nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 03. 30.: Nem lesz okod panaszra

Napi horoszkóp 2023. 03. 30.: Nem lesz okod panaszra

A csütörtök a legtöbb csillagjegynek nagyon jól fog alakulni.

Kos

A napi horoszkóp szerint legyen bármilyen homályos is most a kép, végül eléred a célod, de addig még több akadályt is le kell győznöd. Ma egy fontos lépést tehetsz meg előre, de valakiben csalódnod kell és ez ügyben most csakis önmagadra számíthatsz.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma elfogyhat a türelmed és nem vársz már tovább azokra, akik haboznak megtenni egy fontos, de nehéz lépést előre. Ne légy csalódott, de te tedd meg, amit kell. Éppen eleget vártál, de most aki kimarad, lemarad.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ha elmaradt egy programod, vagy úgy érzed, hogy elestél egy lehetőségtől, joggal vagy csalódott, de ne feledd, hogy ami késik, nem múlik. Légy készen a következő esélyre, mert az sokkal hamarabb előtted lesz, mint sokan számítanak rá.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Lehet bármekkora is a baj, legyen bármilyen probléma az életben, a bizonytalanságnál kevés zavaróbb dolog van. Igyekezz hát biztos forrásokból tájékozódni és ne hallgass meg, vagy olvass el mindent abban a témában, ami érdekel.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma néhány dologban nem pontosan alakulnak úgy a dolgok, ahogyan eltervezted, de ennek nem emberi, hanem több mint valószínű műszaki okai lesznek. Igyekezz hát felülemelkedni a feszültségen és próbáld türelmesen kezelni a kellemetlenséget, amely ma valószínűleg rád vár.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma szüksége lesz valakinek arra a képességedre, hogy vigaszt tudsz nyújtani a hozzád fordulóknak. Valakinek ma a te vállad hozza majd a megnyugvást és a te szavaid csendesítik el a háborgó lelkét.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Bár mostanában talán pénzügyi aggodalmak miatt felhősek a gondolataid és nem ok nélkül, de valójában nagy problémától valószínűleg nem kell tartanod. Igyekezz átütemezni mindent, amit lehet, készíts magadnak egy szerényebb költségvetést és csak olyan dologra költs most, amely igazán szükséges.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 03. 30.: Nem lesz okod panaszra

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Néha az emberi kapcsolatok túlságosan bonyolultak még akkor is, ha külső körülmények nem akadályoznak minket. Most viszont igen, így elképzelhető, hogy valakivel kapcsolatban olyan nehézségekkel kell szembenézned, amelyet talán ki sem bír a viszonyotok.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Lehet, hogy ma elkövetsz egy hibát, melyet talán nehezebb lesz jóvátenni, mint gondolod. Ha pedig mindezt a partnereddel szemben követed el, akkor még feszültebb napok várhatnak rád, mint eddig.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma nagy lehet benned a kísértés, hogy valami olyasmire költsd el a pénzedet, amit nem igazán engedhetsz meg magadnak, ezért légy tudatos és ne tarts a közeledben több pénzt, mint amennyit valóban el is lehet költened.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma valakire hirtelen más szemmel nézhetsz, amit vagy a körülmények megváltozása, vagy az illető a megszokottól eltérő viselkedése okozhat. Mintha egy varázsütésre egy másik embert látnál. A kérdés az, hogy ez mit okoz a jövőben kettőtök kapcsolatában?

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma erősödhet benne a hiány érzete, melyet főleg az okozhat, hogy valaki, aki kedves a szívednek, régóta nem jelentkezett és nem is sokat hallottál róla. Ha így van, ne várj, légy kezdeményező, emeld fel a telefont te!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top