nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. 01. 07.: Építed a karrieredet

Főnökeid látják, hogy szorgosan dolgoztál és ezúttal az elismerés sem marad el a napi horoszkóp szerint.

Kos

Jól érzed, hogy az erőt adó és a gondolkodásért felelős Nap már ott kopogtat az ajtódon. Egyre fontosabbnak és fittebbnek érzed magad. Eleinte azonban még a Hold és Mars kapcsolata próbára teszi a párodat. Kissé meginog, de ha megnyugtatod, hogy minden rendben van köztetek, akkor megnyugszik. Nehezen követi a hangulati hullámzásaidat. Ingatlannal kapcsolatos ügyekben józan és taktikus leszel ma a napi horoszkóp szerint. Kivárni tudni kell.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Az, hogy szilárd jegyben születtél, most még jobban a hasznodra válik. Lassan és biztosan építed a kapcsolataidat. Kerülöd a feltűnést, miközben egyre stabilabban állsz a lábadon. Néha az sem árt, ha a legjobb barátodnak, barátnődnek is megmondod, ha valamit helytelenítesz. Hidd el, attól még nem fordul el tőled, mert őszinte vagy vele. Kiben bízzon az ember, ha nem a szeretteiben? Hivatásod területén sokat fejlődsz.

Munkák, hivatások

Hivatások (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A változatosság ma gyönyörködtet. Egyre jobban élvezed, hogy a középpontban lehetsz. Az események sodrában egyre több, új ismeretségre tehetsz szert. Szakmailag biztos, hogy megalapozod magad. Bármilyen vállalkozás gondolata foglalkoztat, lassan érdemes lenne kilépned a háttérből. Olyan kreatív gondolatok cikáznak ma a fejedben, hogy kár lenne kihagyni a megvalósításukat.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Még mindig nagyon céltudatos vagy. Feltehetően egy új projekt kialakítása foglalkoztat pénteken, ami talán már túl is lépett a gondolat határain. Egyre több benned a vágy a cselekvésre. A nap végén igazán pezsdítő, erőteljes periódusra van kilátásod. Családban, szerelemben, vállalkozásban és kreativitásban hatalmasat léphetsz előre. Szinte minden vágyad teljesül.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Az igazság nagyon fontos. Egyelőre azonban azt hiszed, kizárólag neked lehet igazad. Lásd be azonban, hogy másnak is lehetnek gondolatai és másnak is lehet igaza egy adott témában. Felszabadultnak és energikusnak érzed ma magad. Félredobod az összes eddigi, látszólag fontos ügyedet és újabb vadászterületet keresel. Elsősorban magas szintű gondolatok foglalkoztatnak.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Józanságra inted magad pénteken. Úgy véled, az elmúlt hetekben sokkal lazábban éltél, hiszen megünnepelted a karácsonyt és a szilvesztert is, de kissé túlzásba is vitted. Nem engedsz a barátok unszolásának. Figyelj, hogy kikkel barátkozol. Még néhány napig fontos és később is nagyon hasznos ismeretségeket köthetsz. Lehet, hogy ma még nem érzed ennek jelentőségét, de ami késik, nem múlik.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Olyan lehetsz ma, mit egy sajtkukac. Azt mondják, a tavaszt érzed, de te tudod, az még messze van és legbelül te ennél sokkal többet gondolsz. Szeretnél elsőként célba érni egy önálló feladattal. Minden vágyad, hogy bebizonyítsd, közel és távol te vagy a legkreatívabb. A munkádban elismerésre is számíthatsz. A főnököd a már beígért előléptetést talán ma véghez is viszi.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Minden elismerésért és minden sikeres percért megdolgozol pénteken. Szerencsére nem esik nehezedre a kemény és komoly munka. Előfordulhat, hogy otthonodat is bekapcsolod a nagy terv előkészítésébe. Ez már nem csak egy egyszerű munkasarok lehet a lakásban, hanem valami sokkal komolyabb. Talán egy egészen új dolgozószobán gondolkozol és megajándékozod magad egy új számítógéppel is.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Optimizmus és pesszimizmus váltakozik benned ma. Természetesen a pozitív, néha szinte nemtörődöm gondolatok vannak többségben. Néhány pénzügyed lefoglal ugyan, de pontosan tudod, ha keseregsz, semmire nem jutsz. Gondold át, hogyan tudnád gyarapítani a pénztárcád tartalmát, dagasztani a bankszámlád. Este meghívást kapsz és sok időt töltesz a barátaiddal, ahol remekül érzed magad.

Napi horoszkóp

Persely (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nagyon jó hír számodra, hogy a pénzügyeid meglódulnak. Egy szerencsés kapcsolat sok munkát és megfelelő fizetséget is hozhat. Főnököddel szemben legfontosabb a diplomácia. Igaza van vagy sem, azzal most ne törődj! Ha egy kicsit lágyabb vagy, sokkal nagyobb sikereket könyvelhetsz el. Tudod, hogy egy vezetőnek sokszor nehéz belátni, ha nem feltétlenül neki van igaza. Légy tudatos és ne hagyd, hogy kedved szegje pénteken.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Könnyelműségre hajlamosítanak a csillagok. Egyáltalán nem esel kétségbe még akkor sem, ha hirtelen ránézel a bankszámládra. Az új év megköveteli a ruhatárad megújítását. Vonzó vagy, elemedben érzed magad. A magánélet laza pillanatai ellenére a munkádat nagyon komolyan veszed. Rád pénteken is száz százalékig lehet számítani. Míg mások alig várják, hogy leteljen a munkaidő, te rá sem nézel az órára.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Fantasztikus benned az elszántság és az életerő. Tervezd meg már ma úgy a holnapot, hogy azt a szabadban töltöd. Szükséged van friss levegőre. A nap második felében egy pénzügyi tranzakció érzékenyen érinthet. Nem azért, mert nincs miből fizetned, hanem mert az összeggel olyan embert segítesz, aki erre komolyan rászorul. Bár rossz hír, hogy bajban van, mégis örülj neki, hogy segíthetsz egy barátodon és általad kikerül a slamasztikából.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top