nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. 03. 20.: Lelki megnyugvást hoz a vasárnap

Nem érdemes arra várnod, hogy a benned lévő feszültséget mások oldják fel helyetted. Ez továbbra is a te feladatod marad a napi horoszkóp szerint.

Kos

Nagymestere vagy annak, hogy megtaláld mások szavainak mögöttes mondanivalóját. Mindenki mondatait addig elemezd a napi horoszkóp tanácsa szerint, amíg rá nem bukkansz a vélt vagy valós titkos szándékokra. Az azonban korántsem biztos, hogy a következtetéseid jók, így hát légy óvatos, mielőtt előrukkolsz a gondolataiddal. Akár a baráti kapcsolataidat is tönkreteheted, ha olyan mögöttes gondolatokat látsz a dolgokba, amik nincsenek is jelen.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Szeresd kicsit jobban magad! Vannak dolgok, amelyeket magadtól elvársz, de mástól nem követelsz meg. Vannak dolgok, amelyeket magadnak nem tudsz megbocsátani, mást pedig pont te vigasztalsz, és nyugtatsz ugyanebben a helyzetben. Vasárnap legyél egy kicsit engedékenyebb magaddal. Hidd el, hogy te mindent a tőled telhető legjobban csinálsz, nem kell hajtanod vagy büntetned magadat.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Igazán optimista vagy ma, és úgy érzed, hegyeket is képes lennél megmozgatni. A világmegváltó tervek helyett ma viszont inkább koncentrálj az olyan apró célokra, amiket extra fontos időben és jól megoldanod. A szavaid ma könnyen félreérthetők lesznek. Miközben te szeretettel és óvón fogalmazod meg a mondandódat, az, akinek mondod, talán félreért téged. Tudatosítsd benne, hogy te csak szeretetből beszélsz.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Rossz megérzésed van, ami egész nap nem hagy nyugodni! Nem is tudod pontosan megfogalmazni, mi az, egyszerűen csak nyomaszt. Vasárnap a nagy családi ebéd közben egész addig minden rendben lesz, amíg nem érsz a mondanivalód végére. Ma ne akarj tanulságos dolgokat mondani, egyszerűen csak egy kellemes beszélgetésre törekedj. Így könnyebb elkerülnöd a veszekedéseket.

Kis Buddha szobor

Lelki béke (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Olyan sok élmény vár rád vasárnap! Ma valamiért mégis erős vágyat érzel arra, hogy mindössze csak heverj az ágyadban, és átaludd a napot. De az is jó ötlet, ha vasárnap inkább a családoddal mész kirándulni. A lényeg, hogy használd ki ezt a gyönyörű napot! Ma különösen nyitott vagy másokra, inspirálnak a körülötted lévő emberek. Ragadj meg minden alkalmat, hogy beszélgess a barátaiddal és a kollégáiddal, mert zseniális ötletek születhetnek meg így a fejedben!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ha nem tudsz valamit, kérdezz! Ez annál is inkább javasolt vasárnap, mivel ma nem látsz jól egy kérdésben. Mostanában több szakmai kudarc is ért, ma pedig egy újabb következik, ami teljesen padlóra küld. Ne add fel, ez csak ideiglenes állapot, és hamar megváltoznak a dolgok! Több feszkó is kialakul a pasid és közted ma, de a higgadtságodnak köszönhetően sikerül elkerülnötök a nagyobb veszekedést. Tarts ki estig, holnap már jobb lesz a helyzet.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Vasárnap fordulj szeretettel és békével a tested felé! Ma küldj a testedbe szeretetet és elfogadást, hogy meggyógyulhasson és megszépülhessen. Megint előállhat az a szitu, hogy azt várod, a másik kitalálja, mi bajod van. Sem a pasid, sem a testvéred, sem a kollégád nem tudhatja, mi jár a fejedben és ne kísérletezz kétértelmű utalásokkal. Legyél konkrét! Inkább magadra koncentrálj!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Néha talán azért nem tudnak megtörténni veled a jó dolgok, mert mindig ragaszkodsz a rosszhoz. Na jó, másképp mondom, úgy érthetőbb lesz: mivel mindig a kezedben tartod az eseményeket, ezért vagy az történik, amit szeretnél vagy semmi. Pedig, ha vasárnap egy kicsit hátralépnél, akkor máris megtörténhetne valami harmadikféle dolog is: az a jó, amire nem is számítasz.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Fedezd fel az élet, a világ szépségeit! Vasárnap engedd bele magadat az élet áramlásába, és engedd meg magadnak azt, hogy felfigyelhess a szépséges részletekre. Vedd észre a szépséget, a jóságot, a szeretetet magad körül. Inkább a tervezgetéssel, a jövődről való álmodozással telik a napod, de ez nem is baj, néha erre is kell időt szorítani. Mivel nem nagyon tudsz koncentrálni, inkább csak a legfontosabb dolgokat intézd el.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Hiába van vasárnap, te nem nagyon tudsz ma sem elszakadni a melótól, de akkor is szoríts időt az ebédre vagy válaszolj pár privát e-mailre is. Jót tenne neked, mert sokkal jobban bírnád a hajtást, ha tartanál mini szüneteket. Van egy titkos projekted, amin régóta keményen dolgozol. A jó hír az, hogy a belefektetett idő és energia pedig most végre megtérül! Csak arra figyelj, hogy a cél előtt nehogy ellazázd a dolgokat!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Tudod, mi az, ami valóban feltöltene vasárnap? Ma sok-sok mozgásra, és sok-sok élményre van szükséged. Persze, megértem, ha azt mondod, hogy egész héten mozogtál, és ma már nincs kedved ehhez. Megértem, de mégis arra biztatlak, hogy húzd fel az edzőcuccodat, és menj ki a szabadba. A barátod úgy érezheti, elhanyagolod kicsit, de nem biztos, hogy ezt el is mondja, inkább csak célozgat rá. Vedd a lapot és próbálj meg kedveskedni neki, most nem a lelkizés a megoldás, inkább kényeztesd kicsit.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Vasárnap csupa napfényes és csupa szeretetteli terved van. Úgy érezheted, hogy a napfény valójában belőled ragyog elő, és ebben van is egy kis igazság. Ma olyan lesz a hangulatod, amilyen az időjárás. Ma hosszú időre előre feltöltekezhetsz lendülettel, energiával és jókedvvel. Az elmúlt időben eléggé átalakult a baráti társaságod, és nehezen viseled, hogy kicserélődtek körülötted az emberek. De nézd a jó oldalát, próbáld meg jobban megismerni az új embereket, mert kellemesen is csalódhatsz!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top