nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp a csillagjegyeknek

Napi horoszkóp 2024. 09. 25.: Nyugalomra intő hétközép

Mögötted és előtted is események, feladatok sorjáznak, kapcsolatok hullámzanak. Őrizd meg nyugalmadat!

Kos

Te aztán nem az az ember vagy, aki összeroppan a feladatok súlya alatt. De azért az eléggé fárasztó, hogy úttörőként mész előre. Nem ciki megállni egy kicsit a napi horoszkóp tanácsa szerint, megnyugodni és kifújni magad.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A nyugalom szobra lehetnél, de azért van, amire ügyelned kéne. Mivel a válladra veszel minden nehézséget és ez több szinten is okozhat problémát, számodra különösen fontos, hogy megállj kicsit és feltöltődj.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Elemedben lehetsz a pörgésben, ráadásul elég sok dolgot kéne egyeztetned. Szerencsére a megbeszéléseket könnyedén veszed, de szükség is lesz arra, hogy megőrizd a nyugalmadat…

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Úgy összetorlódhatnak fejed felett az események, hogy csak kapkodod a fejedet. A túlterheltség nem tesz jót a lelki békédnek, sem a belső egyensúlyodnak, ezért mindenképp meg kéne őrizni a nyugalmadat.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Uralod a terepet, ez nem is vitás, de néha a mérsékeltebb erejű, finomabb módszerek hatékonyabbnak bizonyulnak. A legfontosabb, hogy mindenáron megőrizd a nyugalmadat.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ha minden jól megy, pontosan, precízen haladhatsz ügyes-bajos dolgaiddal. Akkor kell kiemelten vigyáznod, ha homokszem kerül a gépezetbe, mert ez egyetlen pillanat alatt felboríthatja nyugalmadat. Mi a módszered, hogy elcsitítsd a hullámokat?

Lány üldögél és nézi a tájat

Fotó: Getty Images

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ügyesen kéne lavíroznod a mai történések között, figyelembe véve a hét eddigi dolgait és azt is, hogy mi vár még rád. Bölcsen oszd be erődet az elkövetkező pár napra úgy, hogy közben nyugalmadat is megőrzöd.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Az a szerencséd, hogy a mélységéig átláthatod egy-egy probléma gyökerét, pont ezért olyan megoldást találhatsz, ami nem pusztán tüneti kezelés. Ez a nagy fokú érzékenység ugyanakkor felboríthatja nyugalmadat.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Tüzes lelkületed lehet, hogy nem hagy ma nyugodni, pedig ma legalább egy kis időt kéne arra szánnod, hogy beiktass valamilyen feltöltő, megnyugtató programot. Vedd figyelembe, hogy a te erőd sem végtelen.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Téged aztán nehéz kimozdítani rendíthetetlen nyugalmadból, de azért van az a pont, amikor már te is azt mondod, hogy elég. Amennyire tudod, előzd meg ezt a pillanatot és gyökerénél szüntesd meg a zavart keltő okot.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Fantáziád ma sem hagy cserben és remek új ötletekkel rukkolhatsz elő. De nagyon kéne ügyelned arra, hogy a friss ötletek miatt ne maradj le már meglévő dolgaiddal, nehogy azok a körmödre égjenek és ezzel feldúlják nyugalmadat.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Lehet, hogy még az álmok ködébe vész előtted a vágyott hétvége, de kitartás. Ráadásul minél több dologra tudsz ma pontot tenni, annál nyugodtabban veheted a hét többi akadályát. A részmegoldások is számítanak!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top