nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 02. 09. – Szorgosan telik a kedd

Munkahelyeden nélkülözhetetlen vagy, ezért légy felkészülve rá, hogy a kedd a szorgalmas munkáról fog szólni – szól a napi horoszkóp.

Kos

Kedden köréd sereglenek a barátok, menj el velük sétálni vagy csak egyszerűen beszélgessetek nagyokat az otthonodban – most kifejezetten jól fog esni neked az együttlét! Barátaid pedig biztosítanak róla, hogy mindig számíthatsz rájuk.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A napi horoszkóp figyelmeztet, hogy valaki irigy és féltékeny rád és nem biztos, hogy könnyen tudod kezelni ezt a helyzetet. Szerencsére késő délutánra minden rendeződik, ezért idegeskedés nélkül, pihenéssel töltheted a nap hátralévő részét!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Óriási dicséretet kapsz ma. Hosszú ideje keményen dolgozol valamin, a befektetett energia pedig most térül meg! Szerencsére rengeteg előnyöd származhat ebből a sikeres projektből: lehet, hogy anyagilag jársz jól, de az is előfordulhat, hogy végre feljebb léphetsz a ranglétrán.

Napi horoszkóp 2021. 2. 9.

A szorgos munka meghozza jutalmát (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A kedd számodra a barátokról és a rokonokról szól majd: a legfontosabb kapcsolataid kicsit furán alakulnak, ezért muszáj időt szakítanod egy őszinte, mély beszélgetésre. Sajnos most tényleg nem mind arany, ami fénylik.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Tele vagy elképzelésekkel. Ez még jól is jöhetne, de az a sok heves indulat, ami időről időre rád tör, nem használ sokat az előmenetelednek. Ráadásul a vérnyomásodat is felnyomja. Próbálj meg egy laza napi menetrendet kitalálni. Ne kapkodj!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Kedvesed meglepően jókedvű mostanában, ami rád is pozitív hatással van. Egymást támogatva olyan kapcsolatra tesztek szert, ami akár örök életetekre összeköthet titeket. Becsüld meg ezt a különleges köteléket, és fejezd ki háládat a párod felé!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Örömöt és feltöltődést találhatsz, ha a fantáziádra hagyatkozol. Minden kreatív tevékenység kikapcsol. A napi horoszkóp javaslata szerint fotózz szép növényeket, épületeket vagy tájakat. A rajzolás és a festés is ajánlott.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A mai nap a kemény munkáról szól, ám ebédidő táján eszedbe jut, hogy a feladatok megoldása közepette nem maradt időd a kikapcsolódásra. Éppen ezért semmiképpen se hanyagold el a barátaidat! Ha személyes találkozásra nem is lesz időd, legalább hívd fel őket pár percre!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Alaposan összeveszel az egyik munkatársaddal, családtagoddal vagy barátoddal. Most ne kösd az ebet a karóhoz, hanem minél hamarabb simítsd el a nézeteltéréseket, ha kell, akár komoly kompromisszumok árán is!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nyugalomra intelek. Túl sokan vannak, akik megpróbálnak fogást keresni rajtad. Néha nagyon nekikeseredsz, de nem lennél igazi ragadozó, ha hagynád magad sarokba szorítani. Pihenésképpen keress egy jó masszőrt. Egy illatos, olajos masszázs feledteti az összes hétköznapi bosszúságot.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Lelkileg nagyon pozitív a mai nap. Kellemesen érzed magad, sok új ismeretséget kötsz. Munkahelyeden is találsz olyan kollégát, aki a későbbiekben a szövetségesed lehet. Azonban nagyobb hajtásra is kell számítanod.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Nagyon sok a mesélni valód, szinte egy percet nem vagy csendben. Jó, ha így tudod levezetni a feszültségedet is, amit pillanatnyilag a pénzügyi helyzeted okoz. Ez valóban csak egy pillanat. Amint elkészíted a költségvetésedet, megtalálod azokat a pontokat, ahol átcsoportosítással egészen tisztességes megtakarítást érhetsz el.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top