nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2020. április 12. – Áldott és békés húsvéti ünnepeket!

Napi horoszkóp 2020. április 12. – Áldott és békés húsvéti ünnepeket!

Húsvét vasárnapja a bolygók és a napi horoszkóp szerint valóban áldást és örömet hoz a csillagjegyeknek. Törekedj az örömre, a békére, a harmóniára. Ma minden lehetőséget megkapsz az igazi ünnepi hangulathoz.

Kos

Vidám napod lesz a vasárnap. Végre eheted a kedvenc ételeidet: húsvéti sonkát, kalácsot, tojást. Igazság szerint nem is érted, hogy ezeket az ételeket miért csak húsvétkor készítitek? Érdemes az ünneplést a szabadban folytatni. Kirándulj a szeretteiddel, sétáljatok, biciklizzetek a gyönyörű tavaszi időben.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Vasárnap hódolhatsz a gasztronómiai élvezeteknek. Persze az evés mellett érdemes lenne ma is kimozdulni, és megmozgatni magad. Csodaszép időt jelez a meteorológia, így húsvét napja egyszerűen tökéletes. Persze, be kell tartani ma is a korlátozásokat, de biztosan találtok olyan helyet, ahol rajtatok kívül talán még a madár sem jár…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Hihetetlenül könnyed és boldog vagy vasárnap. Pároddal tökéletes az összhang köztetek, minden adott a békés és igazán vidám húsvéthoz. Kedved lesz játszani is. Ha vannak gyerekek, és persze kerted is, rejts el tojásokat a fűben, amiket aztán közösen keressetek meg. Mindenki imádni fogja. Holnap megismételhetitek, ha már a locsolkodás idén elmarad.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Húsvétvasárnapon engedd meg magadnak a pihenést. Nagyon sokat készültél és dolgoztál az elmúlt napokban, vagyis az ünnep legyen tényleg ünnep számodra is. A húsvéti közös reggelit, ebédet követően élvezd a tavaszi napfényt, a madarak énekét. Töltődj energiával. Nagyon rád fér már, hogy lazíts és csak élvezd a munkád gyümölcsét.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Szinte madarat lehet veled fogatni, olyan jó a kedved húsvét vasárnapján. Minden tökéletes. Élvezed az életet, örülsz, hogy együtt lehetsz a többiekkel. S valójában nem is annyira bánod, hogy ez a húsvét egészen másként alakul, mint a korábbi években. Nincs kötelezően elvárt látogatás, feladat, csak a finom ételek és a boldogság.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Nem kell mást tenned húsvétvasárnap, mint hátradőlni, és élvezni a szeretteid társaságát. Ha kéred őket, nagyon sokat segítenek neked. Már előkészítettél mindent az elmúlt napokban, s pontosan ezért tetted, hogy az ünnepen csak pihenhess és lazíthass. Ha így készültél, legyél következetes. Tényleg pihenj és lazíts. Nincs otthoni feladat, és nincs ma munka sem!

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Áldott és nagyon boldog húsvéti ünnepeket! (fotó: Getty)

Áldott és nagyon boldog húsvéti ünnepeket! (Fotó: Getty)

Mérleg

Húsvét vasárnapján megérdemled, hogy élvezd a csodás tavaszt és az ünnepet. Ha kedved tartja, biciklizhetsz, sétálhatsz, kirándulhatsz ma. Igazából kevés az esélye, hogy összefutnál másokkal. Ha mégis megtörténik, pontosan tudod, mit kell tenned. Persze, ne lepődj meg, ha most idegenekkel is szívesen beszélgetsz. Tartva a két lépés távolságot, örömmel teheted.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Alig hiszed, hogy máris húsvét van. Úgy elrepült ez a három és fél hónap az évből, hogy valójában észre sem vetted. Persze, nagyon sok minden történt az elmúlt időszakban, ami elterelte az ünnepről a figyelmedet. Éppen ezért érdemes ma csak lazítani, kikapcsolódni és finom húsvéti ételeket falatozni.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Szuperül érzed magad húsvét vasárnapján. Nem is lehetne téged visszafogni ma, hiszen a jó idő kicsalogat a természetbe. Persze, csak olyan helyre menj, ahová kevesen járnak. A kirándulás, a testmozgás mindennél jobban tölti a lelkedet. Jól is teszed, ha olyan hosszú túrát vállalsz be, melyet követően este moccanni sem tudsz majd…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Ha az elmúlt két napot a pihenés jegyében töltötted, húsvét vasárnapon biztosan kedvet érzel, hogy átmozgasd kicsit a testedet. A friss levegő, a tavaszi napsütés nagyon feldobja a hangulatodat. Nagyon vártál már a valódi tavaszra, nem igaz? Úgy tűnik, ezen a csodás napon minden adott az örömhöz.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Ha tegnap küldtél húsvéti üdvözlő kártyákat a barátoknak, a szeretteidnek, vasárnap biztosan nagyon sokan felhívnak téged, vagy válaszolnak neked. Ettől pedig úgy érzed, végre teljes az összhang az életedben. S akik neked fontosak, nekik te is legalább ennyire az vagy. Ha nem is találkozhattok személyesen, ezek az apró gesztusok közelebb hoznak benneteket egymáshoz.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Talán úgy érzed, a környezeted titkol valamit előled. Könnyen lehet, igazad is van. De most ne firtasd, mert azzal tönkre tennéd a meglepetést. Inkább te is gondolkodj valamilyen húsvéti különlegességen mára és holnapra is. Nagy lesz az öröm, meglátod. Szóval, csak türelem, nyugalom, mert minden a legnagyobb rendben van…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top