nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2024. 06. 08.: Zizegős szombat

Napi horoszkóp 2024. 06. 08.: Zizegős szombat

Nem lesz túl felhőtlen a szombati nap a csillagjegyek számára.

Kos

Ne tedd tönkre a hétvégéd veszekedéssel és sértődéssel. Senki nem akar megbántai, te reagálod túl a dolgokat. Nyugodj meg, és inkább foglalkozz a testi-lelki feltöltődéseddel.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma nem kell rohannod sehova, ma csinálj mindent úgy, ahogy neked kényelmes. Hiába a sok elintéznivaló, jobb lenne, ha mindent a lehető legnagyobb nyugalomban tennél. Az idegeskedés nem lesz a barátod.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Nagyon nehéz heted volt, nem érzed jól magad se testileg sem pedig lelkileg. Ha teheted, ezt a hétvégét tényleg töltsd pihenéssel. Muszáj kicsit feltöltődnöd. Ha a következő napokban sem érezd jól magad, kérdezz meg egy szakembert.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Szombaton óvatosnak kell lenned, mert rád tör a vásárlási láz, pedig anyagilag egyáltalán nem állsz jól. Légy nagyon megfontolt.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A mai napot töltsd kettesben a pároddal vagy a gyerekkel, ha vannak. Ha nincs családod, akkor a barátaiddal tölts egy kis időt. Rád fér a társaság, mert nem voltál a héten sehol. Nehogy befordulj teljesen!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Szombaton nem szeretnél otthon lenni, inkább sétálnál vagy úsznál egy nagyot. Akkor mire vársz? Valósítsd meg az elképzeléseidet, ne maradjanak gondolati síkon. Mondj nemet a kifogásokra.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Szombat a nyugalom napja lesz számodra. Nem is vágysz másra, így nem kérdés, hogy ez a te napod. Nagyon szerettél volna már egy ilyen nyugodt napot.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2024. 06. 08.: Zizegős szombat

(Fotó: Getty IMages)

Skorpió

Aggasztanak a pénzügyeid, úgy érzed kevesebb pénzed van, mint valaha. Ne rágódj most ezen, főleg azért ne, mert lehet, hogy csak túlreagálod a dolgot. Kicsit nézz utána a dolgoknak, de csakis higgadt fejjel!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A nyaralás gondolata foglalkoztat ma a leginkább. Tervezgess csak, mert ettől a hangulatod is sokkal pozitívabb. Lesz olyan a családban és a barátok közül is, akiknek nagyon fog tetszeni a terved.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Szombaton nosztalgikus hangulatba kerülhetsz. Felidézed emlékeidet, amik akár könnyet is csalhatnak a szemedbe. Rég voltál ilyen lelki állapotban.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A mai nap a feltöltődésé, a békéé és a nyugalomé. Egy közös program a pároddal, igazi felüdülést jelenthet számotokra. Ha nincs párod, akkor kérdezd meg a barátaidat, mit szólnának egy kis kiruccanáshoz.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Nagyon feszült vagy, ideges, szorongsz, és mindenkit kikészítesz magad körül. Vedd észre, hogy nem bennük van a hiba, hanem benned. Egyszerűen ma elviselhetetlen vagy. Vegyél egy nagy levegőt, és válts, vagy ne menj emberek közé!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top