nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 12. 25. – Meglepetést hoz a karácsony

A karácsony már csak ilyen. Váratlan meglepetést hozhat karácsony első napja, de szerencsére mindent meg tudtok egymással beszélni.

Kos

Eszedbe se jusson a pénzről agyalni. Na jó, a szilveszteri kiadásokat átgondolhatod, de ne vidd túlzásba, hiszen mégiscsak karácsony első napja van. Azon meg főleg ne problémázz magadban, hogy mennyibe kerültek az idei ünnepek. Inkább élvezd ki, amennyire csak lehet.

Napi horoszkóp 2020. 12. 25.

Karácsonyi varázslat (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Karácsony első napja a kulináris élvezetekről szól. Arra mindenképpen érdemes odafigyelned, hogy ha túl sokat eszel, könnyen felszaladhatnak a nemkívánatos plusz kilók. Érdemes sokat sétálni a friss levegőn, akkor kisebb a kísértés, hogy még egy szelet zserbót, bejglit egyél..

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Könnyen lehet, fény derül valamilyen titokra karácsony első napján. Persze lehet ez a titok újabb meglepetés, aminek talán első pillanatban nem igazán örülsz. Aztán rájössz, ennél szebb ajándékot nem is kaphattál volna. Ja, és érdemes ellenőrizni, hogy a karácsonyfát biztonságosan beállítottad a talpába.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ha társaságban töltöd karácsony első napját, nagyszerűen alakul a napod. Ha te látod vendégül a barátokat, rokonokat akkor is szép napra számíthatsz, és persze akkor is, ha te leszel most a vendég. Kifejezetten jól esik a szívednek, hogy a számodra igazán fontos emberekkel találkozhatsz.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Próbáld ki csak egyetlen napra, hogy a jelenben vagy. Karácsony első napján arra figyelj, amit épp teszel, és engedd el a jövővel kapcsolatos gondolatokat. Csak a mostani pillanat számít, a felhőtlen öröm és boldogság. Nézzetek a szeretteiddel karácsonyi filmeket, beszélgessetek minél többet, ez visszahoz a jelenbe.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Minden a lehető legjobban alakul pénteken. Ha utazol karácsony első napján, mindenképpen indulás előtt ellenőrizd az útvonalat, a forgalmat, mert bosszantó meglepetés érhet. Nyilvánvalóan nagyon sokan úton lesznek, ezért is jó a tervezés. De neked ez könnyen megy.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Karácsony első napja biztosan mély érzelmeket és gondolatokat indít el benned. Könnyen lehet, valaki megható ajándékkal lep meg. Az is biztos, hogy pénteken inkább a csendes szemlélő szerepét vállalod, mintsem te legyél a társaság legharsányabb tagja. De ez van jól.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A legnagyobb ajándék számodra, hogy a szeretteid körében töltheted az ünnepeket. Lehet, hogy nem aludtál a legjobban éjszaka és ezért kicsit fáradtan, enerváltan ébredsz fel. Ha sehová sem kell rohannod, nyugodtan maradj ágyban, amíg jól esik. Ha pedig vendégeket vársz, akkor sem kell túlhajtani magadat.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A „kevesebb több”-elve karácsony első napjára is érvényes. Sőt, igazából holnap sem kellene túlzottan elengedni magadat. Nagyon vonzódsz az édes ízekhez, persze, ha le tudod mozogni, és nem csak tévézel egész nap, akkor megengedheted magadnak. Vigyázz a gyomrodra továbbra is.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nagyon kreatív leszel pénteken. Karácsony első napja különleges lehetőség, hogy kihozd magadból a benned élő vidám gyermeket. Ha társaságban töltöd a napot, játsszatok minél többet. Épp ideje elővenni a régi társasjátékokat, most remekelni fogsz benne. És megtapasztalod, mennyire jó az önfeledtség.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ez a karácsony most számodra az otthonról, a családról szól. Nem sok kedvet érzel, hogy kimozdulj otthonról, vagy csak akkor teszed, ha a rokonokat látogatod meg. Némi váratlan kellemetlenséggel lehet, hogy szembe kell nézned. Ne bosszankodj rajta, inkább nevess egy jót magadon.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ha a legközelebbi rokonok társaságában töltöd karácsony első napját, okod sem lehet panaszra. Nagyon jó érzés lesz most beszélgetni, a vidám társaság is jót tesz a hangulatodnak. Régen találkoztatok már, bőven akad majd mondanivaló és téma…

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top