nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 12. 22. – Vitatkozni tilos!

Karácsony előtt két nappal már tilos – és valójában teljesen fölösleges – vitatkozni, hajba kapni a többiekkel. Bármilyen helyzetbe sodor az élet, próbálj mosolyogni!

Kos

Nem lesz könnyű a türelmedet megőrizni kedden. Pedig most egyszerűen muszáj összeszorítani a fogadat, és nem kimondani mindent meggondolatlanul. Legyél minél tudatosabb, vegyél mély levegőket, s közben rájössz, tényleg nem is annyira fontos, amit felindulásból mondtál volna ki.

Napi horoszkóp 2020. 12. 22.

Vitatkozni tilos (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Nagyon mély érzelmek mozdulhatnak meg benned. A párodat is sokkal vonzóbbnak láthatod, mint a „szürke hétköznapokon”. Ne lepődj meg rajta, ha felébrednek a szunnyadó ösztönök, és alig várod, hogy összebújhassatok. Még a romantikus éned is előjön. Végre, nem igaz?

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Nagyon lelkes leszel egész nap. Már alig várod a karácsonyt, igaz? Miért is ne díszíthetnéd fel a karácsonyfát akár már ma? Ez a mostani ünnep úgyis egészen más lesz, mint korábban. Szóval, csak bátran teremts új hagyományokat. Aztán gyönyörködj a művedben.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Kedden úgy érezheted, hogy kifutsz az időből. De ez csak azért lehet, mert túl sok mindent szeretnél egyetlen napba sűríteni. Aggódás, idegeskedés helyett inkább ülj le, és írj részletes menetrendet, forgatókönyvet magadnak. Haladj a legfontosabb pontok szerint, amire meg nem jut idő, azt engedd el!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Nagyon energikus leszel egész nap, épp ezért jól tennéd, ha szó szerint is megizzasztanád magad. Vezesd le fárasztó, izzasztó sporttal az energiákat. Persze, ha nem nagyon szoktál mozogni, akkor próbálj visszafogott lenni, különben az izomlázról fog szólni a karácsonyod.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Nagyon sok mindent meg tudsz csinálni kedden. Sőt, magadat is megleped, hogy sokkal több mindennel végzel, mint ahogy eleinte tervezted. Ez pedig azért is nagyszerű, mert akkor a holnapi napot azzal töltheted, amit igazán szeretsz. Megérdemled te is a pihenést, lazítást. Karácsony előtt is.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nem lesz könnyű a keddi napot túlélni, de persze nem lehetetlen. Könnyen összekaphattok a pároddal, pedig most épp ezzel követnétek el a lehető legnagyobb hibát. Annyira közel már az ünnep, és ez most csak a szeretetről kell szóljon. Próbáld megőrizni a harmóniát.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ha úgy érzed, minden feladat rád hárul, miközben a többiek a hobbijuknak élnek, bosszankodás és magadban való puffogás helyett inkább kérd meg őket, hogy segítsenek. Szívesen megteszik, de ehhez tudnod kell kérni… Bizonyítsd be magadnak, hogy mennyire jó vagy ebben is.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Kedden sokkal jobban érzed magad, mint tegnap. Visszatér a lelkesedésed, és újra képes vagy csak a karácsonyi előkészületekkel foglalatoskodni. Ha kedvet tartja, valami újdonságot is csempészhetnél az ünnepbe. Például még vehetsz néhány új karácsonyfadíszt, vagy asztalterítőt, vagy bármit, amit jónak gondolsz.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Előfordul, hogy olyasmit mondasz, amit nem kéne. S ez kedden is megtörténhet. Az elejtett megjegyzéseket nem mindenki érti, és könnyen vita forrása lehet. Épp ezért gondold meg mielőtt bármit mondanál. Már csak két nap választ el a karácsonytól, nem jönne jól a mosolyszünet.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Minden okod megvan a jókedvre. Persze, ha még az utolsó pillanatban szeretnél elintézni egy-két dolgot az ünnepekre, közlekedj a lehető legfigyelmesebben. Nagyon sokan lesznek mindenhol, s ez próbára teheti a türelmedet. Ne hagyd, hogy bármi is elrontsa a jó hangulatodat.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ha vásárolnod kell még az utolsó pillanatban, fontos, hogy alaposan nézd meg, amit venni akarsz. Ne dönts hirtelen „felindulásból”, mert később megbánhatod. A legokosabb döntés, ha papírral a kezedben, részletesen átgondolt tervel indulsz. Így előbb is végezhetsz.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top