nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 03. 17. – Szerencsés szériába kerülsz

Olyan tiszta és szeretetteljes leszel ma, ami a legszebb dolgokat vonzza be. Az életkedved és a kreativitásod is topon lesz. A napi horoszkóp azt tanácsolja, hogy ami kipattan a fejedből, azt azonnal írd le, mert később hasznos lesz!

Kos

A magánéletedben ma nagy szerepet kap majd a kommunikáció, sikerrel beszélheted meg a kényes témákat családtagjaiddal. Érdemes azokkal a feszültségekkel törődnötök, amelyeknek a rendezése eddig mindig kudarcba fulladt. Most megteremtheted a békét. Rád is jó hatással lesz, végre hátradőlhetsz és élvezheted a nyugalmat és napsütést.

Napi horoszkóp

Rád talál a szerencse (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A napi horoszkóp szerint könnyen és gyorsan dolgozol, ma nagyon hatékony vagy a munkahelyeden. Ám túlságosan törekszel a tökéletességre, ami feszültté tehet. Jobb, ha egy kicsit pihensz, mert így túlhajszolod magad. Főnököd megérti, hogy ebben a feszült időszakban neked is kell idő a feltöltődésre.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Támogató barátokat találhatsz most, de azoktól is kaphatsz kis biztatást, akiktől nem is várnád. Ne akard vagy erőltesd most a dolgokat, nem érdemes. Ki kell várni az eseményeket. Nagyszerűen képes leszel viszont vitás ügyekben igazságot tenni, sőt az is lehet, hogy benned érlelődnek meg fontos döntések.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Állandóan megújuló, változást kereső egyéniséged most sem lesz képes arra, hogy sokáig tétlenül szemlélje a világot. Ma elérheted, hogy az emberek felnézzenek rád, képes leszel tekintélyt szerezni és meg is tudod tartani. Kerüld viszont az érzelmi harcokat, most nem leszel képes tiszta döntést hozni.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ha tetszik, ha nem, kénytelen leszel végre szembenézni dolgokkal. Nem lesz kellemes, de most még te dönthetsz arról, mikor és hogyan kerül erre sor. Zárkózz be otthon, hallgass valami lágy zenét és igyekezz őszintén megfogalmazni, ami az utóbbi időkben annyira zavar. Ha kellően hiszel az igazadban, meglátod, milyen nagy segítséget kapsz másoktól, még azoktól is, akiktől nem is vártad.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Főnöködtől és közvetlen munkatársaid részéről is olyan segítséget kaphatsz, ami hosszú távú megoldást is nyújt az eddigi helyzetedre. Vigyázz a párkapcsolatodra, hiszen most egyik munkatársad személyében komoly kísértéssel kell számolnod, ugyanakkor érdemes józan ésszel felmérned, hogy egy szoros, napi szintű munkakapcsolat és az érzelmek összekeverése olyan bonyodalmakat okozhat, amelyeket már jobb csírájában elfojtani!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Párkapcsolatodban ma próbatételre kerülhet sor. Olyan események színesíthetik a szerdát, aminek hatására vagy tovább erősödik összetartozásotok vagy végleges kenyértörés lehet belőle. Jobb, ha tudod, itt most nem érdemes a végletekig feszíteni a húrt, mert egy bizonyos határ után nem feltétlenül fogod tudni visszafordítani az eseményeket. Amennyiben értékes számodra a jelenlegi párod és életed, tegyél érte, hogy a következő napon is egymás mellett ébredhessetek fel!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ne félj a veszteségektől. Ugyan lehet, hogy le kell mondanod néhány emberről, akikről azt gondoltad, hogy a barátaid, de ma végre ráébredtél, hogy nem így van. A felismerés és a veszteség attól még tudjuk, hogy fáj, de be kell látnod, hogy nem képviseltek értéket az életedben. Csak te tartottad életben a kapcsolatokat, csak te törődtél velük. Törekedj az igaz barátok társaságára.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Szerelmes hangulatban leszel ma. Ne lepődj meg, hogy ez akkor is így lesz, ha nincs konkrét személy, akit rajongásoddal körbevehetsz. Érdekes módon az érzéshez be fogsz vonzani olyat, aki megérdemli. Ha van már párod, akkor veled a főnyereményt fogja megütni. Egyébként se, de most aztán pláne nem lehet veled bírni.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A családodban végre helyreáll a rend. Ezt egy rokon látogatása vagy költözése fogja felerősíteni. Miatta össze kell fognotok. Meglátod, mindenkinek jót fog tenni a közös ügy. Ezenkívül ma valami szépet fogsz kapni vagy venni, ami nemcsak a szemnek lesz kellemes, hanem a léleknek is. Vannak olyan színek, illatok, formák, amik teljesen feldobják a környezetet. Lehet ez egy szobanövény, egy lámpa vagy akár egy festmény.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Nem baj, ha kicsit leeresztesz ma. Érthető, hiszen nehéz napok vannak mögötted. Most, hogy újra home office van nálatok is, vissza kell venni a ritmust, vissza kell rázódni a hétköznapokba, ezért lehetett fárasztó az eltelt hét. Akár családban élsz, akár egyedül, szükséged van pár órára, amit olyasmivel töltesz, amiben kedved telik. Add át magad, és élvezd, majd térj vissza a valóságba! Meditálj. Ha még nem tudsz, akkor itt a remek alkalom, hogy elkezdd.

Napi horoszkóp 2021. 3. 4.

Nézz befelé (Fotó Pixabay)

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Itt van, amire vágytál. Ma a szeretet és az összhang fog dominálni. Főleg a szerelemben és a gyerekekkel kapcsolatosan. Ha vannak már gyermekeid, akkor velük idilli lesz az egész napod. Különösen akkor, ha szánsz elég időt rájuk. Amennyiben nincs még gyermeked, és vágysz rá, akkor most mindent bele, mert összejöhet!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top