nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp a csillagjegyeknek

Napi horoszkóp 2024. 09. 28.: Királyi szombat

Ha szerényen is, de ünnepeld meg a mögötted álló hetet!

Kos

Hallgass ösztöneidre a napi horoszkóp tanácsa szerint, hátha megsúgják, hogy milyen érzelmi gátak tornyosultak fel lelkedben. Ki kéne bogozni ezt a csomópontot, mert megakadályozhatja, hogy szeretteiddel kapcsolódj és együttműködj.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ne félj szeretteidre támaszkodni, akár egy nehéz helyzetről, akár a hétvégi programok összehozásáról van szó. Gazdagabb is lesz az egész, ha mindenki belerakja a saját energiáját, nem kell neked megszakadnod.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Kedved azt súghatja, hogy ki kéne kapcsolódni és kielégíteni művészi igényedet, étvágyadat. Hallgass erre bátran és eszerint alakítsd a mai programodat. Lehet ezt egyedül vagy kedveseddel, barátaiddal kivitelezni.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Engedd meg magadnak a pihenést! Mi az a tevékenység, amelynek segítségével a lehető legteljesebben ki tudsz kapcsolni és fel tudsz töltődni? Ha lehetséges, valami ilyesmit iktass be a mai programodba.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ez ma a te napod lesz. Éld meg királyhoz méltóan, persze azért a többiek fölött ne basáskodj! Vedd figyelembe, hogy szavaidnak hatalma van, ezért kétszer is meg kell fontolnod, hogy hogyan fejezed ki magad.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Igenis megengedheted magadnak a leállást, a pihenést, elvégre az akkumulátorokat is töltőre teszik néha, hogy utána jó sokáig szolgálhassanak. Szóval semmiképp sem kéne kihagynod a feltöltődést.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nem kell minden időpillanatodat beosztanod, különösen ma hagyj magadnak olyan szabadidőt, amikor nem kötelező bármit is elvégezned. Bátran rendelkezz e percek felett, jogodban áll arra fordítanod, amire csak szeretnéd.

Hölgy a kádban mécsesekkel körülvéve

Fotó: Getty Images

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Légy nyitott, ha új ismeretségek, kapcsolatok kapujába érkezel. Ez lehet romantikus, de akár szövetségesi kapcsolat is. Engedd szabadjára fantáziádat, hogyan tudnád ma kipihenni a mögötted álló napokat?

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Adhatsz ma magadnak elég énidőt arra, hogy kimozdulj a megszokottból, hogy akár kalandba keveredj, hogy nyugodtan magad mögött hagyd a hétköznapok egymásutánját. Ebbe az is beleférhet, hogy a szerelmi vagy családi életedre koncentrálsz, és pótlod azt, amire esetleg nem jutott elég időd a héten.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ha el is fáradtál a héten, semmiképp se szeretteiden töltsd ki az emiatt érzett frusztrációdat. Inkább mozogd ki a stresszt, sétálj, fuss, kirándulj egy nagyot, vérmérsékletednek megfelelően. Utána pedig jöhet egy kis lazulás és leengedés, királyi kényelemben.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Jogodban áll kiélvezni a napot és szánni olyasmire is időt, amit egy szürke hétköznapon nem engedhetsz meg magadnak. Csatlakoztasd magad töltőre, hogy aztán majd képes legyél maximális erőbedobásra.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Mi lenne az, ami igazán és teljesen pihentet? Mindenképp szánj erre időt, mert csak ennek segítségével találhatsz vissza érzelmi egyensúlyodhoz, ami pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy jól tudj működni.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top