nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 05. 08. – Használd ki a lehetőségeket

A napi horoszkóp tanácsa szerint ma váltsd valóra vágyaidat azáltal, hogy elképzeled és átérzed, hogy valóra válnak!

Kos

A napi horoszkóp szerint ma nagyon türelmes vagy. Vonzerőd is megmutatkozik, incselkedéssel töltöd a napod. Karrieredben jó lehetőséged adódik a pozíciód megszilárdításához. Úgy érzed, erősödik a függetlenség iránti vágyad. Senki sem szólhat bele a magánéletedbe. Uralkodó bolygód, a Mars hatására energikus és optimista leszel. Használd ki a lendületességed.

Napi horoszkóp

Pillanat (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Egyre szenvedélyesebb vagy, ami párkapcsolatban – ha régi, ha új – mindenképpen előnyödre szolgál. Párod is el lesz ragadtatva a törődéstől, amit tőled kap. Nap végén tele leszel illúzióval. Úgy gondolod, nincs is szükséged józan mérlegelésre, az egész világot rózsaszínben látod. Viszont tanácsos lenne összeszedni magad: feledékenység, tévedések tarkítják a napodat.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A nap nagy részében a türelem erényét gyakorold! Lesz néhány óra, amelyeket nehéz lesz kibírni szó nélkül, de hidd el, hogy a legbosszantóbb helyzetből is van kiút. Számodra amúgy is könnyű néhány jól irányzott mondattal elrendezni a vitákat. Bár szombat van, mégis lehetőségeket tartogat a nap – elsősorban azoknak kedvez, akik szimpatizálnak az élethosszig tartó tanulás ideájával: kitűnő alkalom adódik tanulásra, továbbképzésre.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Kedves és rokonszenves vagy mindenki számára. Minden olyan helyzetben, ahol első a család vagy a barátok, ma te leszel az összetartó erő. Vidám, bensőséges hangulatban telnek az órák, amik átragadnak a szeretteidre is. Sugárzol, ami mindenkinek pozitív energiát ad. Használd ki a jó időt, vidd el a szeretteidet kirándulni, vagy ha tehetitek, süssetek szalonnát vagy vattacukrot a szabadban!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Keményen megdolgozol az elismerésért. Nem lesz fáklyásmenet a szombatod, de az eredmények kárpótolnak az erőfeszítésedért. Családi kapcsolataidban nagy szerepet kapnak az érzelmek. Lesz alkalom közösen ünnepelni vagy éppen emlékezni valakire, aki korábban nagyon fontos volt. Aki párt keres, csak olyat képes elfogadni, aki intellektuálisan is megfelel számára. Ma megismerhetsz valakit, aki szenvedélyes szerelmet hozhat.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Amire gondolsz vagy amit érzel, azt most erősen magadba zárod. Amikor mégis megosztod a gondolataidat, inkább olyan hallgatóságot választasz, aki vagy akik távol élnek tőled, hiszen sokkal könnyebb a virtuális kapcsolattartás, mintha valakinek a szemébe kellene nézned. Hidd el, hosszú távon ez nem jó megoldás. Néha nem árt a személyes kontaktus. Jobban esik úgy egy beszélgetés, ha szemtől-szemben ültök egymással.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A Vénusz gyermeke vagy, aki egy esztétikus tárgyért vagy élményért szinte bármit megad. A hétvégét baráti körben töltöd, de kivételesen nem osztogatod két kézzel a jó tanácsokat. Többre becsülöd az együttlétet, minőségi időt adhatsz szeretteidnek. Amennyiben egyedülálló vagy, ma megcsillan a remény: sikerülhet tartalmas, igazán jó kapcsolatot kialakítanod valakivel.

Napi horoszkóp

Kellemes nap vár (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A szombat sok szenvedélyes pillanattal ajándékoz meg. Itt a tavasz és te szinte mágnesként vonzod az embereket, elsősorban az ellentétes nem képviselőit. Ma fogadalmat is teszel: emberi kapcsolataidat és munkahelyi lehetőségeidet szeretnéd tisztázni. Egy nagyobb összeg érkezhet a számládra, de mielőtt elköltöd, derítsd ki, hogy valóban a tiéd vagy sem.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Elmondhatod magadról, hogy a napot tökéletesen zárod, és az újat ugyanígy nyitod. A szombatod csupa szépet és jót ígér, meggyőző leszel és okos. Intellektuálisan nincs, aki legyőzne. Egy régi ismerős kerülhet ma az utadba, aki felkavar érzelmileg. Lehet, hogy anno nem sikerült lezárnod az iránta táplált plátóinak vélt érzelmeket? Itt az ideje tisztáznod magadban és/vagy vele is a dolgot.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Lehet, hogy mások számára ez nehezebb időszak, számodra azonban a céltudatosság felerősödését jelenti. Mindig is asszertív ember voltál, de a pandémia okozta stresszhelyzet még jobban kihozta belőled a tenni akarást. Érdemes a saját érdekeidet képviselned, és semmiképpen nem szabad feladni az álmaidat. A mai nap előtérbe helyezi a sokoldalúságot. Legyél nyitott, és tartsd szem előtt, hogy aki mer, az nyer.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Csendesen telik a nap. Eseményekre legfeljebb akkor számíthatsz, ha a barátaiddal töltöd az időt: velük felhőtlen szórakozásban lehet részed, ha elmentek túrázni vagy csak kiültök akár egy pokrócra a szabadban. Egyik családtagod kisebb pletykát gerjeszthet, de ezt talán észre sem veszed, erősnek érzed magad. Véleményt nyilvánítasz, és egyes esetekben újszerű módon közelítesz a kihívásokhoz.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Őrizd meg a kedvességed. Az olyan rokonszenves ember, mint te, hamar talál barátokat, csodálókat. A mai nap kitűnő alkalom arra, hogy bővítsd az ismerőseid körét. Arra azonban figyelj, hogy anyagi dolgokban ne tegyél elhamarkodott lépéseket. A délutáni órákban gyakran lehetsz elégedetlen és türelmetlen. Ilyen esetekben ne vedd fel a kesztyűt, vonulj inkább vissza, és meditálj.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top