nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 05. 07. – A nehézségek visznek előre

Pont, amikor már kezdesz kissé fáradni, akkor kapsz majd olyan lendületet, ami segít abban, hogy kijuss a hullámvölgyből és elérd a mai napra kitűzött célodat a napi horoszkóp szerint.

Kos

Pénteken végre megszabadulhatsz attól a tehertől, amely már hosszú ideje megkeserítette az életed. Lehetőséget kapsz arra, hogy pontot tehess a dolog végére. Mostantól nem kell frusztrálnod magad, nem kell azon aggódnod, mikor és milyen véget fog érni az ügy. A napi horoszkóp szerint fellélegezhetsz ugyan, de mégsem ereszthetsz le teljesen, hisz bármiféle utórengés bekövetkezhet, így mindig biztos lábakon kell állnod. Győződj meg róla, hogy az utolsó szálat is sikerült elvarrnod és nem lesz a későbbi életedre hatással, nem lesz ugyanis kellemes élmény ismét szembesülnöd a dologgal akkor, amikor már nem is számítasz rá!

Napi horoszkóp

Ne add fel! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Kissé bizalmatlan vagy egy új kollégáddal szemben, aki túl erőszakosan kíván a bizalmadba férkőzni. Akárhogy is gondolkodsz, nem tudod kitalálni, mit is szeretne tőled, miért nyomul ennyire gátlástalanul. Nem kell azonban neked megfejtened a rejtélyt, kérdezz rá, miért legyeskedik egyfolytában körülötted, próbáld megtudni, mik a céljai ezzel. Ha gyanúsnak találod a közeledést, állj a sarkadra és határozottan hozd a tudtára, hogy nagyon rossz ajtón kopogtat, ami nem az ilyen hozzáállású személyeknek van nyitva!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Péntekre úgy érzed, kimerültél és kezd eluralkodni a káosz, nem nagyon tudod tartani a kontrollt a folyamatban lévő ügyeiddel kapcsolatban. Addig érdemes közbeavatkoznod, amíg nem késő, állíts fel egy logikus sorrendet és aszerint haladva igyekezz mindennek pontot tenni a végére. Úgy ugyanis nem lehet sikerrel és hibátlanul abszolválni egyetlen feladatot sem, hogy mindig csak egyre többet és többet vállalsz magadra. Tanulj meg nemet mondani, mert a saját rovásodra vagy ennyire nagyvonalú. Este pedig add át magad a hétvégének és pihend ki magad.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Egy számodra nem kedvelt kollégáddal ma közös feladatot kaptok. Együttműködésetek azonban igen-igen foghíjasnak tűnik. Mindkettőtök makacs személyiség, ami gátolja, hogy kicsit lejjebb adjatok az elveitekből, így azonban eleve el van rendelve az eredmény is. Mérlegelj, mi a fontosabb jelen pillanatban, az, hogy mindenáron tartsd magad az általad felállított gondolatmenethez, vagy meghallgasd a másik felet és esetlegesen engedj neki is egy kicsit. Próbáld szem előtt tartani, hogy nem a saját magad szórakoztatására vállaltad el a feladatot. Próbáljatok közös nevezőt találni, mert csak úgy fogtok tudni együttműködni!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Nagyon kényes ügyet osztanak meg ma veled, amelyet a megfelelő diszkrécióval, a tőled telhető legnagyobb odaadással kell megoldanod, ezzel bizonyítod eddig megszerzett tudásodat. Noha a felelősség súlya egy pillanatra eltántorít, azt is pontosan tudod, hogy nem hátrálhatsz ki csak úgy a helyzetből, vannak ugyanis olyan szituációk, amikor a félelmed nem írhatja felül azt, hogy a lehető legtökéletesebben elvégezz egy feladatot. Ne akard összecsapni az egészet, ülj le, gondolkodj, készíts tervet és csak akkor vágj bele, ha már minden összeállt a fejedben.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Nagyon hosszú ideje igyekszel kimozdulni a jelenlegi helyzetedből, de a szituáció mostanában nem alkalmas arra, hogy megtedd a szükséges lépéseket. A hosszú várakozás után végre olyan lehetőség adódik, amit ha most nem ragadsz meg, később sem tudsz majd elindulni a siker felé vezető úton. Szedd össze a lelki és fizikai erődet és ugorj egy nagyot! Az első lépés után automatikusan jön majd az ihlet. Egyszer élsz, meddig várnál még?!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A sok fáradozás és áldozat után végre elismerik a munkádat, ami számodra legalább egy Pulitzer-díjjal ér fel. A pozitív visszajelzések igazolják, hogy minden nehézség és akadály ellenére érdemes kitartanod, majd a megfelelő helyen és időben kamatoztatni a tudásodat. Legyél büszke magadra és nyugodtan zsebeld be az elismeréseket, mert ezúttal megérdemled! Péntek révén pedig meg is ünnepelheted a sikert a barátaiddal.

Heti angyalhoroszkóp

Szárnyalás (Fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Noha nem indul fényesen a pénteki napod, kedvesed meglep valamivel, amit nagyon megható gesztusnak tartasz. Ennek köszönhetően teljesen megváltozik a hozzáállásod, máshogyan tekintesz mindenre, s valamennyi emberre szélesebben mosolyogsz ezután. Igyekezz viszonozni a figyelmességet, hiszen az efféle dolgok visznek előre, s mutatják azt is, hogy a kis dolgokat is érdemes értékelni. Ma már semmi nem szegheti a kedvedet, még a Nap is fényesebben süt!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nem könnyen zársz le bizonyos dolgokat. Viszont bármennyire is fájó megtenni a nagy lépést, ezt most nem kerülheted meg, de gondolj arra, hogy könnyebb lelkiismerettel élheted tovább az életed. Szedd össze minden lelkierődet és tegyél pontot azon dolgok végére, amelyek csak hátráltatnak és nem kecsegtetnek semmiféle pozitívummal vagy előrelépéssel. Hidd el, ha megteszed, tonnákkal leszel könnyebb, és sokkal élhetőbb lesz az életed!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A péntek a te napod lesz, mivel kiderül, hogy az általad elültetett magvak a vártnál jóval korábban szökkennek szárba, s hozzák meg számodra a gyümölcsüket. Ez téged nagyon boldoggá tesz, mert nem számítottál rá, hogy a befektetett munka ilyen gyorsan megtérül majd. Még a környezeted is a csodájára jár a nem mindennapi jelenségnek. Arasd le a babérokat, zsebeld be a sikert és add át magad az önfeledt ünneplésnek! Így dolgoznak a profik!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma nem úgy alakul a pénteked, ahogyan azt eltervezted, emiatt kissé frusztrált vagy, ami rányomja a bélyegét az egész napodra. Ne akarj azonban mindig görcsösen ragaszkodni a dolgokhoz, néha lazíts és lépj túl könnyedén bizonyos problémákon, mert ha mindenbe két kézzel kapaszkodsz, valami előbb-utóbb úgyis kicsúszik a kezedből, s akkor már lehet, hogy elveszíted a kontrollt a folyamatok felett. Tanulj meg elengedni dolgokat!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Kellemes meglepetésként érhet ma, hogy mikor nem is számítottál rá, megtalálod a választ egy eddig nyitott kérdésre. Használd ki a helyzetet és tegyél pontot az ügy végére minél hamarabb, így marad még időd arra, hogy kiélvezhesd a nap hátralévő részét, ami bizony tartogat még számodra meglepetéseket! Meglátod, estére nagyon boldog leszel! Ha úgy adódik, egy szolid ünneplést is csaphatnál a barátaiddal. Megérdemled a lazítást.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top