nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 09. 05.: Békülésé a vasárnap

Ideje megbocsájtanod azoknak, akik valaha megbántottak. Nem érdemes magadat mérgezned a negatív gondolatokkal a napi horoszkóp szerint.

Kos

Megérett mára benned az elhatározás arra, hogy tovább lépj egy olyan helyzetből, amelyben nem nagyon találsz már alternatívát, inkább azt érzed, hogy hátráltat. A napi horoszkóp tanácsa szerint igyekezz megértetni a kedveseddel, hogy mi a változás oka, miért nem szeretnél tovább vesztegelni egy helyben. Amennyiben te is sokat jelentesz számára, támogatni fog és teljes mellszélességgel kiáll majd melletted.

Napi horoszkóp

Tisztázzátok a dolgokat! (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Egy családtagod, akivel hosszú ideje állóháborút folytatsz egy bizonyos ügyből kifolyólag, most egy más dolog miatt elgyengülni látszik, amely kiváló alkalmat ad neked arra, hogy győztesen kerülhess ki a helyzetből. Mivel azonban te közel sem vagy az a típus, aki ilyenformán szereti befejezni a konfliktusokat, amely módszerek korántsem nevezhetők tisztességesnek, ezúttal félreteszed minden sérelmedet és segítő jobbot nyújtasz a rokonodnak, aki nagyon hálás szívvel fogadja a segítséged.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Mielőtt feladnád a küzdelmet, érdemes egy pillanatra megállnod és visszatekintened, hogy mi mindent tettél már meg a siker érdekében. Ha mindezt végiggondolod, te is rá fogsz jönni, hogy ugyan most nem rohamléptekkel haladsz a kitűzött célod felé, mégis ott van előtted és apró, ám annál hasznosabb lépések fognak majd elvezetni oda, ahol végül majd elégedetten hátradőlve gyönyörködhetsz a létrehozott művedben. Nyugi, már csak néhány méteren kell kitartanod, azt pedig már a kisujjadból kirázod!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma akaratodon kívül megbánthatsz egy hozzád közel álló személyt, mert a közöttetek kialakult parázs vitában annyira elragad a hév, hogy olyasmi csúszik ki a szádon, amelyet máskor bizonyosan megtartanál magadnak. Ha már így alakult a helyzet, rajtad a sor, hogy odaállj, elismerd, hogy hibáztál és elnézést kérj. Mivel azonban emberből vagy, aki olykor megbotlik, neked is benne van tehát a pakliban az, hogy olyat mondasz vagy cselekszel, mely tőled szokatlan és igencsak magyarázatra szorul.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A környezetedben úgy ismernek, hogy minden helyzetben racionálisan gondolkodsz, emiatt sokan hozzád fordulnak segítségért, ha olyan szituációba keverednek, amelyet nem tudnak megoldani. Méltán lehetsz büszke magadra, de légy óvatos, mert nem minden helyzetet láthatsz át teljesen, hisz kívülállóként könnyű feketét vagy fehéret mondani, de a következményekkel nem neked kell számolni. Csak olyan tanácsot adj, amelyről biztosan tudod, hogy döntésének következménye nem fogja az illetőt komolyan vagy rosszul érinteni.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma helyzeti előnyt élvezel egy bizonyos szituációban, de nem szeretnéd semmiképp azt a látszatot kelteni, hogy esetleg vissza akarnál élni ezzel az előnnyel. Igyekezz mások segítségére lenni, várd meg, amíg utolérnek, mert ha csak előrefutsz, nem tudtok csapatban működni. Tarts össze a többiekkel, add át a tudást és tapasztalatot, ami benned van, mert ettől csak jobb emberré válsz, akire mindenki elismeréssel tekint és hálás neked. Büszke lehetsz magadra, mert nem csak vérprofi vagy, de még a szíved is a helyén van!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Kezdtél feladni valamit, de ma olyan személy érkezik a derült égből, aki villámcsapásként hozza el a megoldást a problémádra. Hihetetlen számodra, hogy hogyan történhetett az egész, ám most mégsem érdemes beleragadnod ebbe, gyorsan kell cselekedned, hisz ez egy vissza nem térő alkalom arra, hogy megoldj egy olyan gondot, amely már-már kezdett a fejedre nőni. Légy hálás érte és biztosítsd róla, hogy ő is számíthat rád, ha úgy hozza az élet!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Elégedett vagy a jelenlegi életeddel, mások mégis igyekeznek a szemedre vetni, hogy nem ott kellene tartanod, ahol éppen most ballagsz. Ne foglalkozz azzal, ki mit mond, mert ha úgy élnéd a mindennapjaid, ahogy az emberek elvárják, valószínűleg futhatnál az eredmény után. Ne az legyen mérvadó, hogy azok a kívülálló személyek, akik nem hordják a cipőd, de még csak fel sem próbálták, elégedettek-e a teljesítményeddel. Hadd mondják a magukét, neked érdemben egyáltalán nem kell foglalkoznod velük!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A hét utolsó napján végre jut időd olyasfajta elfoglaltságokra, amelyek nem járnak különösebben nagy energialeadással, de mindenképp élvezhető programok. A munkával telt hétköznapok nem igazán teszik ugyanis lehetővé azt, hogy a számodra kiemelten fontos teendőkre is tudj időt szakítani, hisz akkor valahogy inkább sodródnod kell az árral. Most azonban kihasználhatod a kínálkozó alkalmat arra, hogy végre olyasmikkel is foglalkozhass, amelyek valóban érdekelnek és a testi-lelki épülésed szolgálják. Olvasás, túrázás, alvás, shoppingolás vár ma rád.

Napi horoszkóp

A cél felé (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Kezd betelni a poharad. Fogalmad sincs ugyanis, hogyan oldd meg a váratlan kiadásokkal járó helyzetet, amibe ma kerültél. Amennyiben szükségét látod, hogy kell valaki, aki leveszi a válladról a terheidet, a saját magadon történő könnyítés érdekében érdemes keresned egy olyan személyt a környezetedben, akire mindig is számíthattál és pontosan tudod, hogy ezúttal sem fog cserbenhagyni. Arra azonban ügyelj, hogy semmiképp ne erőltess rá senkire semmit, akaratán kívül!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Vasárnap kissé csalódottan kell tudomásul venned, hogy a környezeted nem vesz komolyan annak ellenére, hogy elég sok mindent letettél már az asztalra, számos alkalommal bizonyítottad rátermettséged, illetve olyan tudással rendelkezel, amellyel mások még csak köszönőviszonyban sincsenek. Ne hagyd, hogy elnyomjanak, állj ki magadért és mutasd meg mindenkinek, milyen határozott is tudsz lenni, ha arról van szó, hogy emberszámba vegyenek.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Egyik rokonod mindenáron keresi a bajt, teljesen biztos ugyanis benne, hogy te mindig ott állsz a háta mögött és bármibe is kerüljön, te mindent bevetve kihúzod a gödörből. Egy idő után észre kell azonban venned, hogy az illető csupán kihasználja önzetlen segítőkészséged, abszolút figyelmen kívül hagyja a veszélyt, az abból származó bajt is, mintha direkt keresné azokat a helyzeteket, amelyek igen magas rizikófaktorral rendelkeznek, nem félve a következményektől. Elképzelhető, hogy bármilyen közel áll is hozzád ez a bizonyos személy, talán lassan el kellene engedned a kezét.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top