Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 10. 16. – Különleges a mostani péntek

Új lehetőségeket jeleznek a bolygók és fényszögeik pénteken. A napi horoszkópból megtudhatod, milyen újdonságokra számíthatsz, miben léphetsz előre.

Kos

Izgalmas találkozás lehetőségét jelzik a bolygók pénteken. Nem feltétlenül alakul szerelem ebből, de az bizonyos, hogy fontos tanulságot, tapasztalatokat szerzel általa. S mivel újhold van ma, érdemes végiggondolnod a kapcsolataidat is. Milyen társra vágysz? Miben újítanád meg a párkapcsolatodat?

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Új kihívásokra számíthatsz a munkádban. Ne ijedj meg a lehetőségtől, inkább gondold át, miért és hogyan lehetne számodra igazán inspiráló a munkád. Ha éppenséggel túl soknak érzed a mostani feladatokat, érdemes beszélgetned erről a főnököddel. Lehet, neki eszébe sem jut, hogy mennyire sok feladatot terhel rád.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Napi horoszkóp

Új lehetőségek várnak (Fotó: Pixabay)

Ikrek

Csodaszép napra számíthatsz pénteken. Szinte magad előtt láthatod a jövődet. Éppen ezért a legjobb, ha minél színesebb és vidámabb lehetőségeket vetítesz magad elé. Most tényleg érdemes nagyot álmodni. Valósítsd meg mindazt, amire vágysz. A bolygók támogatását élvezed…

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A család, az otthon, a párkapcsolat számodra a legfontosabb értékek közé tartoznak. Ez a pénteki nap kiváló lehetőség, hogy átgondold a magánéletedet. Miben változnál, miben újítanál? Hogyan tehetnéd még boldogabbá az életedet? Ezek különösen fontos kérdések ma. Mindenképpen válaszold meg!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Egészen más szemmel tekinthetsz mostantól az életedre. Vidám napnak ígérkezik a péntek, amiből nagyon sok pozitív energiát, örömet meríthetsz. Töltsd meg a szívedet a lelkesedéssel, hiszen te alapvetően is életvidám, életszerető ember vagy. Add önmagad, a többi magától jön, meglátod…

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Az anyagi helyzetedben, a pénzügyekben számíthatsz újdonságokra, új lehetőségekre a pénteki újholdnak köszönhetően. Érdemes alapos számítást végezned, új kalkulációt is készíthetsz egészen év végéig. Ha jól osztod be a pénzedet, rájössz, hogy sokkal kedvezőbb a helyzeted, mint ahogyan korábban gondoltad.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Kétségtelenül a te napod a mai. Most különösen fontos, hogy szánj elegendő időt magadra. Gyújts halványzöld gyertyát, s gondold át mindazt, amiben újítanál, amit mostantól másként csinálnál. Tekints úgy erre a péntekre, mintha január elseje lenne. Számodra ez az új kezdet lehetősége… Mindenképpen élj vele!

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

Figyelj tudatosan magadra, a fejedben járó gondolatokra. Ha azt vennéd észre, hogy tele vagy negatív érzéssel, bizonytalansággal, félelemmel, próbáld leállítani, s pozitívra fordítani ezeket a gondolatokat magadban. Most különösen fontos, hogy örömet, pozitív élményeket találj a napodban…

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Pénteken minél nyitottabb szemmel jársz, annál több új lehetőségre bukkanhatsz. Valójában csak kérned kell, s a környezeted örömmel támogat téged. Magad is meglepődsz, milyen sokan segítenek neked. Fontos felismerésekre jöhetsz rá, például arra, hogy eddig mindent magad akartál megoldani…

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A jövőddel kapcsolatos terveket mindenképpen érdemes átgondolni pénteken. A munkád, a karriered új irányt vehet, ha élsz a kedvező lehetőségekkel. Már ma érdemes beszélgetni a főnököddel is. Nyitott fülekre találsz nála, s szinte biztosan támogatja az ötleteidet. Persze, legyél nagyon tiszteletteljes vele…

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Csodaszép péntekre számíthatsz. Az optimizmusod visszatér, mert olyan hírek jutnak a füledbe, amiről talán álmodni sem mertél korábban, vagy csak a legtitkosabb vágyaid között szerepeltek. Szóval, íme a lehetőség, hogy kezedbe vedd az életedet. A mai nap a változás, a változtatás ideje. Kezdj bele most valami egészen másba!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Érdemes pénteken átgondolni a kiadásokat. Az anyagiak tekintetében közös megoldásra juthatsz a pároddal. Ha közös kasszán éltek, tervezzétek meg az év hátralévő részéig várható kiadásokat. Az ünnepek előbb itt lesznek, mint sejted. Most mindenre előre felkészülhetsz. Később hálás leszel magadnak érte.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top