a családodra és a barátaidra. Az érzés kölcsönös, hisz ők is tudják, hogy ha baj van, te is teljes mellszélességgel ott állsz és hajlandó vagy egy pitbullal is szembeszállni értük. Ezek a legjobb és legőszintébb emberi kapcsolatok, ahol nem kell egy bizonyos álarc alatt izzadnod, hogy valaki másnak mutasd magad, mint aki valójában vagy. Becsüljétek meg egymást!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ne téveszd össze a szezont a fazonnal! Mindent járj körbe, mielőtt ma egy igen kényes ügyben elhamarkodott döntést hozol és később jössz rá, hogy talán jobb lett volna alaposabban végiggondolni a folyamatot vagy megváltoztatni a forgatókönyvet. Ma már nem olyan könnyű, mert az általad meghozott döntés alapján elindult a folyamat. Még mindig nem késő azonban, hogy visszafordulj és a tűsarkút túracipőre cseréld! Talán könnyebb lesz az utad járni. Most cselekedj, mielőtt téves döntést hozol és rád borul a forró víz!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top