nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2022. 03. 12.

Napi horoszkóp 2022. 03. 12.: Ne szégyelld, ha kérni kell valamit!

Amennyiben kreatív területen dolgozol, a legkülönlegesebb munkákat adod ki a kezedből. Otthonodban, családdal, pároddal erősen érvényesíted az akaratodat. A napi horoszkóp szerint helyesebb lenne a higgadt kommunikáció.

Kos

Szokatlan vonásokkal ruház fel a mai nap a napi horoszkóp szerint. Ezek a sajátosságok vonzóvá, érdekessé tesznek. Gondolkodásod pozitív, néha talán túlságosan is optimista lesz. A családod árgus szemekkel figyeli minden mozdulatodat és igyekeznek a kedvedben járni. Az egyedülállók romantikus kalandra, a párkapcsolatban élők harmonikus, boldog pillanatokra számíthatnak szombaton.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Egyelőre még csak kóstolgatjátok egymást a születési jegyedben járó Uránusszal. Barátkozz meg a gondolattal, hogy a ma még extrémnek tűnő cselekedetek, amelyek megjelentek a mindennapjaidban, hosszú évekig elkísérnek. Hozd ki ebből is a legjobbat! Olyan vágyaid, terveid is teljesülhetnek most, amelyekre nem számítottál. Reggeltől kezdve van egy furcsa megérzésed, ami nem hagy nyugodni. Hallgass rá, még akkor is, ha ellentmond minden racionalitásnak és bevett gyakorlatnak, mert így tutira nem lőhetsz mellé.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Délelőtt sikerül csúnyán összeveszned egy közeli családtagoddal, ami miatt egész nap nem tudsz koncentrálni. De tulajdonképpen az bánt, hogy tudod, te voltál a hibás. Nem lenne egyszerűbb bocsánatot kérni és gyorsan túl lenni az egészen? Párkapcsolatodra élénkítő hatást gyakorolnak a csillagok. Tele leszel tervekkel, energiával. Már csak győzd megvalósítani, és ne akarj félúton kiszállni. Egész nap tervezel, szervezel, sürögsz-forogsz.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Jelenleg a pénzügyi területen lehetnek pozitív változások. Tudod, hogy ingyen semmit, így a sikert sem adják, de ez a nap megmutatja, hogy kitartó munkával az anyagi gyarapodás sem marad el. Néhány esetben a megszokottnál is csökönyösebb leszel. Hiába jön a négy napos szabadnap, most érzed igazán, hogy mennyire nem volt időd magadra és milyen kimerült vagy. Tedd le a munkát és pihend ki magad!

Napi horoszkóp

Pihenő (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Te vagy a nap sztárja. Nagy adag önbizalmat, egyre jobb szervezőkészséget, szerető családtagokat, barátokat adnak neked az égiek. Koncentrálj az otthonodra, érezd jól magad, hívj vendégeket. Nemcsak finom ételeket készítesz, hanem a lakást is feldobod pár új vidám dekorációval. Ha már régóta tervezel egy nagyobb beruházást, itt az ideje belevágnod. Nem lesz jobb alkalom erre, ráadásul most garantáltan jól sül majd el.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A szépségért felelős Vénusz tiszteli meg éppen a születési jegyedet. Ha ez így nem lenne elég, jó kapcsolatot ápol a másik, finom lelki rezdüléseket adó égitesttel, a Neptunusszal. Ennek a sok jónak te leszel a haszonélvezője. Mindez olyan, eddig ismeretlen érzéseket ad, amelyek boldoggá, elégedetté tesznek. Régóta dolgozol egy projekten, de valahogy nem akar összeállni. Tedd félre a munkát a mai napra és koncentrálj a feltöltődésre!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Kedvedre való és tehetségedhez méltó feladatok várnak rád. A plusz jó hír pedig az, hogy még pénz is áll a házhoz szombaton. Ilyenkor nincs mit tenni, el lehet hinni, hogy jó passzban vagy. Igaz ez még akkor is, ha az otthonod felett néhány viharfelhő gyülekezik. Régi párkapcsolatot semmiképpen ne boríts fel egy fellángolás, rövid kaland miatt. A biztonság sokkal fontosabb.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Két lassú bolygó kapcsolata befolyásol. Mindkettő inkább az illúziók világába irányít, mintsem a racionalitás lehetőségét kínálná. Kiemelkedő az intuíciód, így, ha nem is elsőre, de előbb-utóbb felfedezed a helyes utat. Észrevetted, hogy az egyik barátnőd mostanában hanyagol, ez pedig nagyon rosszul esik, mert fogalmad sincs, mi lehet a baja. A találgatás helyett viszont mi lenne, ha nyíltan megkérdeznéd?

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A Hold legfeljebb csak két napot tölt egy zodiákus jegyben. Most a te születési jegyedben kezdi meg útját, így elkerülhetetlenül rányomja bélyegét a hangulatodra. Pozitívan, hatalmas lelkesedéssel vágsz bele mindenbe. Észre sem veszed, hogy például az anyagi helyzeted nem rózsás. Amikor újdonságokba kezdesz, egy kicsit óvatosabban tedd meg az első lépéseket.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Egyre több súrlódás van közted és az egyik kolléganőd között, ami lassan már a munkátokra is kihat. Oké, hogy egyáltalán nem szimpatikus, de kénytelen leszel felülemelkedni ezen, különben hosszútávon te jössz ki rosszul a dologból. Elsősorban a stabilitásod lehet a legnagyobb vonzerőd ma. Megfontoltságod és bölcsességed arra késztet másokat, hogy kérjék és meghallgassák a véleményedet.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Nagyon rossz hírt kapsz egy közeli ismerősödről, ami teljesen kikészít. Szeretnél rajta segíteni, de egyszerűen nem tudsz. De ne aggódj, már azzal is támogatod, hogy meghallgatod. A Mars a te születési jegyedbe érkezett. Számíts arra, hogy a nehezebb helyzeteket többnyire bohóckodással oldod meg, és ha valamit el kell érned, abból nem engedsz. Ez a bolygókapcsolat inkább a főnöködnek vagy a környezetednek okozhat fejtörést.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Egy ideje már lelki problémákkal küzdesz, de eddig a homokba dugtad a fejed. Most már ideje vele foglalkoznod, mert lassan rosszabb lesz a helyzet, mint azt gondolod. A nap, a Vénusz és a Jupiter is kapcsolódik a születési jegyedben járó Neptunuszhoz. Látszólag mozgalmas napod lesz, de inkább érzelmi területen lehet fontos eseményekre számítani. Próbálj meg a pozitív dolgokra koncentrálni!

Kutyus néz

Kérő szemek (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top