nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. 03. 21.: Álmodozással telik a napod

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat a napi horoszkóp tanácsa szerint. Így tudsz csak előre jutni!

Kos

Ne engedd, hogy mások rossz tapasztalatai rád is negatív hatással legyenek. Ne te legyél mások szemetesládája. Elég nagy nyomás nehezedik most így is rád, és sokkal jobb lenne, ha mindennek a jó oldalát keresnéd. Ma azzal vagy elfoglalva, hogy feltérképezd valamennyi jogodat, és élj is velük. Talán nem szereted ezt a harcos szerepet, ma mégis neked kell lenned az igazság bajnokának.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Olyan gyorsra váltanak az események hétfőn, hogy alig győzöd kapkodni a fejedet: mikor mi is történik valójában? Jó, ha elkezded megszokni a tempót, mert úgy tűnik, hogy nemcsak a napod lesz gyorsabb a szokásosnál, de az egész heted is ezt a ritmust követi majd. Nagyon aktív leszel, mindent azonnal meg szeretnél csinálni, gyorsan befejezni és letudni egy újabb feladatot. Mintha versenyeznél saját magaddal. De hova sietsz? Ezzel a tempóval csak túlhajszolod magadat!

Futó lányok

Rohanásban (Fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ha fontos a munkahelyi elismerés, akkor jó hírem van: ma megkaphatod. Igaz, csak akkor vár rád a munkahelyeden elismerés és siker, ha te magad is elismered mások munkáját. A barátoddal nagyon veszélyes vizekre evezhettek este, ha lelkizni szeretnél. Nyilván vannak témák, amiket nem lehet örökre kerülni, de nem ez a nap a legalkalmasabb, hogy mély beszélgetést kezdeményezz!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A szerelmeddel kellene egy szerelmes hétfőt szerveznetek mára. Miért kellene hagynotok, hogy a hétvége jó hangulata az egyik pillanatról a másikra elillanjon? Miért ne érhetnétek rá egymással törődni hétfőn is? Sokkal jobban kellene bíznod a saját megérzéseidben, mint mások véleményében. Hányszor bebizonyosodott már, hogy az ösztöneid jó irányba terelnek, mégis félsz még mindig egyedül dönteni. Nyugodtan vállald a tetteidet, elképzeléseidet!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma minden szavadnak súlya van. Annál is inkább, hiszen valaki árgus szemekkel figyeli, hogy mit mondasz. Egyik barátnőd úgy gondolja, hogy te vagy a bölcsesség végtelen forrása. Talán jó érzés neked az, hogy így felnéz rád. Azonban az is fontos lenne, hogy észrevedd: valójában nem tőled kellene várnia a bölcsességet, hanem önmagától. Segíts hát felnyitni a szemét és elhitetni vele, hogy neki is jól működnek a receptorai.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Van egy olyan érzésed, hogy ha mindent jól csinálsz meg, az azzal jár, hogy megkapod azt a főnöki dicséretet, amit meg kell kapnod. Az igazság azonban az, hogy a vezetőd csak akkor fog elismerni, ha meg is mutatod neki, hogy milyen nagyszerű teljesítményt nyújtasz. Ma érdemes megmutatnod a főnöködnek, hogy mennyire jó vagy. Izgalmas és zsúfolt napod lesz, amit cseppet sem bánsz, mert nagyon feltölt ez a nyüzsgés. Pluszmelót is bevállalsz ma extra fizuért.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Szívesen töltöd azzal az idődet hétfőn, hogy álmodozol. Pedig jobban tennéd, ha rákapcsolnál. Jobban tennéd, ha összekapnád magadat, mert ez a nap nagyon gyorsan el fog szaladni és ha nem szeretnél kétségbeesett kapkodásba kezdeni és mindent az utolsó pillanatra hagyni, akkor érdemes belehúzni. Magánéleti kérdésekben ma nem tudsz döntéseket meghozni. Ne siettesd a dolgokat. Gondold át, mit szeretnél!

Felhőt néző férfi

Felhőnéző (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Nem vagy híve a titkolózásnak egy kapcsolatban? Most mégis jobban tennéd, ha bizonyos részleteket nem mondanál el a barátodnak. Talán később, lazább körülmények között alkalmasabb lenne. Az ad neked felszabadult érzést hétfőn, ha felfedezed az erődet és a hatalmadat. Úgy értem, a hatalmat, hogy rengeteg mindent megtehetsz, rengeteg mindent képes vagy megtenni. Bízz magadban.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Hétfőn úgy érzed, hogy egyedül tehetetlen vagy, és társakra van szükséged. Ezt részben jól érzed: valóban társakra van szükséged. Ennek azonban nem az az oka, hogy egyedül tehetetlen vagy, hanem az, hogy a segítőiddel megsokszorozhatjátok egymás erejét. Nemcsak ők tudnak neked segíteni, de te is könnyedén segíthetsz nekik. A nap végén pedig mindannyian messzebbre juttok, mint azt gondoltátok volna.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Kellemesen telik a délelőttöd, viszont hirtelen nagyon megváltozhat a hangulatod. A munkahelyeden történik valami meglepő, vagy kapsz egy hírt, ami miatt aggódhatsz aztán egész nap. Úgy érezheted, hogy valaki elfeledkezett rólad. Na jó, legyünk őszinték: igen valószínű, hogy valóban elfeledkezett rólad valaki. Ez azonban nem jelenti azt, hogy te magad ne juttathatnád magadat az eszébe. Ha ma biztosra akarsz menni, akkor inkább előbb rátelefonálsz mindenkire, aki ma találkozót ígért neked.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ideje lenne megbíznod a barátnőidben. Hogy te bízol bennük? Az lehet, hogy az életedet is rájuk bíznád, de a sajátjukat viszont nem mered rájuk hagyni. Legalábbis erre utal az, hogy folyton meg akarod nekik mondani, mit tegyenek, és hogy folyton jó tanácsokkal látod el őket. Ma nem vagytok harmóniában a pasiddal sem, amikor te vagy feszült, ő laza, és fordítva. Próbáld ezt a különbséget pozitívan látni. Amikor rossz a kedve, ragaszd rá a vidámságot, vagy hagyd picit magára, hogy lehiggadjon.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Hétfőn tökéletesen kezeled az indulatokat, profi békítő vagy és igazi diplomata, ha munkahelyi konfliktusokról van szó. Olyan problémát is megoldhatsz egy pillanat alatt, amivel a főnököd már hónapok óta küzd, és ezért nagyon hálás lesz. Ma talán elgondolkozol azon is, hogy miért úgy csinálod a dolgokat, ahogyan azt megszoktad. A választ csak te tudod megadni magadnak. Gondold át, hogy mit is szeretnél tenni valójában, és tedd meg végre.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top