nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 09. 30.: Légy takarékos!

Ma hajlamos lehetsz sok pénzt elkölteni, ami nem tenne jót a pénztárcádnak a napi horoszkóp szerint. Ügyelj arra, hogy mit veszel és spórolj!

Kos

Túlhajszolt életviteled, a hajnalig tartó bulizások, a kevés alvás kegyetlenül legyengíti immunrendszeredet. Nem tudsz úgy teljesíteni, ahogyan kellene. A napi horoszkóp tanácsa szerint szóljon ez a nap a mértékletességről, a dolgok mélyebb kereséséről, megértéséről! Légy inkább megértő azokkal, akiket a sors nem áldott meg olyan kiváló képességekkel, mint téged! Ami pedig a legfontosabb, építsd ki a kapcsolataidat.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Párkapcsolatodat akkor tudod stabilizálni, ha a változatosságot is bekalkulálod. Nem baj az, ha többet szeretsz, csak viselkedj mindenkivel korrekten! A munkából befolyó pénzzel bánj óvatosan, ne szórd el feleslegesen! Ha a sors úgy hozta, hogy egy olyan személlyel kell találkoznod, akiért nem rajongasz, nincs semmi gond. Viselkedj kimérten és diplomatikusan, hogy elkerülhess egy lehetséges vitát.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Munkádban minden adódó lehetőséget érdemes megfontolni. Ráadásként a sorstól kaphatsz valakit, aki szerelmi életedben is fontos szerepet tölthet be. Ne ess azonnal kétségbe, ha kedvesed kiszúrta gyengeségeidet, függőségedet! Szeret téged annyira, hogy kapj egy újabb esélyt, és végére járjatok a kellemetlen ügynek. Persze csak akkor, ha Te is így akarod. Tartsd szemed előtt azt, ami mindkettőtöknek jó!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kézen fogva (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Meg kell szoknod az új körülményeket. Kénytelen leszel alkalmazkodni olyan emberekhez, akikről el sem tudtad képzelni, hogy együttműködsz majd velük. Mindez vonatkozik a karrieredre és a szerelmi életedre egyaránt. Bizonyos helyzetekben nehéz okosnak lenni. Az idő sürgetése miatt most nem is a megfontolt, higgadt döntések visznek előbbre, hanem inkább a gyors helyzetfelismerés és a szerencse.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Lápos terepre érkeztél párkapcsolatodban. Nehéz a jó irányt tartanod, mert magad sem tudod, mire vágysz igazán. Ezért gyakoriak lesznek a kellemetlen ütközések életedben. Lehetőség szerint tégy rendet gondolataidban, aztán cselekedeteidben, és idővel szépen helyére kerül minden! Az is előfordulhat, hogy olyan emberrel találkozol a múltból, aki eszedbe juttatja, hogy milyen hibákat követtél el az utóbbi időben.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Nem maradsz le semmiről, akkor se, ha a nap elején nem érintenek különösebben az égi változások. A hold azoknak kedvez, akik valamilyen bútól, bajtól, beidegződéstől akarnak megszabadulni. A csillagok azon vannak, hogy a lehető legjobb lelkiállapotot és stabilitást hozzák el neked. Nincs más dolgod, mint türelmesnek lenni és várni. A szerencse hamarosan rád talál.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Az a veszély fenyegethet, hogy hivatásod és magánéleted ügyes-bajos dolgait nem tudod összeegyeztetni. Egyiket se áldozd fel a másik oltárán, diplomatikusnak kell lenni! Rövidesen fontos pénzügyi tranzakció vár rád, ami lakással, autóval, vagy valamiféle biztosítással függ össze. Az időjárás egyre hidegebb lesz, ezért ügyelj arra, hogy melegebben öltözködj!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ahogy telnek a mindennapok, azon kapod magad, hogy a realitásokat szem elől téveszted, mert hajlamos vagy arra, hogy illúziókat kergess. Érdemes volna megragadni minden lehetőséget, amivel az életpályádat kiépítheted. Ezen a téren azonban nem jutsz messzire saját erőből, de könnyen találhatsz barátokat, támogatókat, akik egyengetnek az úton. Kérj tőlük segítséget!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A kapcsolataidra most jó eséllyel alapozhatsz, ha új munkahelyet keresel vagy a meglévő üzletedet akarod bővíteni. Ha kellemes megjelenésű akarsz maradni, ne hajszold túl magad az edzőteremben, és esténként időben térj nyugovóra! Kerüld el az energiavámpírokkal való találkozásokat, építsd le azokat minél hamarabb! Nincs rájuk szükséged, mert csak elrontják a kedved a puszta létezésükkel.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ha pontot kell tenni valaminek a végére, tedd meg, de úgy, hogy senki ne sérüljön túlzottan! Ez az a kritikusnak nevezett időszak, amely egyáltalán nem kellemes, de végül elősegíti a bonyolult ügyek rendeződését. Új szerelem, anyagi gyarapodás a későbbiekben lehetséges. A nap végén kicsit elfáradsz, ezért ajánlott egy otthoni kikapcsolódás filmnézés keretében.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Előfordulhat, hogy csalódások érnek, de ezeket elsősorban magadnak köszönheted. Gyakran a fellegekben jársz, és túlságosan elrugaszkodsz a valóságtól. Amikor pedig szembesülni kell a tényekkel, keserűen veszed tudomásul, hogy olyasmit vársz el életed párjától, amit az soha nem fog tudni teljesíteni. Pénzügyekben néhány nem várt akadály kerülhet utadba, amiket némi szerencsével meg tudsz oldani.

Napi horoszkóp

Sok kicsi sokra megy (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Tele vagy energiával, most ezt használd fel a munka és a sport terén! A szavakkal bánj óvatosan, beszólásaiddal könnyen megsérthetsz valakit. Egy-egy rövidebb lazításra, barátnőkkel találkozásra mindig keríts időt! Titkos kilengéseiddel vigyázz, mert nagyon megütheted a bokádat! A találkozók alatt némítsd le a telefonod vagy kapcsold ki! Szakadj ki arra az időre a gépek rabságából, és foglalkozz a szeretteiddel!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top