nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2022. 02. 03.

Napi horoszkóp 2022. 02. 03.: Nincs vetélytársad

Sem munkában, sem hódításban nincs ellenfeled a napi horoszkóp szerint. Magabiztosságoddal hegyeket is meg tudsz mozdítani.

Kos

A mai napot többféleképpen fordíthatod a hasznodra a napi horoszkóp szerint. Mivel anyagilag minden rendben van, megengedhetsz magadnak egy kis shoppingolást. A boltokban már tart a téli leárazás, ezért ideje szétnézni! Munkádban felpörögnek az események. Érdemes most megragadni a kínálkozó lehetőséget, te lehetsz az, aki a jövőben a tempót diktálja. A pároddal pedig egyre élvezetesebbek a beszélgetések.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Szerelemben és hódításokban nincs vetélytársad, sőt, módod lesz új ismeretségeket is kötni. Igaz, hogy kicsit hideg van, de azért tölts néhány órát a szabadban, így megőrizheted az egészségedet. Vonzerődet nemcsak a külső megjelenés, hanem a belső nyugalmad is szolgálja. A nap közepén megtapasztalhatod, mennyire jó, ha szelíden, simulékony stílusban adod elő magad.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Nyitottan, barátságosan, tele elhatározásokkal kezded a csütörtököt, és még egy jó pasi is az utadba kerülhet. Nézd meg magadnak alaposan, mert előbb-utóbb még komolyabb dolgod is lehet vele. Kivételesen nem a felszínes, csapongó oldaladat helyezed előtérbe, és ezt sokan észre is veszik. Kezdesz komoly, céltudatos nő képében mutatkozni. Ettől azonban még ugyanaz a vidám, minden tréfára hajló személyiség maradsz.

Marilyn viziló baba

Menő vagy! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Hangulatod a születési jegyedre jellemző módon most is, folyamatosan változik. A különbség csak az, hogy a csillagok hatalmas belső energiát, tartást biztosítanak. Így tehát a szelíd lélek mögül előbújik az akaratos éned. A családot és a munkát szeretnéd legjobban egyensúlyba hozni. Ha már régi a kapcsolatod, bizony nem nagyon tetszik a pasidnak, hogy nem ő áll az első helyen. A béke érdekében dobj be egy kis újdonságot!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Neked egy percig sem kell aggódnod. Amikor a gátlásokat osztották, te jó távol, egy másik sorban álltál. Ma is bebizonyítod, hogy számodra nincs akadály. Munkádban szinte szárnyalsz, és végre az anyagiak sem akadályoznak meg semmiben. A munkáltatód elismeri a teljesítményedet, és számíthatsz egy kis fizetésemelésre is. A pasid egész nap élvezheti a szertelenségeddel együtt járó izgalmas perceket.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Remek formában vagy ma is. Megjelenésed tökéletes, a tegnap esti feltöltődés még mindig hatással van rád. Keresed azokat a helyzeteket, ahol megcsillanthatod nemcsak a mosolyod, hanem az intellektusodat is. Pénzügyekkel érdemes most foglalkoznod. Kitartással és tervezéssel meglepően jó eredményre juthatsz. Érzelmileg lehetnél kicsit megengedőbb. Lehet, hogy te a tökéletes pasit keresed, de egy kis kompromisszum még nem dönt romba.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma a kalandok királynője leszel. Minden társaságban felfigyelnek rád, hiszen nem a sarokban üldögélsz, hanem magadhoz ragadod a kezdeményezést, keresed a nyilvánosságot („Babyt senki sem ültetheti a sarokba”). Néhány szokatlan megnyilvánulásod azonban nem tetszik a családodnak. Vitatkozni nem érdemes, de ezt te ösztönösen tudod. Éppen ezért a nap végére – kihasználva a barátok által felkínált lehetőséget – inkább elvonulsz valahová, ahol önmagad lehetsz.

Napi horoszkóp

Nyugalom (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Minden nagyon jó és szép, minden a kedvedre van. A pasiddal egyre jobban érzitek egymást, a forró szeretkezések mellett a lelki kötődés is egyre biztosabb. Arra azonban számítanod kell, hogy mostanában akkor is felbukkanhat egy idegen, ha neked eszedben sincs váltani. Ilyen kísértésnek bizony bármikor ki lehetsz téve. Amúgy pedig számodra szükséges is a mindennapos bizsergés.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Tele vagy lelkesedéssel és energiával, valaki nagyon tetszik neked. Különféle praktikákat is kieszelsz, csak hogy közelebb kerülj hozzá. Az esti órákban nem ártana egy kis áttekintés a bankszámlád környékén. Arra ugyan nem gondolsz, hogy spórolnod kellene, de a lehetőségeiddel kapcsolatban legyél naprakész. Hivatásodban továbbra is jók a lehetőségeid, de minden területen tájékozódj!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Számodra nem a tél, hanem inkább a hamarosan következő, langyosabb évszak hozza meg a vadászszenvedélyt. Nálad lényegesen lassabban megy a felturbózás, de ami késik, az nem múlik. Hidd el, te ugyanolyan forróvérű lehetsz, mint mások, csak ezt megfontoltabban, körültekintőbben és célorientáltan teszed. A nap elején, ha fáradtnak érzed magad, legyél türelmes, és gondolj szép dolgokra!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Egy családtagod ma bosszúságot okoz számodra. Valószínűleg nem kell minden percben vele foglalkoznod, de a gondolatot nem tudod kiverni a fejedből. Mindezek ellenére marad az a vagány viselkedés és az a nyitottság, ahogy a világ felé fordulsz. Nehezen kötöd le magad huzamosabb ideig. Kifelé azt mutatod, hogy határozott elképzelésekkel rendelkezel, de belül nagyon bátortalan vagy.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Téged semmiképpen nem lehet törtetőnek vagy magamutogatónak nevezni, ma azonban vonz a nyilvánosság. Egyre több lehetőséget keresel, ahol megmutathatod a képességeidet. Jól nyisd ki a szemed, ha új kolléga érkezik vagy buliba indulsz. A legkülönfélébb helyeken és helyzetekben találkozhatsz valakivel, aki éppen hozzád való. A szerelem ma lényegesen több, mint álmodozás.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top