nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 03. 10. – Rengeteg elintéznivalód akad

Ideges és szétszórt lehetsz a napi horoszkóp szerint, millió tennivalód van, szinte lehetetlennek tűnik, hogy megállj egy kicsit pihenni. Mindenki észreveszi, hogy olyan vagy, mint a villamos energia, csak éppen te nem vagy ennek tudatában.

Kos

Viszontagságokkal teli nap lesz, de a lelkierőd elegendő lesz ahhoz, hogy legyőzd a folyamatos problémákat. Fontos: egyedül nem birkózhatsz meg az élet feketelevesével. Bízz meg közelebbi barátaiban, mert ők mindent megtesznek annak érdekében, hogy segítsenek neked. Tölts minél több időt családoddal, vagy olyanokkal, akik fel tudnak vidítani. Ne félj kimutatni az érzéseidet.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A napi horoszkóp szerint lendületed megsokszorozódik ma. Mindenkihez van egy kedves szavad, kis túlzással még szeretteid sem ismernek rád. Szerdán a munkádra is kihat a dinamizmus, ami a főnökeidnek is feltűnik. Azért légy óvatos, ne hagyd, hogy emiatt több munkát sózzanak rád.

Napi horoszkóp

Rengeteg elintéznivalód akad (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Összeütközésbe kerülhetsz a családoddal, pedig ők „csak jót” akarnak, de neked éppen ebből van eleged. Ne keseregj, figyelj inkább munkahelyedre, mert ott kellemes élmények várnak: talán egy kis flört, egy kis szerelem. Persze csak akkor, ha bele mersz menni. Ha figyelsz, egy régóta dédelgetett titkos álmod is valóra válhat.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Érzéseid nagyon mélyek, mégsem szívesen beszélsz róluk, még a kedvesednek sem. Mintha a lelkesedésed alábbhagyott volna. Pedig épp most kellene teljes gőzre kapcsolni, hogy lekörözhesd vetélytársaid. Új barátokat találhatsz, egyikükkel a végén talán még szerelmi viszony is kikerekedhet.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Sokszor azt hiszed, mindenhez te értesz a legjobban. Ebben a helyzetben viselkedésed fölényes, ellentmondást nem tűrő tud lenni. Ezt ma a környezeted nem nagyon tolerálja. A békesség kedvéért próbálj meg ezen változtatni. Neked is jót fog tenni, ha jóban maradsz a munkatársaiddal, barátaiddal.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Rájöhetsz arra, hogy szerelmi életedben légvárakat építettél, s megtörténhet, hogy most szembesülsz a valósággal. Rádöbbensz, hogy már régóta „rózsaszín szemüveget” viselsz, s amint leteszed ezt a szemüveget, azt is észreveszed, hogy nélküle szürkének és hétköznapinak tűnik minden. Emellett ez az időszak megadja a lehetőséget számodra, hogy a szürkeségben is észrevedd az árnyalatokat, s megtanulhatod megtalálni a hétköznapokban is az izgalmakat, a pezsgést.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Édes a békülés (Fotó:Pixabay)

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Lassan-lassan nagyon is eleged lehet az alkalmazkodásból, és abból, hogy mindig és minden körülmények között diplomatikus és toleráns szeretnél lenni. Leginkább munkahelyeden tör rád a vágy, hogy jól odamondogass munkatársaidnak, és megmutasd, hogy a te türelmed sem végtelen, s elég volt már az alkalmazkodásból. A helyzet negatívuma lehet, hogy a düh és harag egyszerre borít el, s ez az érzelem igen látványos reakciókat válthat ki belőled, amelyekre környezeted nem számít.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Nagy léptékű terveid, vágyaid nem találnak igazolásra közvetlen környezetedben. Nagyon szívesen és örömmel beszélsz ezekről a vágyakról azoknak az embereknek, akik a legközelebb állnak hozzád, s legfőképpen családtagjaidnak. Első lelkesedésedet nagy eséllyel rombolhatja le az az ellenérzés, amit náluk tapasztalsz. Lépten-nyomon rávilágítanak arra, hogy amit tervezel, kivitelezhetetlen, s nagy nehézségekkel kell majd szembenézned.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Munkád, egzisztenciád, és hétköznapi küzdelmeid nagyon is lefoglalnak, szinte közelharcot vívsz annak érdekében, hogy minden szinten kézben tartsd az eseményeket. Közben azt érezheted, hogy egy kicsit egyedül vagy, s rengeteg felelősség nehezedik a válladra. Annyira sok a dolgod, hogy nem jut számodra egy kis kikapcsolódás sem, de lehet, hogy nem is tudnál a szabadidőddel mit kezdeni, annyira benne vagy a ritmusban.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Figyelj arra, hogy magatartásod ne váljon túlságosan merevvé és keménnyé ezekben a napokban. Persze nem baj, ha megköveteled másoktól, hogy tartsák veled a lépést, de gondolj bele abba is egy kicsit, hogy sokszor ez nem is könnyű a környezeted számára. Hiszen ha te beindulsz, akkor semmi sem állíthat meg, munkabírásod bámulatos. Arra is hajlasz egy kicsit a mostani időszakban, hogy „címkézz”, vagyis előfordulhat, hogy egy bizonyos tulajdonság alapján előre eldöntöd bárkiről, hogy ő milyen ember – ami nem túl szerencsés.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Könnyen lehet, hogy új emberekkel hoz össze a sors, különösen a munkád területén. Olyan tárgyalópartnerekhez lehet szerencséd, akik merőben új lehetőségeket mutatnak meg neked, sőt előfordulhat, hogy felkínálnak egy olyan lehetőséget, amely – bár tanulmányokat igényel, s tapasztalatokat is kell szerezned benne – mégis feltárja előtted személyiséged eddig rejtett értékeit. Önbizalmad persze mindennek hatására meredeken megnőhet.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Családi életed nagyon kedvezően alakulhat, a velük töltött idő boldoggá tesz téged. Nem is igazán van kedved a kötelezettségeiddel foglalkozni, hiszen ezeket tehernek, nehézségnek éled meg. Az élet azonban rávilágíthat arra, hogy bizony sok a felelősség és a kötelezettség az életedben, s ezeket – sajnos – nem kerülheted ki. Az pedig nem segít, ha homokba dugod a fejedet, s úgy teszel, mintha nem léteznének.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top