nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 02. 14.: Különös Valentin-nap

Napi horoszkóp 2023. 02. 14.: Különös Valentin-nap

Ma mindent belebeg a szerelem, és a Valentin-nap varázsa. Vannak csillagjegyek, akik imádják, vannak, akik ügyet sem vetnek a szerelem napjára.

Kos

A napi horoszkóp szerint hosszúnak ígérkezik ez a nap, de szerencsére nemcsak a munka miatt. Valentin napja van, te pedig igyekszel meglepni a párod valamivel. Akár elmentek valahova, akár otthon töltitek ezt a romantikus estét, biztos lehetsz benne, hogy minden nagyon jól alakul majd.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Nem igazán kedveled az ilyen csinált, amerikai ünnepeket, de azért megleped valamivel a párod. Legyen az egy közös vacsora vagy egy romantikus hétvége valamikor a közeljövőben, boldoggá teszed őt vele.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Napi horoszkóp 2023.02.14.

(Fotó: Getty Images/Anna Kurzaeva)

Ikrek

Nem rajongsz különösebben a Valentin-napért, a párod viszont annál inkább. Ne okozz neki csalódást! Ha ajándékot nem is veszel, menjetek el vacsizni vagy rendeljetek valamit, a lényeg, hogy kettesben töltsétek az estét.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Sem te, sem a párod nem vagytok oda a Valentin-napért, az azonban feldobja a hangulatotokat, hogy kettesben tölthetitek az egész estét. Nem muszáj kimozdulnotok sem, bármit is csináltok ma, jól fogjátok érezni magatokat.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Utálod a Valentin-napot, főleg, ha most nincs párod. Ne törődj semmivel, ez is csak egy szokványos keddi nap. Találj magadnak otthon programot, ma azt tehetsz, amit csak akarsz. Ez akkor is igaz, ha van párod.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A Valentin-nap nem tölt el nagy örömmel, főleg, ha egyedül vagy. Vannak rokonaid, barátaid, bárki szívesen tölti veled a kedd estét. Ha van párod, akkor lepd meg egy apró ajándékkal vagy menjetek el vacsorázni.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nem töltesz el túl sok időt a kedveseddel mostanában. Valentin-nap van, legalább ma szakadj el a munkádtól előbb és vidd el vacsorázni őt. Ő sem hálátlan, sőt, boldogsággal tölti majd el, hogy gondoltál rá.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Már reggel romantikus hangulatban ébredsz. Megígérteted pároddal, hogy ő is időben hazaér ma. Azonban, ne haragudj meg rá, ha késik egy kicsit, nem biztos, hogy az ő hibája. Ne rontsd el veszekedéssel ezt az estét. Egyetek valami finomat, nem muszáj elmennetek otthonról, csak élvezzétek egymás társaságát.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Holnap is dolgozol, így nem dob fel a Valentin-nap ténye. A romantika azonban a te életedből sem hiányozhat. Ha nincs párod, akkor menj el valahova, ez lehet a nagy találkozás napja. Ha pedig van, akkor tudod, mi a dolgod.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A Valentin-nap a romantika jegyében telik, de ehhez te és a párod is kelletek. Kapcsoljatok ki végre, menjetek el valahova, ki kell szakadnotok a hétköznapokból. Egy finom vacsora, virág, csokoládé vagy mozi, mind jó választás.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma nagyon elfoglalt vagy, el is feledkezel arról, milyen nap van ma. Szerencsére egy kollégád figyelmeztet arra, hogy ne menj haza üres kézzel. Ha nincs időd ajándékot venni, foglalj egy asztalt valahol és menjetek el kedveseddel egy romantikus vacsorára.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Odavagy mindenért, ami romantikus. A Valentin-nap j alkalom arra, hogy elkényeztesd párodat, aminek természetesen ő is örülni fog. Beszéljétek meg, mihez van kedvetek, a lényeg, hogy együtt legyetek.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top