nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 05. 20.: Fárasztó, de izgalmas nap jöhet

Ma a fárasztó munka ellenére az este édesen telhet a napi horoszkóp szerint, ráadásul izgalmakkal dúsítva. Törődj kicsit magaddal is!

Kos

A munkában most kölcsönösen segíthetitek egymást a kollégákkal, ami nemcsak a gördülékenység, de a közösség összekovácsolódása szempontjából is hasznos a napi horoszkóp szerint. A nap kiválóan telhet a csapatmunkának köszönhetően. Szerelmeddel egy jövőben megvalósítható utazás ad izgalmas témát. Már a tervezgetés is örömteli lesz. Ha még egyedülálló vagy, egy régi hódolód bukkanhat fel ismét a láthatáron.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Izgalmas feladatot kapsz a munkában, ami fejlődési lehetőséget jelent számodra. Elképzelhető, hogy legszívesebben még otthon is a kapott feladattal foglalkoznál. Magánéletedben minden a szerelem körül forog, így egy jó barátod elhanyagolva érezheti magát. Pároddal legszívesebben minden időt kettesben töltenétek. Romantikus este várhat. Ha még nem találtad meg a szerelmet, egy ismerősöd felől tapasztalhatsz közeledést.

Szerelmi horoszkóp

Együtt (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Valaki nem teljesíti ígéretét vagy nem teszi meg a szívességet, amire kéred. Bátran adj hangot a csalódottságodnak, hiszen ha nem beszélitek meg a dolgot az illetővel, az hosszú távon is árnyékot vet majd a kapcsolatotokra! Pároddal sikerül tisztáznotok egy régi félreértést, így új lappal kezdhettek. Ha még egyedülálló vagy, egy randiappon várhat izgalmas ismerkedés.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Pénzügyi javulásban bízhatsz az elkövetkezendő időszakban. Ezt annak köszönheted, hogy sokkal megfontoltabban költekezel a napokban. Fontos, hogy most se szaladjon el veled a ló, hiszen akkor odalesz a mostani gyarapodás. Párod a tanácsod kérheti, ami bizalmáról árulkodik. Ha még várod a szerelmet, akkor most érdemes felpillantanod egy társkeresőre, mert siker várhat.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Már-már feladhattad, de most ismét egy lépéssel közelebb kerülhetsz egy nagy álmodhoz. A biztató fejlemény arra motivál, hogy bátran cselekedj az előbbre jutásod érdekében. Jó, ha észben tartod, hogy nem érdemes feladni az álmokat. Pároddal jót tehet egy kis kiruccanás: sétáljatok egy nagyot a természetben! Ha még szingli vagy, volt kapcsolatoddal összefüggésben fontos felismerésre jutsz.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Új barátra tehetsz szert, mégpedig valaki olyan személyében, aki mindeddig csak szimpla ismerős vagy tőled távolabb álló kolléga volt. Egy váratlan helyzet kapcsán elegyedhettek szóba. Kedveseddel közösen oldotok meg egy váratlan problémát, ami még inkább összekovácsolhat titeket. Ha még a szinglik táborát erősíted, kiszemelted felől biztató jelet kaphatsz.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Pletyka juthat a füledbe, de próbáld megtartani magadnak: könnyen lehet, hogy csupán egy rosszindulatú szóbeszédről van szó. Ha elfecseged, kellemetlen helyzetbe kerülhetsz és magaddal ránthatsz másokat is. Párkapcsolatod jól működik, igaz, kevesebb időtök lehet kettesben. Most különösen fontos figyelnetek egymásra. Szingliként izgalmas, de kérészéletű flört várhat.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Régi ismerősöddel veheted fel ismét a kapcsolatot. Talán elsőre nem megy olyan fesztelenül a kommunikáció, de hamarosan feloldódtok. Barátságotok most új alapokra helyeződik. Szíved választottjával apró vita adódik egy mindennapi szokás miatt, de utána édes lesz a békülés. Még várod a párod? Egy barátnőd ismerőse keltheti fel az érdeklődésed. Itt az ideje ismerkedni!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Egy nagyobb kiadás tizedeli meg a pénztárcád, de szerencsére megtakarításaid kitartanak. Ismét bebizonyosodik, mennyire hasznos az időről időre félretett pénz. Pároddal nagyszerűen működik köztetek a kommunikáció. Igazi szupercsapatként működtök együtt. Ha még a szinglik közé tartozol, akkor most új jelöltre tehetsz szert: váratlanul tűnik fel látóteredben.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Szépérzéked különösen jól működik a mai nap folyamán. Érdemes mostanra időzítened ruhatárad újragondolását vagy a majdani lakásod átalakításának megtervezését. Kedvesed bókok tengerével halmoz el. Most még inkább érezheted felőle a ragaszkodást. Ha szingli vagy, egy már elhárított udvarló kezdeményez ismét. Lépj fel erélyesebben, ha újra a kikosarazás mellett döntesz!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A nap első felében bokros teendőid közepette alig-alig jutsz szusszanáshoz. Délután vagy estefelé szerencsére több szabadidőd marad. Próbálj többet pihenni ezekben az idősávokban! Kedvesed és közted nagy a harmónia, minden ideális a közös tervezéshez. Komolyabb beszélgetésre kerülhet sor. Az egyedülállók közé tartozol? Bátortalan rajongód a tettek mezejére léphet.

Napi horoszkóp

Fárasztó, de izgalmas élmények (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Kicsit túlhajszolhatod magad. Próbálj tudatosabb lenni, és odafigyelni a pihenésre, megfelelő táplálkozásra is! Ez elengedhetetlen az immunrendszered szinten tartásához. Szerelmeddel galambokként turbékoltok. Akadhat is egy irigyetek, de mivel egymásra figyeltek, mit sem vesztek észre ebből. Még várod a párod? Valaki titkon rólad álmodik, és hamarosan rászánhatja magát a kezdeményezésre.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top