nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2020. augusztus 27.: A csütörtök visszaadja a reményt

Napi horoszkóp 2020. augusztus 27.: A csütörtök visszaadja a reményt

Csodaszép fényszögek csodaszép lehetőségeket jeleznek mára. A napi horoszkóp szerint csütörtökön minden okod meglesz az optimizmusra, a vidámságra. Hála!

Kos – napi horoszkóp

Csütörtökön nagyon furcsa érzések járnak benned. Egyrészt hihetetlen lelkesnek és végre optimistának érzed magad, másrészt meglepően könnyen szaladnak a könnyek a szemedbe. Nehogy visszafogd magad! Nem szégyen sírni, örömkönnyeket ejteni pedig főleg nem! Légy szíves engedd meg magadnak!

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Mondhatni, ma tálcán kínálják számodra a bolygók a különleges lehetőségeket. Csak rajtad múlik, melyikkel és hogyan élsz. Arra vigyázz, hogy a lelkesedésed ne csapjon át kapkodásba. Ne feledd, a mondás ma különösen igaz: ha túl sokat fogsz, keveset markolsz!

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Az elmúlt napok nehézségeit követően csütörtökön nagyot fordulhat veled a világ. Valaki ugyanis hihetetlenül felkavarja körülötted az állóvizet. Lelkesedése magával ragad, s úgy érezheted, visszatért beléd az élet. Bármit teszel ma, jusson eszedbe, ez egy röpke és múló pillanat, vagyis nem tart örökké…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Csütörtökön picit fellélegezhetsz, mert a szerdai nap provokációja átmenetileg szűnőben van. Mivel még számolnod kell a héten hasonló nehézségekre, érdemes ma mélyebben is elgondolkodnod, vajon mit taníthat neked az élet ezekkel a bosszantó emberekkel? Az igazság ott van benned, próbáld megtalálni és a felszínre hozni…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Ha tegnap felkészültél, ma megkaptad az indítójelzést. Olyan energikus és friss vagy, úgy érzed, csütörtökön bármit elérhetsz. Jók a megérzéseid, mert nagyon csodás fényszögek támogatják a törekvéseidet. A lehető legtöbb tennivalót érdemes mára időzítened. Sikeres leszel!

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Csütörtökön bámulatosan könnyedén jutsz egyezségre mindenkivel. Érdemes a legnehezebb, legproblémásabbnak tűnő megbeszéléseket mára időzítened. Bármit javasolsz, bármit kérsz a többiektől, minden kívánságodat örömmel teljesítik. Talán még magad sem érted, mi történhetett velük…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Csodaszép fényszögek csodaszép lehetőségeket jeleznek mára

Csodaszép fényszögek csodaszép lehetőségeket jeleznek mára (fotó: Profimedia)

Mérleg – napi horoszkóp

Ha megúsztad konfliktus nélkül a szerdát, csütörtökön már minden csodásan alakulhat. A párodnak, de valójában szinte mindenkinek visszatér a jókedve, árad az optimizmus, ami rád is óriási hatással lesz. Szóval, ideje mosolyognod. Ma szerencsére valóban lesz is miért…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Csütörtökön nagyon energikus leszel. Érdemes új célokra, új ötletekre fordítani ezt a pluszenergiát. A munkáddal is gyorsan és hatékonyan haladsz, amelynek köszönhetően több szabadidőd marad, mint eredetileg gondoltad. Fordítsd magadra, a testi-lelki egészségedre a szabad órákat.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Szuper a csütörtök. Tettre kész és nagyon lelkes vagy egész nap. Most mindent nagyon pozitívan látsz, azokat a dolgokat is, amelyek néhány napja még reménytelennek tűntek. Szuper ötleteid lesznek, szóval, legyen nálad toll, ceruza, jegyzetfüzet, de legalább a telefonod, hogy rögzíthess mindent.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Ma még nem igazán érted a környezeted lelkesedését, de holnap már te is mindent más színben láthatsz. Addig meg örülj velük együtt. Te is tudod, a mások sikere iránt érzett valódi és tiszta öröm a te életedbe is nagyon fordulatokat hozhat… Ugye, tényleg tudsz őszintén örülni mások sikerének?

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Azt veszed észre, hogy csütörtökön kérés nélkül is mindenki segít neked. A többiek önzetlensége nagyon megmelengeti a szívedet. Jár neked, fogadd el, élvezd ki. És persze, ne felejts el köszönetet mondani, hálát mutatni nekik. Te is ők is megérdemlik!

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Csütörtökön neked is lesz okod lelkesedni. Nagyon érdekes megérzéseid lehetnek egész nap, de most sokkal szebbnek és szerencsésebbnek is érezheted magad. Ezt a pozitív energiát pedig a többiek is észreveszik. Kövesd persze az intuíciódat, meglepő dolgokat tapasztalhatsz…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top