nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2022. 03. 14.

Napi horoszkóp 2022. 03. 14.: Koncentrálj a barátaidra!

A Kosoknak megerősödnek a baráti kapcsolatai a napi horoszkóp szerint. A Skorpiók megismerhetik életük szerelmét.

Kos

Hétfőn megerősödnek a baráti kötelékeid a napi horoszkóp szerint. Most elsősorban ők azok, akik számítanak rád. Számodra pedig eljön az időszak, amikor meghallgatják és fontosnak is tartják a véleményedet, tanácsaidat. Újfajta kihívás is megtalál. Sokat számít, milyen kapcsolatot tudsz kialakítani a legkülönfélébb nézőpontot valló emberekkel. A párkapcsolatban most nyugodt időszak következik. Végre lesz időtök egymásra.

Lányok együtt nevetnek

Barátnők (fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A születési jegyedbe érkező Uránusz egyre jobban kimutatja az erejét. Arra vigyázz, hogy a makacsság nem jó tanácsadó. Most különösen erősen érzed azt, hogy bizonyos helyzeteket csak úgy tudsz elfogadni, megélni, ha a te igazad érvényesül. Szerencsére az utolsó pillanatok mindig meghozzák a megfelelő megoldást. Mit szólnál, ha felszabadult szabadidődet és erődet egy kiadós takarításra szánnád?

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma semmi nem lehet nehéz vagy problémás számodra. Jól használod a Mars erejét. Elsősorban szellemi tevékenységekben segít, hiszen az amúgy is gyors gondolkodásodat még jobban felpörgeti. Munkahelyeden nagyon idegesít az egyik kollégád: folyton a társaságodat keresi, a segítségedet kéri és még ebédelni sem tudsz nélküle. Próbáld meg finoman leszerelni, és még akkor se bántsd meg, ha már teljesen az idegeidre megy!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma bármit megtehetsz, ami az előmeneteled szolgálja. Elsősorban az intuíciód vezérel, de sok tapasztalatot szereztél az elmúlt időszakban, amelyek megerősítettek. Kellő önbizalommal rendkívül eredményessé teheted a hétfőd. Számíthatsz a családod segítségére is: inkább csak apró dolgokban, de neked ezek sokat jelentenek. Ha kreatív területen dolgozol, most szárnyakat kapsz. Egyre többen ismerik meg a munkáidat.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Te vagy a nap sztárja. Fizikai és mentális erőd óriási, vonzerőd pedig mindenkit elvarázsol. Akik most találnak partnert, viharos, érzéki időszakra számítsanak. Ma képes vagy a hegyeket is megmozgatni. A Nap kapcsolata a Szaturnusszal már a kedvezőbb oldalát mutatja feléd. Céltudatossá és kitartóvá tesz. Próbálj ki ismeretlen területeket. Használd ki, hogy még holnap sem kell dolgoznod és látogasd meg a távoli rokonaidat.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Hétfőn az anyagi dolgaid kerülnek előtérbe. Egy váratlan külföldi utazás vagy tanulmány, ami a munkádhoz kapcsolódik, kissé megtépázhatja a bankszámládat. Ennek ellenére vágj bele, mert az ott szerzett tapasztalatok és új ismeretségek hosszú távra szólnak. Mostanában egy kicsit magaddal voltál elfoglalva, ami nem feltétlenül baj, de most már ideje lenne másokkal is törődnöd. A barátaidnak jól esne egy kis odafigyelés!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A maximalizmusod általában jól szokott jönni, de most túlságosan is rágörcsöltél a feladataidra, hogy minden tökéletes legyen, amitől nagyon frusztrált vagy. Ne aggódj, mindenki látja, hogy minden tőled telhetőt megteszel! A szépség, szerelem, művészet mind a társaid. Most még a bölcsesség, a nyugalom, ugyanakkor a tetterő is melléd szegődik. Kibontakozhat személyiséged kedvező oldala, néhány szép tárgy boldog birtokosa is lehetsz.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ma kevésbé leszel akaratos. A Vénusz és a Jupiter besétál a születési jegyedbe, és egy kellemes románcot hoz számodra. Kivételesen te is könnyedén veszed a dolgokat, nem akarsz többet, mint amennyit a helyzet megenged. Ennek a befogadó viselkedésnek az eredménye, hogy nyugodtnak, kiegyensúlyozottnak érzed magad. A kiválasztott is érzi a pozitív energiáidat, így nem csoda, hogy legszívesebben az egész napot veled szeretné ma tölteni.

férfi nő pár kézenfogva

Kézenfogva (fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma elsőbbséget élveznek a barátok, a társasági élet. Különösen akkor élvezed, ha központi szereplő lehetsz. Képes vagy elszórakoztatni bármilyen közösséget. Természetesen az eszedet, képzettségedet használod. Ami te előadsz, annak mindig van tartalma, mondanivalója. A munkahelyeden, ha vannak beosztottaid, őrizd meg a higgadtságodat velük szemben. Valamelyikük provokálhat.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nagyon erős vagy. Tudod, hogy mire vagy képes. Aki a Bak jegyében született, kétféle módon nyilvánulhat meg. Egyszer önbizalomhiányos, pesszimista, másszor összeszorított foggal, hatalmas akaraterővel küzd. Jelenleg a csillagok az utóbbi magatartásnak kedveznek. Hivatásodban előre léphetsz, kapcsolataid pedig harmonikusan, érzelmekben gazdagon alakulnak.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A Mars a születési jegyedben halad, kapcsolatba kerül az uralkodó bolygóddal, az Uránusszal. A jó oldala, hogy tele leszel jobbnál jobb ötletekkel. A negatív hozadéka pedig, hogy időnként túlteng benned a függetlenség vágya. Folyamatosan úgy érzed, hogy korlátoznak. A családod segítségével sikerülhet nyugvópontot találnod. Keress magadnak új hobbit, töltsd hasznosan a szabadidődet.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Érzelmileg csodálatos nap áll előtted. Úgy érzed, megtaláltad azt, akire vágytál. Abban az esetben pedig, ha van párod, a saját személyiségedet tudod még kedvesebbé, befogadóbbá varázsolni. Fontos, hogy ma engedd szabadjára a fantáziádat. Az életed szinte minden területe harmonikus lesz. Este könyvolvasással vagy filmnézéssel érdemes az idődet tölteni.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top