nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2020. augusztus 31.: Ez egy egészen pompás hétfő

Napi horoszkóp 2020. augusztus 31.: Ez egy egészen pompás hétfő

Hétfőn szerencsére nem kell számítani különösebb nehézségekkel. Augusztus és a nyár utolsó napján a bolygók még egy pozitív gesztust tesznek a csillagjegyeknek. S így ez egy igazán remek nap lehet. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ha tegnap elkerülted a családi vitákat, félreértéseket, hétfőn nagyon kedvező és nyugodt napra számíthatsz. Ellenkező esetben viszont nem vagy igazán könnyű helyzetben. Lelkiismeret-furdalás gyötörhet, amit csak úgy tudsz enyhíteni, ha felhívod a másik embert, és a bocsánatát kéred…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Hétfőn is a földdominancia energiája érvényesül elsősorban, ami téged nyugalommal tölt el. Nincs okod kapkodni, sietni, teheted a dolgodat a saját tempódban. A jövő viszont picit aggaszthat, mert sejted a változásokat, de nem tudod, hogy mi vár majd rád… Annyi bizonyos, nincs okod izgulni…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Igaz, hétfőn jobb a hangulatod, de ennek ellenére ma is nehézkesnek érzed magad. Nehezen rázódsz bele a munkába, főleg, ha az előző héten még a szabadságodat élvezhetted. Próbálj meg visszatérni a racionalitás talajára. A bolygók valójában épp ebben segítenek neked. Ha akarsz, két lábbal állhatsz a földön. Akarsz?

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Hétfőn picit fellélegezhetsz, de sajnos még mindig nincs vége a megpróbáltatásoknak. Annyit tehetsz, hogy felkészíted a lelkedet a következő nagyobb kihívásra. A jó hír, hogy ebben támogatnak ma a bolygók. Lehiggadhatsz, megnyugodhatsz, pihenhetsz, és feltöltheted magad újult energiákkal.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Szeretnél valami nagy dolgot véghez vinni. Az elképzeléseddel nincs is semmi probléma, viszont a megvalósításhoz még át kell gondolnod a legfontosabb lépéseket. Hétfőn valaki különleges és nagyon egyedi javaslatot adhat neked. Nyisd ki a füledet, legyél nyitott a reformer elgondolásokra.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Ha vasárnap vissza tudtad magadat fogni, és nem kötözködtél a környezeteddel, a hétfőd pompásan alakul. Ugye tényleg nem tetted? Mert, ha a válaszod igen, nem lesz egyszerű kibékítened a másik felet. Főleg, mert te is, ő is úgy gondolja, hogy neki volt igaza. Ez a te időszakod, miért ne lehetnél nagyvonalú?

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A horoszkóp szerint nagyon jól alakulhat a mai nap

A horoszkóp szerint nagyon jól alakulhat a mai nap (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

A hétfő igazán csendes és nyugodt napnak ígérkezik a horoszkóp szerint. Éppen ezért jól teszed, ha előveszed a kreativitásodat, és az iskolakezdésen is picit gondolkodsz. Kifejezetten jó ötleteid lesznek, hogy hol és mit érdemes még beszerezni. Csak figyelj a megérzéseidre, az intuíciódra!

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Nagyon érzékenyek a radarjaid, és ezért már hétfőn érezheted, hogy valami változik a héten. Egyelőre próbáld elengedni ezeket az érzéseket, és inkább a napi feladatokra szánd az energiákat. Te is tudod, hogy rettegéssel nem segítesz magadnak, a negatív energiák pedig a többiekre is könnyen átragadnak. Szóval ne tedd!

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Hétfőn a közlekedésben nem árt az óvatosság, a körültekintés. Ezt leszámítva nyugodt és vidám napra számíthatsz. Azért a viccekkel is legyél most visszafogott, mert a humorodat nem mindenki értékeli. Inkább csak azokkal beszélgess, akiket hosszabb ideje ismersz.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Ha ellenálltál a vasárnapi provokációnak, ma nagyon nyugodt napra számíthatsz. Ellenkező esetben viszont nehezen szeded össze magadat, mert úgy érzed, beletiportak a lelkedbe. Remélhetően nem ez történt, de ha mégis, mantrázd egész nap, hogy “Értékes ember vagyok”. Tényleg az vagy!

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Bolondozós hangulatban leszel egész nap. Ami nagyon üdvözítő, amíg nem mész a többiek agyára. Szóval, legyél figyelmes, és csak azokkal viccelődj, akik nyitottak a tréfákra. A szarkasztikus vicceket nem mindenki érti és értékeli. Ne hozd magadat fölöslegesen kellemetlen szituációkba.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Picit megnyugodhatsz hétfőn. Feszültséggel, konfliktussal szerencsére ma nem kell számolnod. De sajnos ez egyáltalán nem jelenti, hogy később sem. Próbáld erősíteni magadat, hogy minden a lehető legjobban alakul a következő napokban is. Az optimista hozzáállás most különösen sokat segíthet…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top